Moje levná cesta
- Fotoalbum (254)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@malákráličice píše: Více
chtěla zažít all in, nešlo jí o moře, o dětech nic nepsala a lázně, chápej, to je jen nadsázka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Protože takhle rodina nestoluje. Mamina není služka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice nebo další příklad - nepůjdeme na výlet, protože oni by chtěli pořád něco kupovat a já na to nemám a oni jsou pak smutní. A domácí svačinu ani pití nechtějí, tak budeme doma. A mě by to v lese nebavilo a je určitě taky ne.
Chápu, že se Zelnicka ohradil, že to tak není, ale bohužel si pamatuju její diskuze. A moc dobře vím, co mne vytrácelo do bezvědomí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice @malákráličice vždyť dětem dělá služku. Nepustí je samotné nakouotj podle seznamu a byť nemá fiannce, nakupuje kvůli úspoře času na předraženém Rohlíku. Sama jí zbytky, protože dětem musí vyvářet a pak stejně od nich dostane vynadáno, že to není tak luxusní jak u kamarádů. Sama má X prací, ale děti nepošle na brigádu, drží je na drahých kroužcích, školách. Na výlety a dovolené nejezdí, protože děti by tam chtěli něco koupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
A ty jsi odněkud z daleka?
Malý kufr a příručák zvládneš i v MHD…Horší je jet z nějaké pr@elky busem,vlakem a pak ještě na letiště…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjss píše: Více
Všechno jde, když se chce. My vloni 3 vlaky v jeden den a další den dva vlaky se 2 koly, 4 brašnami a batohem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák @Hera01 děkuji ![]()
Asi si ji z jiných diskuzí nepamatuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice ona diskusie nechávala zmazať. Je sama sebe najväčším nepriateľom, lebo je uväznená vo svojich presvedčeniach ako veci MUSIA byt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjss píše: Více
Já si teda pamatuju z diskusí, že je to paní „Nejde to“, můžeš navrhnout, poradit cokoli a prostě to nejde. Proto už na ní ani nereagují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
A tento příběh se skutečně stal nebo někdo napsal do diskuze svoji představu, jak to u nich funguje? Věřte, nevěřte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Ony ty rady taky stály za to. Třeba že si má pořídit lavor a dělat v kuchyni kamarádkám pedikúru.
Jak se má vůbec Kristy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Tenhle příběh neznám. Ale vím, že psala, že často pořádně nejí. Nebo si vyčítá, že si koupila taky zmrzlinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit