Budoucnost je být single

108973
26.8.26 08:54

Budoucnost je single

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1502
26.8.26 10:10

Ja to manzelovi poskytuju. Ale mam za to velkou zpětnou vazbu, pečuje o mě.
Ale je fakt, ze naposledy přijela dcera z výletu (s novým objevem) s tim, ze “maminku mu fakt delat nebudu”. Kluk nebyl schopny ji koupit veceri a piti, kdyz mela upal. Jeste pry mel reci, ze ona vymyslela blbou turu (jemu bylo naprosto jedno, kam půjdou). Nechal ji na penzionu hladovou, bez piti a s migrénou. Koupil ji jeden energiťák u pumpy. Tak uz mu šanci nedala…
Jo, mění se to. Mozna nechce pečovat nikdo o nikoho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10317
26.8.26 10:20

Bez toho, abych článek četl, tak ano, ten vývoj se dá očekávat. Ženy čím dál méně potřebují to, co historicky v partnerství zastával muž a muži jako by často zpohodlněli a nechtějí či nepotřebují to, co do partnerství přinášela žena (děti, domov).
Dnes je vlastně vše co muž mohl nabídnout ženě a žena muži dostupné bez partnerství.
Kromě jednoho, a podle mého naprosto, ale naprosto zásadního. A to stálého citového zázemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.8.26 10:23
@Premek_Orac píše: Více

Což je dobře, protože to je jediná rozumná motivace pro vztah. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21987
26.8.26 10:53
@TaLucie píše: Více

Muzi chteji, aby zeny pečovaly o ne. A to ve vsech ohledech - financne, psychologicky, fyzicky.
Na Tiktoku na me vyskakuji videa dospelych muzu, kteri hlasaji, ze proc by meli kupovat zene kytku, at zeny kupuji kytky jim a podobne zajimave teze, kdy „prevrati“ nejake tradicne zazite vzorce chovani ve svuj prospech a vydavaji to za emancipaci zen, ale pak uz nereknou to B. Ze za to nic nedavaji zpatky a takova zena ma o ne take pecovat varenim, uklidem a veskerym mikromanagementem domacnosti vcetne pece o jejich mentalni zdravi jak tady sdilela Venetia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21987
26.8.26 10:55
@Premek_Orac píše: Více

Zeny jsou schopne si to stale citove zazemi vybudovat i bez muze. V tomto maji muzi nevyhodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108973
26.8.26 10:57
@PaníBovaryová píše: Více

I ten sex si dokážou lépe zařídit, což je u chlapů pořád ta největší potřeba proč nějakou ženskou mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.26 11:02

Jsem single od roku 2020 a čím dál více jsem utvrzena v to, že je mi samotné báječně. Vždy jsem do vztahu dávala maximum. Snažila jsem se budouvat společnou budoucnost a jako odměnu jsem dostala parohy, nezájem nebo zvyk na to „že já se přeci o vše postarám“.. Obětovala jsem v životě dost a nakonec nemám vůbec nic. Možná jsem jen měla smůlu a narazila na špatné muže. Možná je chyba ve mě. Ale co vím s naprostou jistotou je to, že poslední roky jsem to konečně já. Takže ne! Maminku už nikomu dělat opravdu nebudu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21987
26.8.26 11:36
@Anonymní píše: Více

Kolik je ti let, smim-li se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
26.8.26 11:37

Posílám kytičku všem happy single ženám a těm méně happy přeju, aby dosáhly vnitřní spokojenosti i bez chlapa :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.26 11:48

Je mi 34 let.

• Citovat
  • Upravit
12837
26.8.26 12:16
@Venetia píše: Více

Mne nevadi emocni podpora, ta je ok..ale absolutne me nebavi chlapa obletovat, kdyz si neni schopny ani odnest talir nebo spinave obleceni hodit do kose apod..nebo bez zenske umre hlady..fakt nejsem Thajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11553
26.8.26 12:26
@Anonymní píše: Více

Ano, chyba byla hlavně v tobě ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
26.8.26 12:44

Nevim, jestli se dá generalizovat. Ja se asi vnoučat nedočkám - dcera najit chlapa nemuze (nebude mu přece dělat maminku), navíc ji čeká invalidita a to fakt je jeste složitější. Syn je naopak: manželce dělá terapeuta, živi ji, vaří, pere, uklízí….
Přitom já mam podle me vyvážený vztah: ja emočně pečuji, kdyz zrovna nejsem pracovně vytížena, zajistim domacnost. Kdyz jsme mela období pracovní vytíženosti, manžel domácnost obstaral. Ted mam těžší období ja (ztratila jsem přátele, pečovala jsme o rodiče do smrti, přišla jsem o svoji restauraci a nejsem pracovně úspěšná). A manžel je mi oporou.
Ano, asi před 30 letybychoˇ se takhle podporovat nedokázali. Ale vždy to byl můj nejbližší člověk a já jeho.
Presto bych singl být nechtěla. Vlastně si to ani nedokážu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3107
26.8.26 13:25
@TaLucie píše: Více

Spousta žen chlapovi nikdy služku/maminku nedělaly. Tvuj syn je toho prikladem ;) tak neni duvod aby dcera nekoho takoveho taky nenasla, preci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí