Moje levná cesta
- Fotoalbum (483)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova píše: Více
A pak jsou lidi, co dělají všechno dohromady
. My klidně budeme týden spát u lesa pod stanem, či v dodávce, budeme se koupat v zatopených lomech, opékat špekáčky, brambory v popelu, vařit si čínské polévky z pytlíku, sbírat borůvky, maliny, ostružiny, houby, dělat strašidelné noční stezky, hrát šipkovanou…a druhý týden poletíme do luxusního resortu za 100 tisíc
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
No, když jsme neměli na vstup pro všechny, prostě šel jeden dospělý (fakt mi nechybělo, že jsem neviděla klokana). Aspoň tam děcka mohla.
Spolu jsme podnikali jiné věci.
Příspěvek upraven 26.08.26 v 09:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Keňu chci jednou na stará kolena také
Thajsko je levné
. Nejdražší jsou letenky, to musíš hlídat rok dopředu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Takže dovolená bez teplého hlavního jídla? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou jj, já vím.. bych to Thajsko radši řešila komplet přes CK, přece jen je to hrozně daleko a není to jak se sbalit s bookingem po Evropě… spíš asi klapne ta Keňa, safari mne ze sna volá..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
no a co?? my i doma na oběd máme někdy jen polívku.. někdy jen hlavní.. někdy se jí až odpoledne… teplý oběd je fajn, ale nevímám ho jako životní nutnost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Jo, taky si plníme sny na stará kolena. Hlavně ta manželova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 moje dobrý. Myslím, že mám nějakou tu velkou pohyblivost kloubu. Prostě nemám potíže tohoto typu.
Muj největší sen je bohužel nesplnitelný - Irák. Ty další jdou. Asie, Jižní Amerika, baví nás historie a příroda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Já taky ne. Ale právě kvůli tomu se tady do mě některé uživatelky navážely, že to je strašný, že nemáme teplé jídlo a že dítě má díky tomu nedostatečnou stravu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
zatím mne vždy o chlup minula a letělo se jinam.. obvykle rozhodly právě finance a délka letu.. v Africe jsi hned a když ti jde primárně o moře a koupačku, tak jsme zatím volili dostupnější varianty… já třeba i ráda poznávám, ale ve vedrech mne to už zmáhá, čili na výlety mi stačí třeba 2-3 destinace a radši si odpočinu na pláži
léty se člověk mění..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije byla jsem v Asii. Ale ona je veliká, víš? Takže ještě bych ráda něco navštívila - letos je zaplaceno, a příští rok něco vybereme zase. Tyhle země stojí za poznávací. Koupat se mužu nakonec i doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit