Moje levná cesta
- Fotoalbum (216)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Syn je snad na VŠ, ještě mají volno, tak na ně dohlédne, vlastně stačí na toho nejmenšího. A tomu je kolik? Jedenáct? Žádné mimino neni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Pecka
já se jeden čas chodila otužovat na rybník nebo přehradu, a taky rybáři čuměli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inzenyrka85 píše: Více
Je to bezva, viď. Ale letos je to v ČR na prd málo vody, sinice a kvalita nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dojížděl do práce z Marylandu do Virginie na západní straně DC, kde jsou Great Falls a jeden rok jsem si dal závazek, že se každý měsíc vykoupu ve volný přírodě.
Takže jsem plaval v Potomacu, nahatej a pokaždý asi v 6 ráno, jezdil jsem brzo abych se vyhnul zácpám na Beltway. Jaro, léto i podzim pohoda a pak přišla zima a na řece byl občas led.
Poslední měsíc byl leden a já si zaplaval kolečko v Atlantiku na 1.ledna 2001 při východu slunce. Sprchy tam nebyly a jel jsem domů solidně ulepenej jak je ten oceán hodně slanej. ![]()
Já se navyváděl hovadin to by člověk nevěřil. Holt bejt Velkej tvrdej Márvin není jednoduchý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Byli jsme u Třeboně a rybník paráda i v srpnu. Jinak se dá otužovat v řekách, v místech kde je hluboko, neni tady problém. Já raději ty rybníky, ale asi je to fuk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera se byla koupat dneska u nás na písáku. Prý dobrá voda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, vy teda jedete.
Chceš s dětma na all in dovolenou, kde bys nemusela nic resit? Tak nech děcka doma a jeď do lázní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice jenže to by si neužila, protože by pořád řešila, co doma. Takže leda až ji děti odejdou z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
No právě, že je ta rada s lázněma strašná ptákovina. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Je. Navíc asi tak narychlo, aby mohl nejstarší hlídat, to fakt zorganizovat nejde. Super last minute lázně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova navíc ony ty lázně taky vyjdou dost draho. Jezdíme mimo sezónu, nějaký šest dní, a s plnou penzí a nějakými procedurami to vždycky těch patnáct na osobu vyjde. Natož v sezóně. A to nepočítám cestu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit