Moje levná cesta
- Fotoalbum (288)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@aiwwa píše: Více
My jsme oba preferovala pokaždé jinam, takže v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Hodiny to úplně nejsou, my to vzdy vybírali chvíli před termínem dovolené…byly to určitě dny ne hodiny
Hodiny asi budou ještě levnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když už byly děcka velký, na škole, tak jsme takhle jezdili. Jeden den vybrat a ráno třeba o půlnoci vyjíždět na letiště. A v šest už jsme seděli v letadle. Ještě se prý dalo vyloženě na Blind, žes dojela na letiště a tam v podstatě za suchý z nosu vyprodávali zájezdy. Takže až tam jsi si vybrala, kam poletis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Právě, čím bližší termín, tím lepší cena. Cestovce se vyplatí to prodat pod cenou, protože ubytko už mají nasmlouvane a uhrazene. Takže v podstatě jedeš za cenu letenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
To je ten superlast. Letíš třeba druhý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
sakra holky, já kupuju firtsty půl roku i déle předem.. ale úplně jste mne k těm super-lastům nalomily! stačí si v práci nahlásit včas dovolenou a pak pár dní předem začít lovit.. asi to příště risknu
ten rozdíl v cenách je fakt obrovský… pro dva takhle klidně..
Jen rodinnou dovču s malými dětmi bych takhle narychlo neriskovala, to se mi pro víc lidí zdá prostě risk… Pro dva to zkusím
Mně by de facto bylo dost jedno, jestli poletím do Řecka nebo Turecka… Za pokus to stojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Ona už úplně malé děti nemá. Nejstaršímu je 20, nejmladšímu 11? Příští rok tedy 12?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty firsty se vyplatí, když chceš konkrétní hotel v konkrétním místě. Nám šlo vždycky jen o místo, o oblíbenou destinací. Takže jsme tam obrázek hotely, apartmány, prostě co kde bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Přesně tak. First pokud má člověk hodně požadavků. Máme malé děti, dovolená bude hlavně o vodě, skluzavky a tak. Když jsem zadala požadavky na krátký transfer z letiště, skluzavky pro předskoláka, písek, pozvolný vstup do moře, all in jídlo i na plaži, plus další věci, tak jsem vlastně měla co dělat, abych v rámci rozpočtu našla i na first minute. Být jen já a chlap, tak klidně last a jsme v pohodě. Jak děti porostou, tak se to taky bude měnit a zvětší se výběr.
- Citovat
- Upravit
@Lucy75 keď ste len 2, tak last môže klapnuť velmi dobre. Ale ako píše @inkakřivák, furst sa vyplatí keď chce konkrétny hotel. A prečo by si do Thajska nemohla cez Booking.com atd? Tak extrémne turistická destinácia nie je nič exotické ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji všem za čas a snahu - my teď opravdu nikam nepojedeme. Jen bych ráda jen napsala, že rozhodně s dětmi nesedíme na zadku doma, přes prázdniny byl docela problém najít nějaký volným termín na cokoliv. Ale nejezdime na klasické dovolené,.do zoo a na vyšlapy apod. Bylo to je konstatování, že bych někdy chtěla jet na all inclusive, nic víc. Není to nutné. A ano, nebaví mě venku řešit jídlo (tak každého nebaví něco jiného), nevím, proč za to dostávám takovou čočku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka jakou čočku? A co děláte, když nechodíme na výšlapy, na výlety apod? To by mne i zajímalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
Vždyť jsi žádnou čočku nedostala. Já tu diskuzi o těch Last minute vyloženě začala, aby ses koukla, jako inspiraci třeba na příští rok. Že jsou možnosti jak ušetřit.
Můžeš si to letos projít abys měla finanční představu kolik si odložit na příští rok. Sny by se měly plnit a nemusí to být finančně likvidační.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Prej trvá deset dní, než člověk na dovolený setřese fachu. To těch 14 dní scvrkne na čtyři.
2 - 3 to trvá zapomenout na práci a cca 8 zrelaxovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit