Jak se tesite????

• Otevřená skupina

Mám pocit, že nás je celkem dost, co chce rodit v březnu v Neratovicích, tak jsem se rozhodla založit skupinu :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5354
19.2.14 17:20

@verculinek Tak nakonec u svojí dr. fakt zůstat nemůžu :( Takže jedu zítra do Neratek, taky tam má být nějaký chlap, tak jsem zvědavá :) I jestli tedy budu jezdit ve čtvrtky.. Nebo můžu být naivní a říkat si, že do příštího čtvrtku porodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
19.2.14 21:33

Holky, na jaké číslo vlastně volat, kdyby to přišlo? Abych si ověřila, zda mají volno a můžeme přijet.. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
19.2.14 22:45

@Dreezy ahoj :hug: Jsem moc ráda, že píšeš..Chtěla jsem se právě zeptat, jak si dopadla :p. Takže ani dnes Tě doktorka nevyšetřila? :roll:

Dej pak vědět, jak si dopadla v Neratovicich…Případně jaký byl doktor. To se v poradně už nejspíš nepotkáme. Škoda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
19.2.14 22:46

@verculinek No nevyšetřila no.. To bych si prostě musela zaplatit ten balíček :roll: Aspoň, že mě vezmou hned zítra, tak uvidím, jestli mi to nechají na čtvrtky.. Taky jsem si říkala, že jinak bychom se tam mohli vídat :D Pořád je možnost, že se potkáme u porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
19.2.14 22:53

@Dreezy Máš pocit, že by to na Tebe už šlo? Mě včera odpoledne chytly křeče podbříšku, ale dneska zase klid :jazyk:

Jinak telefonní číslo do Neratek je:315 637 741. Na to telefonní číslo můžes volat nonstop a hlavně, než bys jela do porodnice, aby zjistila, zda je volno atd. Jinak porodní asistentka říkala, že nemáme jezdit dřív než bychom měli pravidelné kontrakce po 5min po dobu minimálně hodiny. Jinak samozřejmě kdyby odetekla plodová voda a nebo si měla nějaké komplikace - třeba si začala krvácet, tak to okamžitě.

Taky nám PA poradila, že máme vola 1211, kdybysme se náhodou neměli jak dostat do porodnice. Takhle služba by snad měla být hrazena pojištovnou až do Neratovic. Je to snad nějaká Pragomedika.

Příspěvek upraven 19.02.14 v 22:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
19.2.14 22:54

@Dreezy Myslím, že je dost veliká pravděbodobnost, že se potkáme v porodnici :mrgreen: No hlavně že Tě vzali hned, to je fakt..Jsem zvedavá jaký bude ten zítřější doktor a co Ti řeknou :p.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
20.2.14 07:26

@verculinek Díky moc :) A odvoz bych mít měla, ale je zajímavé, že mají takhle domluvenou i odvozovou službu :)
Taky jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
20.2.14 10:13

@Dreezy ahoj,taky doufám, ze nebudu tu sluzbu muset využít, ale člověk nikdy neví. Jinak to nezajistuji primo Neratky, jen nám o té možnosti řekli..Pak děj vědět, jak si dopadla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
20.2.14 13:12

@verculinek Jaká vlastně byla ta prohlídka porodnice? :)
Dneska v poho, přijeli jsme na tu devátou, chodba prázdná, ale ani na KTG nikdo, měli nějak frmol, než přišla PA :) V ambulanci klídek, pokecala jsem fajně se sestřičkou a v 11 už jsme frčeli domů. Byla tam nějaká dr., co dělá ultrazvuky, ten doktor měl dovču, proto asi dneska bylo tak volněji, zato příští čtvrtek tam prý bude narváno.. Tak budu chodit pátky :) Nebo třeba taky ne, kdo ví :lol: Jinak mě nevyšetřovala, říkala, že pokud nekontrahuju, tak to není třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
21.2.14 01:04

@Dreezy ahoj :hug: Tak to je super, že jsi tam nemusela čekat a vše proběhlo dobře!!!

Byla tam doktorka, co dělá ultrazvuky a dělala Ti ho nebo ne? :jazyk: Čípek taky nekontrolovala ju?

Tak dej pak vědět, kdy budeš chodit..Já chtěla přijít v uterý, ale setřička říkaa, ať chodím už pondělky, když jsem byla v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
21.2.14 02:41

@verculinek jak říkám, když nejsou kontrakce, tak proste nemají důvod vyšetřovat.. Já budu chodit v ty patky, i když trochu doufám, ze by se to mohlo rozjet driv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
24.2.14 13:04

@verculinek Tak jak dneska? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
24.2.14 19:54

@verculinek Tak že by? Koukám od včerejška nepřihlášená, tak se asi v porodce nepotkáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.2.14 20:45

@Dreezy ahooooj :hug: Spíš jsem neměla teď vůbec čas!!! V pátek jsem jela k našim, kde jsem zůstala do soboty - docela jsem riskovala. Mamka měla narozky, tak jsem si řekla, že alepsoň na jednu noc pojedeme. Vrátili jsme se až v sobotu dost pozdě večer a včera jsem moc neměla čas.

Dneska jsem pro změnu strávila půl dne Neratovicema :jazyk: Původně to vypado výborně..Na monitor jsem čekala asi 30min a na ambulanci to taky vypadalo klidně..Přijela jsem asi půl 10 a na monitor šla krátce po 10H. Říkala jsem si, že snad do 11h budu pryč z nemocnice. Bohužel jse to zakřikla. Po monitoru jsem šla na ambulanci, byly tam sice jen dvě slečny, ale pořád nikdo nevycházel a nic se nedělo :nevim: Nakonec mi jedna z těch slečen sdělila, doktora odvolali k operaci :roll:

Byla jsem naštvaná, ale nakonec jsem byla ráda, že to tak dopadlo. Asi po 20 minutách totiž do ordinace vstoupila nějaká paní doktorka, jako náhrada. Byla jsem nadšená, protože její přístup byl úplně jiný!!! Nebyla vůbec odměřená, naopak působila hrozně sympaticky a pořád se usmívala. Divila se, že mně nějaké údaje chybí v průkazce a hned je doplnila a vysvětlila. Ověřovala termín porodu a vysvětlila i něco k monitoru. Pak mně bez toho, že bych cokoliv říkala, vyšetřila..Říkala, že super - prý je hlavička už hodně dole a vše je nachystané. Nic nebrání porodu. Samozřejmě i podotkla, že ani tak neznamená, že budu brzy rodit, ale je to na dobré cestě. Přesně něco takového jsem chtěla slyšet. Říkala, že i čípek je ok. Pak mně vysvětlila, že důležité je to co cítím já a konktrakce na monitoru nemusí být vždy znát, neboli to že tam nejsou, nic nemusí znamenat :jazyk:. Voda mně může prasknou hned dnes a nebo až za dva týdny, ale možné je vše.

Pak se zeptala, zda mam nějaké otázky. Popřála mně hodně štestí a řekla, že kdyby to nepřišlo, tak za týden na kontrolu.

Hrozně moc mně teď mrzí, že k ní nemohu chodit pořád a vůbec by mně nevadilo, kdyby měla službu, až budu rodit…

Jo a ješte jedna věc - dala mně lékařskou zprávu. Jmenuje se MUDr Lucie Jarošová :jazyk:

Z dnešní kontroly jsem maximálně spokojená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
24.2.14 20:50

@verculinek Jé, tak to zní jako pohádka, ta kontrola :lol: Koukám, že ambulanci bohužel normálně nemá, asi výjimka :) Já bych tam v pátek taky měla mít nějakou doktorku, tak uvidím, nebo třeba taky neuvidím, jaká bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny