Jak se tesite????
- Otevřená skupina
Mám pocit, že nás je celkem dost, co chce rodit v březnu v Neratovicích, tak jsem se rozhodla založit skupinu :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Dreezy jj ta paní doktorka říkala, že na přijmu ho dělají. právě jsem se ji na to ptala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Tak to je fajn
Takže na poslední chvíli mě vyděsí čtyřkilovým odhadem a zadkem napřed, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dreezy ahoj
, tak dneska celkem dobrý..Asi tomu nebudeš věřit, ale byla jsem hodně rychle hotová…Na monitor jsem šla asi hned po 15 minutách a celkem jsem tam byla „jen“ hodinu
..V 9:15 jsem přišla a v 10:15 jsem byla hotová…
Monitor byl ok, ale samozřejmě opět bez kontrakcí…
Doktor mně zase vůbec nevyšetřil.., jak jinak
…Každopádně jsem si řekla, že tentokrát to nenechám jen tak…
Poprosila jsem ho, zda by mně nemohl udělat utrazvuk..Vysvětlila jsem mu, že mně ho nikdo od 32. týdne nedělal a netuším ani jak je teď mimčo veliké. Kromě toho už mně pomalu končí 40.týden a pořád nic. No docela se vymluvil..Říkal že ano, ale že on na to není dobře vybavený a že mam přijet ve čtrtek a na ultrazvuk půjdu jinam. Do nějaké jiné ordinace. Když už tu budu v ten čtvrtek mam jít hned do poradny a na monitor a rozhodne se, co bude dál. Zároveň říkal, že třeba do té doby porodím…
Mně prostě přijde, že ho to tam moc nebaví a nechce se mu nic dělat..Věřím, že u porodu je super, ale poradna není asi jeho oblibena činnost.
No jako moc mě neteší, že tam budu muset znovu ve čtvrtek, ale jsem ráda, že se konečně něco bude dít a laskavě mně udělají ultrazvuk, pokud by se do té doby nic neudálo…
Příspěvek upraven 03.03.14 v 17:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Jo, v ten čtvrtek tam mají přímo uvedené, že se dělají ultrazvuky, jiné dny ne ![]()
No jsem na nás zvědavá, kdy se nám to konečně spustí
Malá je poslední dny o dost klidnější, až jsem z toho nervózní, raději bych ji měla venku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dreezy Tak to máme stejně..Já už jsem z toho celkově podražděna a chtěla bych to mít za sebou! Sice mně nepřijde, že by byl prcek klidnější, je to docela dábel, ale už toho mam prostě plné zuby
Vůbec bych nečekala, že touhle dobou budu ještě čekat, kdy to přijde…
Už jsem fakt podražděna a i dneska jsem kvuli tomu byla trochu protivná na přitele, pak si to vyčítam
![]()
Navíc mně každou chvíli někdo píše nebo volá, jak to vypadá a jestli je nějaká změna, nemáš to taky tak? Já chapu, že jsou zvědavý, ale už jsem všem říkala, že jim dám vědět..Začíná mně to spíš štvat a znervoznovat..To věčné vyptávání ![]()
To jsem netušila, že tam mají napsané jem čtvrky..a poradila bys mně, kde přesně ten ultrazvuk dělají?
Ty jdeš zase v pátek, viď?
Jako buď klidně „drzá“ a taky si zavolej, že bys chtěla ve čtvrtek na ultrazvuk, abys nemusela čeka další týden, kdyby nebyla změna…Třeba se pletu, ale mam pocit, že kdybych se neozvala, tak se na mě s ultrazvukem vykašle a řekne, ať přijdu za týden…Takhle mam alepsoň lepší pocit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Jojo, v pátek nebo snad taky dřív
Ještě pořád můžu doufat..
Kde přesně, to nevím bohužel, jen jsem to našla v rozpisu těch doktorů v ambulanci ![]()
Mě se naštěstí nikdo moc neptá, komunikuju hlavně tady ve skupině, to mi nevadi
Mamka ví, že se ptát nemá, ani neví přesný termín
Zato si to vyžírá ona jako budoucí babička a přítel v práci, prý se jich na to ptají každý den ![]()
Mně akorát leze na nervy jedna kamarádka, co už prcka má a pořád má tendenci se ptát a pak říkat takové to, to poznáš a bla bla.. Už jsem si ji na chatu stopla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dreezy Nevadí
Já to tam nějak snad najdu…Možná by ses taky měla přihlasit o ten ultravuk ![]()
Mně dneska říkal doktor, že to třeba nebude potřeba, že do té doby třeba porodím..Vůbec bych se nezlobila jako…
To Tě naprosto chápu..Mam taky takovou kamarádku a už ji ani neodepisuju..Hlavně právě nesnaším, když mně někdo poučuje a nebo říka, jak to poznam
Třeba budoucí tchyne, že mohu být ráda, že se zatím mohu vyspat..haha..to teda jo…
Mamka se mně taky moc naštestí neptá..Spíš právě nekteré kamarádky a přitelova babička
Já dam všem vědět teprve až se to narodí. Nechci, aby všichni nervozne čekali..bude to pro všechny lepší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Přesně tak
No, kdyby to náhodou do pátku nebylo, tak se jí na ten utz asi zeptám, ale po termínu se chodí na ty kontroly i častěji jak jednou týdně, ne? Tak třeba mi to vyjde na čtvrtek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dreezy je to možný, nevím, jak to potom funguje..Vím je že Tě pak svou snad poradny, kde jsou zaměřený na případnou indukci…
Třeba pojedeme zítra v noci do porodnice a potkáme se tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- verculinek , 6.4.20 17:28
- poppaea , 30.3.17 11:27
- mandlicek , 24.2.17 08:46
- rozarkaaa , 4.3.15 13:33
- mishula , 18.4.14 21:48
- Dreezy , 24.3.14 20:11
- Peha86 , 20.3.14 07:11
- andytop , 17.3.14 11:03
- Monika2in1 , 17.2.14 21:21
- MarkétkaBeruška , 12.2.14 19:43
- Fraga , 8.2.14 09:17
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Náplast pro děti
- 26.8.26 20:41
- Mamadvourostaku
- 1
37+6 a tvrdnutí břicha – poslíčci, nebo...
- 26.8.26 20:37
- Anežka6999
- 5
Jak si ulevíte, když vás vše štve?
- 26.8.26 20:30
- Kelsey1
- 12
Bydlení – rozchod/rozvod s mužem, když...
- 26.8.26 20:14
- lucypaja
- 48
V 6. tt po 4 císařských řezech
- 26.8.26 19:43
- Midaku
- 19
Můžu učit v MŠ jako učitelka pro SŠ?
- 26.8.26 17:35
- HornyHippo
- 7
Kolonoskopie Praha a okolí – kde...
- 26.8.26 19:25
- 884135
- 5
Černá Hora, nebo Chorvatsko – kam na...
- 26.8.26 18:12
- Šmoulice
- 25
Omluva, které se nedočkám – jak se smířit?
- 26.8.26 20:23
- Krákora997
- 66
Kojení a přikrmování UM Kendamil
- 26.8.26 13:13
- TaLucie
- 3
Nové příspěvky
V 6. tt po 4 císařských řezech
- 26.8.26 20:53
- Ketris
- 20
Milenky sem nová diskuze
- 26.8.26 20:50
- Adull
- 127462
Jak si ulevíte, když vás vše štve?
- 26.8.26 20:49
- Anonymní
- 14
Budoucnost je být single
- 26.8.26 20:48
- WhiteCrow
- 63
Bydlení – rozchod/rozvod s mužem, když...
- j.a.n.i1
- 49
Omluva, které se nedočkám – jak se smířit?
- Anonymní
- 67
Moje levná cesta
- 26.8.26 20:47
- Michelle_M
- 2911
Náplast pro děti
- 26.8.26 20:41
- Mamadvourostaku
- 1
37+6 a tvrdnutí břicha – poslíčci, nebo...
- 26.8.26 20:37
- Anežka6999
- 5
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- 26.8.26 20:35
- Krasnav50
- 5654