Moje levná cesta
- Fotoalbum (502)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@aiwwa píše: Více
My jezdíme běžně na dovolené na 3-4 týdny. A balím tak na týden pokud letíme letadlem. Pokud autem, tak na těch 10-14 dnů max. Na takovou dlouhou dobu ( 3 a víc týdnů) se nikdy nesbalíš. Ta kapacita na to prostě není.
A ještě jsme nezažili, že by jsme nenašli prádelnu, nebo ubytko s pračkou.
Na jednom hotelu jsem se ptala, zda v okolí není prádelna. A pán mi řekl : nachystej si co chceš, akorát tam jedu. Tak jsem mu dala narvaný tašky a on mi odpoledne donesl čisté, voňavé prádlo.
Na Vánoce letíme na měsíc do Thajska a i když máme každý kufr 23kg v letence, ani jeden z nás to nepotáhne. Budeme mít střední kufry, okolo 10kg a příručák.
Budeme tam cestovat a nehodlám sebou tahat loďák.
Kolikrát nechápu, co tam lidi musí tak nutně tahat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova my máme dva ty veliké. Je to rasovina tahat, ale když máš mít oblečení do vedra a do sněhu, a 3-4 týdny, jiná možnost není. Ale k moři máme takového prcka, Berem plavky, nějaké prádlo, to se premachne, náhradní triko a šortky a nazdar. hygienu. fakt stačí. Na týden do Londýna jezdím jen s prirucakem
Příspěvek upraven 27.08.26 v 10:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S věcmi na pobyt bychom se vešli. Ale domu vozime oleje, vždycky dostaneme, plus nějaké dobré víno, a s tím by nás nepustili, takže nic. Ale bylo by to fajn, při odbavování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M píše: Více
Ty hvězdy se udílejí i za rozlohu pokojů a služby typu posilovna a sauna a tak.
Takže teoreticky malý hotel s 3* bez služeb, které stejně nevyužiješ, může být stejně čistý jako s 4* větší hotel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Ceny dobry, ale terminy k nicemu. V prosinci se asi v Andalusii nikdo v moři koupat nebude..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alušáček píše: Více
Dovedu si představit hodně věcí, které podniknu v prosinci v Andalusii. Na koupání tam je začátek září v Bulharsku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
Právě, my byli v 3 , 4 a 5 * v Řecku, Itálii, Francii.. A nejcisteji bylo v té 3 ve Francii. Všechny ty 3 v pohodě, jen na Zakynthosu byl problém s vodou, studená a malý tlak. Ale to bylo pochopitelný, bylo to v říjnu, ohřev mají solární. Paradoxně v 5* jsme si museli několikrát říkat o ručníky, byl ucpaný sprchac a i nám bylo po jednom jídle blbě. Takže je to o štěstí, personálu, je dobry číst recenze. Ale my teda vždycky jezdíme k moři kvůli tomu moři. Takže je mi to jedno kde přespím a jaký mají k snídani výběr. Vždycky jsem si vybrala a když třeba bylo málo zeleniny, tak jsme si skočili na místní trh a nakoupili.
Pokud člověk pojede s all Inc., tak tam bych vybírala pečlivě, to je jasný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alušáček píše: Více
Tak předpokládám, že to byly jen příklady. Pokud chce jet v sezóně, tak logicky nebude hledat koncem září, ale třeba v červnu. Je to hodně o štěstí a kolik času tomu věnuješ. My takhle chytly jednou Last kdyz jsem si přímo zašla do Viamare, že jsem šla kolem
.
No, Viamare už bohužel skončila. Ale i to je cesta, nehledat na netu, ale zajít/zavolat. Pokud něco člověk chce, musí vyvinout nějaké úsilí. A myslím, že se dá i složit zájezd bez cestovky, tam ale kvůli cenám letenek to chce naopak zarezervovat hodně dopředu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě. Cestou do práce jsem klikla na Čedok a hledala něco s alespoň plnou penzí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Jasny no, ale to asi neni žádný umění najít si levnou dovolenou ve Španělsku v prosinci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Máš pravdu. Tohle nastavení se pochopit nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit