Moje levná cesta
- Fotoalbum (216)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova ale zelnicka chcela Allin so všetkým, vodné atrakcie atd. Keby šli na poznavacku, tak to je skoro jedno kedy.
My sme sa zbalili do 2 veľkých kufrov a 4 podsedackovych batožín v 5 ľuďoch na viac než 2 mesiace do 4 ročných obdobím. Nebudem klamať, už som fakt rozmýšľala a písala zoznam. Síce sme mali v cene 8×23kg, ale kto by sa s tým ťahal, keď ma na krku 3 deti do 5 rokov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Jaké? Já bych řekla, že přemýšlím naprosto normálně. Chci vidět more? Chci. Mám na all-in? Nemám. Fajn, mám termín a finanční limit, záda dám do vyhledávače, najdu a jedu. Chci na poznávací? Sami ne, takže opět - žádám lokalitu, peníze a jedu. Prostě podle toho, nač mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Však psala, že nesedí doma na zadku, ale někdy by chtěla na all in. Z toho vyplývá, že někam jezdí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už ale neřeším úplně Zelničku, jen ty, kterým se nelíbilo Turecko. Počet a věk osob jsem nechala aby to bylo srovnatelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I koncem února se dalo. Mělo to teplotu asi jako Balt v sezoně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My se teda koupali v listopadu v Itálii, ale byli jsme jediní a ti Italové ve svetrech koukali dost překvapeně. ![]()
A ne, nebylo to teplé. Slané jo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Po zkušenosti s Expedia už letenky zásadně kupuju u leteckých společností a mám klid.
Napadá mne, že jsme nikdy na zájezd nejeli. Cesty po USA po ose, expedice Otzi byla natolik specifická, že jsem z toho měl hlavu v pejru půl roku a Newfoundland jsme měli nasmlouvanou řadu B and Bs a půjčený auto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
kolečka na kufru se dají vyměnit, záleží co máš za typ kufru a jak je starý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale já jsem nikde nepsala, že cílem je „vidět moře“. To bych si poradit uměla. Psala jsem, že bych chtěla vyzkoušet dovolenou all in, kde bych nemusela NIC řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
tak jeď do lázní, to je takové all in a nic neřešíš, jen kdy už to konečně skončí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD píše: Více
To je fakt ráda. A řešit, jak zabezpečit deti doma bude kdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
Vždyť ten tvůj syn už je dospělý ne? To se nedokáže postarat o svoje mladší sourozence?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit