Moje levná cesta
- Fotoalbum (382)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije píše: Více
To je snad jasný, že je důležitá konečná cena. Tak snad ví kolik může utratit a podle toho si nastavi filtr u vyhledávání. Dají se sehnat zájezdy za hubičku když ti nevadí, že musíš vyrazit dnes/zítra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Tak prosím najdi mi jednu hubičku
![]()
No schválně, něco co by bylo vhodné pro Zelničku… a ne tip na dovolenou před pěti léty, pardon čtyřmi za 14 000,–…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka napiš prosím svojí představu dovolené
na kolik dní, destinace, jestli chceš plnou penzi atd..a kolik by jsi byla ochotná zaplatit
Holky už hledaji levnou dovolenou za hubičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám hledat zájezd co by byl vhodný pro Zelnicku? To snad musí sama najít co jí vyhovuje.
Jakých 14 tisíc před 5 lety? ![]()
Já jsem Zelnicce chtěla jen poradit, že jsou možnosti, tak nechápu proč do toho ryjes?
Jinak samozřejmě jestli @Zelnicka projeví zájem a napíše mi rozpočet a preference, tak můžu pomoct. Ale abych tomu věnovala čas zbytečně, na to je můj čas moc cenný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. A kdo chce prudit, měl by mlčet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano v pořádku, přesně o to jde ![]()
A jak jsem psala v dalším příspěvku když bude chtít tak se nějaká dovolená za hubičku třeba najde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Nám se povedlo loni. Místo, kam bychom se normálně nepodívali protože tolik peněz bych za to nedala. Ale pár hodin jsem tomu věnovat musela. Samozřejmě, že ti to nevyjede na dvě kliknutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak teda úplně otevřené a na rovinu, kolik takový zájezd na týden k moři může stát? Pro Zelničku a děti?
Do 40 000,–? ![]()
Já nemám představu ale co jsem se dívala tak super last jsou stále vysoké ceny si myslím.. teda pro rodinu jako je Zelnička…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Ono je to nejlepší, pokud netrváš na konkrétním místě. Jen člověk musí být připraven vyrazit v řádu hodin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A vidíš ten rozdíl? Ano pokud zájezd bude stát 100 000,– pro jednoho a pak ho slevni o polovinu je to super…
Ale když na to nemáš toa je jedno o kolik je sleva ale ta částka konečná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od 6200 na osobu, letecky k moři na týden. Dokonce Fisher.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, proto jsem se ptala na ten rozpočet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit