Moje levná cesta
- Fotoalbum (283)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije Ano moje dítě ano. Kdybych neměla zkušenost tak to tu nepíšu. Naše nejmladší dítě je velmi specifické a energické a klidně si bude číst tabulky s popisem zvířat (umí už v tom věku číst), hledat si u toho aktuality na webu. Bude klidně hodinu trávit u slonů, protože je to top aktuálně. K tě se klidně 4× vrátíme, zvládne další aktivity (pokud jsou).
Jinak naše dítě nespí po obědě od 2 let a jinak spí 22.00 -5.53 hodin. Takhle na minuty.
Asi takové dítě není každé, ale na celý den do ZOO chodíme s kamarádkami a dětmi různých věkových kategorii věky.
U menších se využíval kočár, pokud bylo potřeba třeba na odpočinek.
A dneska se asi zblázní, protože jsem si pořídila střevní chřipku a jeho potřebný pobytový fond aktivity venku nedám…
Příspěvek upraven 25.08.26 v 13:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
I kdyby ses do té částky za výlety nevlezla, tak to stejně nepřiznáš…tak nechápu proč se na to ptáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Tak takovou návštěvu Zoo jsem zažila loni po cestě z dovolené když jsme se vraceli z našeho tripu
..
Prespavačka v Maďarsku v městečku Gyor a celý den mělo pršet a být pod mrakem, tak jsme si zašli na oběd a já hledala co zajímavého v tom počasí vidět a tak přišel nápad právě na Zoo…
Bylo to naprosto úžasné, dva mladé páry jsme potkali a jinak nikdo nikde…
Zoo můžu určitě doporučit, je sice starší ale strašně kontaktní, ty zvířata mate skoro u sebe, největší zážitek pavilon šimpanzů, nějakých malých opiček, malý tučňáci…a hodně právě ty volně procházející výběhy… To nás bavilo.. ![]()
Příspěvek upraven 25.08.26 v 13:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Proč bych se nepřiznala? ![]()
Jako že si dám langoš a nebo navštívím zámek a pak to zatajim?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Popravdě zatím jsem nenašla zoo, kde bych dokázala strávit víc jak 4 hodiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z Gyor jsme se vrátili teď v neděli. Hlavní cíl byl Aquapark. Díky za tip na zoo, až pojedeme příště.
My bydleli v samém centru a díky ubytování jsem si spíš připadala, jako někde v Itálii.
Termály i aquapark super, naučila jsem se šachy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, že napíšeš…jak krásně ti to cenově vyšlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Ty jsi prostě skvělá…ty léta praxe mi prostě chybí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Tak lvi výběh je dostupný jen uzavřeným autem, nebo jejich vláčkem, kde tě ještě do výběhu zajistí mříží. Žirafy měli ve výběhu, který byl poměrně daleko.
V té Olomoucí mají zrovna na žirafy velmi velký výběh a my měli štěstí, když paní odpoledne slyšela, že jsme přijeli jen kvůli mláděti žirafy a jsme tam od rána, tak nás vzala do zázemí a ty žirafy byly doslova na dosah. Některé si mohl syn pohladit, ale ony jsou hodně plaché…
Dvůr Králové fakt propadák, jednak i velmi neochotní lidé… velká reklama, ale skutečnost jiná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Samozrejme a môžes si vybrať lokálnu a nelokálnu
keby si cestovala, vedela by si ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Já našla i super restauraci, teda jídelnu, tam to frčelo, snad celé město tam chodilo pro obědy do krabiček a na oběd ![]()
A největší problém bylo jak se domluvit, asi deset servírek a hned po usazení nám donesli polévku, která byla vynikající a pak jsme přes překladač vybrali dvě jídla..
No a samozřejmě jsem to nesnědla a to jsem měla chuť na ty zákusky z cukrárny která byla vedle tě jídelny… ![]()
Letos se možná zastavíme na procházku městem jestli budeme mít cestu kolem…
První dvě fotky naše ubytování v Gyoru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit