Moje levná cesta
- Fotoalbum (517)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky a vy byste jely do Turecka do tříhvězdy? Já teď taky trochu pokukuju po něčem last a pokud možno za pecka cenu, ale z tohoto bych fakt měla strach… Nemusím mít luxus, nejsem náročná, klidně budu týden večeřet ty samé těstovniny nebo hranolky, ale čistota prostě musí být, jinak bych si to neužila, i kdybych se tam chodila jen vyspat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My do Turecka ne, víceméně z rodinných důvodů. A do Egypta taky ne, tam mám obavy z faraona. My máme srdcovku Řecko, a tam v pohodě 3+stačí. To máme vyzkoušené na hodně místech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M píše: Více
Přesně tohle jsem chtěla napsat, ale bála jsem se, že jsem jen vybíravá. Já bych to s dětmi neriskovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do Turecka asi ne. Do Řecka jezdíme do trojhvezdy v pohodě. Ale máme jen snídani. Nikdy nebyl problém.
Vybírám záměrně bez animaci a menší klidnější hotely.
Je dobrý pročíst recenze předem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Já tomu rozumím, že jsi to myslela dobře. Ale přes prázdniny, destinace,.kde by člověk nebál o úroveň hygieny v levnějším ubytování, jsou dražší i na super last minute.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tak byla kdysi právě jako Last minute… A byla to jedna z nejlepších dovolených
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Ale to přeci nemusím trávit na 1 místě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně, ale tedy my nejezdíme na dovolené do all in hotelů přes cestovku. A nikde po světě nebereme 4 nebo 5*. Na mnoha místech klidně vezmeme hostel, nebo nějaký malinkatý hotýlek.
Příspěvek upraven 27.08.26 v 06:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, nejela, už jsem to tu v diskuzi psala. Důvod čistota/ hygiena… Jak pokoje, prostředí hotelu a ono i ta kuchyň bude v tři a pěti hvězdě vypadat jinak ( hygiena kuchyně)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen pokud bych měla dobré recenze od někoho, kdo tam byl, osobně dovolenou tam prožil. Zaručí mi, že je to solidní místo. Náhodně bych měla strach, že šlápneme zrovna do něčeho nevalného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
I na ten prosinec i na ten termín 5 nocí a mimo sezónu…
Je to prostě drahé i ty last-minute zájezdy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jezdíme běžně do trihvezdickovych. Jednou jsme byli ve čtyř, a bylo to 7plne stejné. Alespoň co se týče úklidu pokoje a čistoty. Ale ne do Turecka.
@Zelnicka Já moc nerozumím, teda vubec nerozumím, tvému myšlení. Chápu, že bys chtěla all-in, pěkné, v sezóně. Ale nechápu, že když na tohle nemáš, tak nejedes nikam. My na to taky dřív neměli. Ale k moři jsme chtěli, tak jsme jezdili do chatky, do apartmánu, bez stravy. A taky to šlo, hlavně že bylo more. Tomu jednoduše nerozumím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit