Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108774
28.8.26 11:50
@Mkmkz píše: Více

Depresant?
To jsem si nikdy nevšimla, mne slouží l uvolnění a dobré náladě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108774
28.8.26 11:55
@Virgin_Mojito píše: Více

Někde je svět ještě v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108774
28.8.26 11:55
@marin píše: Více

Není to tak sladke, více osvěžující

Dneska jdu na disko, bude klasika..červené a kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30295
28.8.26 11:59
@Venetia píše: Více

Někam v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6581
28.8.26 12:03

Ano, depresant = tlmiaca latka. Spomaluje cinnost centralnej nervovej sustavy, na niekoho to moze posobit v malych davkach prijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77331
28.8.26 12:07

Přesně tak.
Když jsem rozhozená, decka až dvě mě krásně zklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77331
28.8.26 12:10

Nojo, nesmíš lejt jak prokoplá konev.
Právě to, že alkohol zpomalí činnost nervové soustavy, je ve chvíli, kdy ti nervová soustava jede jak pendolino, vysloveně žádoucí.
Jde o to se zpomalit, zcentrovat se, ideálně se jít po té dvojce vyspat - a ráno moudřejší večera.
Ale jak se někdo začne „vyklidňovat“ už od rána a udržuje hladinku non stop, celkem často nedopadne moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
28.8.26 12:18
@Adull píše: Více

Ja vim, jen me zajimalo, kdo by mel byt asi ta seda eminence, protoze nikdo mi nenapadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6581
28.8.26 12:21
@sirikit píše: Více

Mne je prave ten tlmivy efekt nepohodlny. Nemam to rada. Najlepsi je pocit cistej hlavy. Aj ked nastvana, alebo smutna.
Inak po alkohole spanok kvalitnejsi fakt nie je. Nikdy som nijako nepila. Ale ked som si vecer dala co len deci vina (moje maximum boli asi 2 dcl za cely vecer), alebo cokolvek, ten pocit rano. Fuj. Tazoba, neoddychnuta. Citila som sa ako pokrceny papier :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
28.8.26 12:23

Mě alkohol tlumí, a obecně ty pocity, kdy se moc neovládám, nejsou mi příjemné. Čistá hlava je nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
28.8.26 12:28
@jege píše: Více

Ja zas chodim na dovolenou jen kvuli mori, vydrzim ve vode hodiny a nic jiny me nezajima. Ruch mesta si uziju dosyta celej rok, dovolena je u mne klid, soukromi a more.
Vidim turisty jak celej den okupuji bazen a plazovy bar, to clovek muze mit kdekoli, by me nebavilo takhle travit dovolenou, ale za samotu, nadhernou vegetaci a more jsem ochotna platit.

Příspěvek upraven 28.08.26 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77331
28.8.26 12:29

Může být, podle mě každý metabolizuje alkohol trošku jinak a hodně hraje roli i psychika.
Moje máma je ortodoxní abstinent, fakt striktně odmítá jakýkoli alkohol.
Jedny Vánoce jsem dělala „horké jablko“, svařenou jablečnou šťávu s kořením, alkoholu v tom fakt nebyla ani kapka.
Máma se napila a v domnění, že jsem do toho určitě nějakého panáka vrazila *jakože punč, svařák etc) jí začaly reálně rudnout tváře, tvrdila, že se jí rozostřuje zrak a bála se jít na záchod, protože cítí, jak se motá.
V té době jí mohlo být něco k 50, o stařecké demenci to ještě být nemohlo. :roll:
Takže psychika je mocná čarodějka: očekáváš negativní účinky, dostaneš negativní účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6581
28.8.26 12:35

@sirikit inak k tomu vykludnovaniu s alkoholom.
Ak sa clovek naozaj potrebuje vykludnit, ze to uz nedava, som za AD, tie ti neberu tolko co alkohol. Mozes s nimi byt sama sebou.
Idealne je vediet ustat nejake zivotne poryvy, vydrzat to a potom sa clovek viac tesi z toho, ked zase vyjde slnko. Zla nalada, chmury odidu. Ale ked sa vycentrujes pomocou alkoholu (a robis to pravidelne), to slnko nikdy nevyjde, pretoze ti je blbo z toho alkoholu a uz mas aj abstak, aj z toho ti je zle a nemas kapacitu na to, uvedomit si, ze sa nieco zlepsilo a tesit sa z toho. Tak ti je vlastne stale na ho.vno.
To netvrdim, ze ty to tak mas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6581
28.8.26 12:38
@sirikit píše: Více

Tak ale to co popisujes je uz iny problem. To nema s pitim, alebo nepitim nic spolocne.
Ano, ked nepijes pravidelne, tak si viac uvedomujes tie negativne ucinky alkoholu. Tvoje telo voci nemu nema toleranciu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39780
28.8.26 12:43
@marin píše: Více

Tak ono to trochu vadí i samo o sobě, protože když jsou vlny a hodí tě to na skálu anebo útes, tak to také není nic příjemného. A čekat na výtah aneb šlapat po desítkách schodů, aby ses dostala na pontón a z pontónu, také není moc ideální, ale bez invalidní osoby zas ani nic kritického. V recenzích psali, že se na pontónu kouří a že to nekuřákům vadí, ale manželka neříkala nic. A moře se prý už také uklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová