Moje levná cesta
- Fotoalbum (290)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@inkakřivák píše: Více
Tak. jasně, my byli s manželem sami a já strašně chtěla tu botanickou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
ZOO na celý den zvládne i náš nejmladší. Klidně v ZOO vydrží 9 hodin. Ale máme hodně aktivní dítě. Projitou ZOO máme několikrát. Na půl den jsem se do ZOO tahala tak když jsem nad ní bydlela
To jsme klidně chodili jen na vybraná zvířata. Ale měli jsme to domů 15 minut pěšky a permici a byli jsme v té jedné konkrétní klidně 20× za rok. ![]()
Jinak nás ZOO baví, máme je rádi.
Tak to bude i tím.
Příspěvek upraven 25.08.26 v 12:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Ve Sněhurku koukni má tu krásný talířek. Jak to nesnis, tak máš osud jasný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Já tak často chodila do Zoo přes letní prázdniny, do ostravské…když jsme jezdili každý týden na celý den k rodině která tam poblíž bydlela, tak po obědě do Zoo na procházku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Proc ne, v zoo jsme vždycky celý den..
Nikam se nehonime.
A unavené děti? Syn zvládá 20 km v horách, ZOO je pohodová procházka…
Já denně chodím 10 km…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to bych si mohla zkusit u našich děvčat dát jim k obědu pátek v rohlíku. Naposledy jsme byly v restauraci, já jim řekla, že nemám moc hlad a chci jen polívku. Holky že taky jen něco malého a pak si jedná objednala svíčkovou a druhá velký césar salát s kuřecím a spoustou toustů. A nenechaly nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Tak ono taky záleží o jak starém dítěti se bavíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Já nevím, myslela jsem že Inka má malé vnoučata..
Tak kolem 5 - 10 let
Tak proto jsem psala jestli nejsou unavené atd..
Příspěvek upraven 25.08.26 v 13:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Tak v 5 letech ZOO na celý den dá naprosto v pohodě ne? V 10 bych o tom ani neuvažovala, že to nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V taková krásná zvířátka bych tě neproměnila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: VíceÚplně jsem si teď vzpomněla na ty ruské pohádky, jak tam byl nějaký ten kralevic zakletý v žábu.
Musím se podívat v knihovně jestli se to dá ještě půjčit. Se mi vždycky hrozně líbily ty obrázky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Ne, v toho trpajzlíka co se šťourá v nose. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Taky to tak máme. Většinou do ZOO přijedeme v 10:00 hod. a odjíždíme v 18:00 hod. Ale záleží od ZOO. Třeba ZOO Lešná je nádherná a dokážeš tam strávit 24 hod. a nudit fakt se nebudeš. To stejné Safari park Dvůr Králové, kde můžeš i přespat. Kdežto třeba taková ZOO Olomouc, pokud nestrávíš půl dne z děckami v lanovém centru, nemá ti moc co nabídnout
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit