Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5437
25.8.26 14:16
@ekira5 píše: Více

Prostě dojdeš je stánku: Dobrý den pane, můžete mi ukázat, jakou máte lokální klobásu? 🌭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
25.8.26 14:17
@Havlova píše: Více

Prostě na tebe nemám, asi budu mít depku :,( :,( :,( :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44292
25.8.26 14:21
@Menton píše: Více

No, :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81219
25.8.26 14:22

@kornelije za celý den nejsou. Vybehaji se, nastavujeme, kde chtějí, užívají si. A až je to přestane bavit, nebo jsou unavení, odcházíme. Výlety jsou na pohodu. Plán vypadá takto - jedeme do zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
25.8.26 14:24

@kornelije ono to Maďarsko cenově vychází dobře.
My bydleli v krásně zrekonstruované budově hned u katedrály…
Pro tři ubytování na dvě noci myslím bylo za 4500 tisíce..
Dva pokoje, koupelna, kuchyňský kout…

Příspěvek upraven 25.08.26 v 15:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81219
25.8.26 14:25
@kornelije píše: Více

Tohle byly i děti kamarádu, a včetně našich vnoučat se věk pohyboval v rozmezí právě 5-10 let. A rozhodně neměly ty malé problém tam chodit celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81219
25.8.26 14:30

Když byly naše děti malé, jezdili jsme do Brna často. Teď jsme tam byli po mnoha letech s vnoučaty a vyloženě zklamání. Jo, nízké vstupné, ale ta zahrada prostě bída. Staré výběhy, staré klece, takové prostě zanedbané mi to přišlo. Jezdíme spíš do Prahy. Dobrá byla Jihlavská, ne moc velká, ale s dobrým výrazem. Liberec, když se spojí s botanickou, za návštěvu stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
25.8.26 14:36

Ještě je možné zastavovat se u výběhů a pozorovat zvířata, někde si k tomu můžeš i sednout. Také si můžeš číst informace o zvířatech. A dát si oběd v restauraci :mrgreen: my tedy do Zoo zcela běžně chodíme na celý den a nikdy neprojdeme vše. Celý den s dětmi pro mě znamená tak 10-18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56743
25.8.26 14:40

No, to tak byva. Malokdo to zamestnavateli plati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
25.8.26 14:43
@inkakřivák píše: Více

To Brno je katastrofa, ty poslední roky to úplně zkomira…sice v jednom městě, kde bydlíme, ale nebýt toho krmení žiraf, tak tam ani nejdeme…
Ale krmení teda bylo super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9889
25.8.26 14:54

Vyrostla jsem na Lešné, když to máme za rodným barákem. Vždycky když se šlo se školou na procházku, tak na Lešnou nebo do Lukova výšlap na hrad. Otec nás tam bral, když něco nového měli stavit. Takže pro nás domorodce je to nejhezčí zoo, která tady je. My jsme od dětství viděli, jak se rozšiřuje, mění. Brno je zanedbaná zoo. Ale je to strašná škoda, že s tím nic nedělají. Naposled jsme tam jeli na školní výlet. Napřed jump park. Pak přejezd do zoo. Vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21893
25.8.26 15:13

Mraky lidí jeste dobré, ale ty mraky vos. :zed: Tak poslední dva týdny se venku nedalo jist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21893
25.8.26 15:15

@Hera01 kam pořád spěcháte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
25.8.26 15:18
@malákráličice píše: Více

Tak třeba na letiště :mavam: ale jinak nás ani za jiných okolností nebaví trávit v zoo dýl jak 3-4 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11708
25.8.26 15:29

Však SVÝM autem :lol:. Jasně, že u lvů musíš mít zavřené okna a zamčené dveře, protože lev ti je dokáže otevřít. My byli svědky, jak lev napadl auto před námi. Jinde ale máš normálně otevřená okna. Žirafy jsme tam pak krmili u výběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat