Moje levná cesta
- Fotoalbum (493)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@PaníBovaryová píše: Více
Ano, ale byla to dovolená podle zájmu každého z nás sourozenců. Tak jako jsme mému dítěti dali dovolenou dle jeho přání v určitém finančním limitu k narozeninám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
Vždyť to tady znáš. Co jednou na emimino napíšeš, je věčné.
vždyť se nad to povznes, jsi tu legenda. ![]()
A jak se máte, šla dcera na tu letušku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Takze kdyz mel sourozenec „vetsi narozeniny“ jel s rodici na dovolenou zase on sam? ![]()
Kolik vam bylo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
Cca 15 a ano byl to prostě větší dárek k větším narozeninám. Jinak byly s rodinou výlety a pobyt na chalupě. Prostě v té době nebyly peníze na to, aby všichni mohli jezdit všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A byla to doba bez rezortů s all in, takže rodiče třeba našetřili na spaní v kempu v karavanu u moře, jeli se tam autobusem, vařilo se, nakupovalo v supermarketu a Jendou za ten týden se šlo na večeři do města. A ty dovolené podle obdarovaného byla třeba nějaká krátká poznávačka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co to bylo za dovolenou? ![]()
To se pozná láska
. Patnáctiletý syn dostane jako dárek k narozeninám zájezd k moři s otcem a protože mladší sourozenec bude slavit jen dvanáct, tak až se vrátí, pojedou všichni na chatu do Krkonoš
.
Za tři roky může letět s mámou ten mladší sourozenec k moři
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Tak určitě by bylo lepší, aby všichni seděli doma na zadku
a byly to třeba poznávačky, podle zájmu toho oslavence. Mně naopak takové dárky přijdou krásné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bylo Bulharsko nebo Jugoška. Nebo myslíš devadesatky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně by teda bylo líto i jako oslavenci, že nejedeme všichni. Takový danajsky dar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, určitě bych k moři nevzala jen jedno dítě, protože na to nemám
! To bych radši jezdila po ČR a za 5 let, až našetřím, tak všichni společně k moři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Tak já jsem ráda, že nám rodiče dopřáli k narozeninám individuální dovolené dle našich zájmů. Ale každý to máme jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Taky bych to nechtěla. Pokud by to tedy nebylo, já jedu s jedním do Galerií a muž jede s druhým na Kavkaz. Ty samé prázdniny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit