Moje levná cesta
- Fotoalbum (337)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 píše: Více
Tak si to lépe zorganizuj, ať nemusíš lítat s vyplazeným jazykem sem a tam, ale ať je to dovolená plná příjemných zážitků a pohody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Ale my nikde nelítali. Dovolená to byla úžasná planá nevšedních zážitků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Děkuju za vysvětlení. Konečně jsem to pochopila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Logiku netřeba hledat složitě. Vždy se najde jednoduché vysvětlení. Budeš bydlet v hotelu, ale do restaurace si nezajdeš, koupíš si jídlo v supermarketu. Do zoo si ale svačinu ze supermarketu neuděláš, dáš si tam klobásu. Proč si tam nesedneš do restaurace? Přece nebudeš v restauraci ztrácet cenný čas, chceš si to pořádně prohlédnout. Ale vlastně tě zoo moc nebere, tak na 3-4 hodiny max. Pak už musíš na letistě, ale rozhodně nespěcháš, dovolená je plná zážitků, a ještě při ní stačíš neustále vypisovat sem. Kapišto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezké ![]()
My platili 50 euro za noc..
Pokoj s koupelnou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo v Budapešti kavárnu nebo restauraci k doporučení? Jedeme tam za měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
My byly akorát v https://www.termalfurdo.hu/…nowonka-1290
Ale je to jen vinárna, milý pan majitel a víno, které i mě chutnalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tam je celá stará židovská čtvrt plná tzv. ruinovych barů, to jsou restaurace a bary udělané v pavlačových domech. Je tam toho hodně moc a výběr obrovský. Má to úžasnou atmosféru ve dne i v noci a je to velmi originální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Super, tam taky míříme, jsem. ráda, že to stoji za to! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do té synagogy striktně trvali na zakrytí ramen a kolen, víc než v kostelech. Ale mají na to erární lajntuchy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží kde přesně budete.. my vybíráme v takových velkých městech restauraci nebo kavárnu až když jsme na místě…
V Budapešti jsou jich mraky na každém rohu…
A závidím, Budapešť je nádherná a určitě se tam chci někdy zase podívat… Viděla jsem ji v rychlostí při zpáteční cestě z dovolené když jsme tam přespávali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že se to jmenovalo karavan, přímo propojené dvory, kde byl street food na jaký si vzpomeneš i který neznáš. A večer, když to všechno svítí a hraje hudba. Určitě se tam stavte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit