Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, já měla přítele, který když mě zaplatil minerálku za 50 korun tak jsem byla dle něj zlatokopka, já jemu koupila přitom dárky za desetinásobek toho co on mě a proto byl vyměněn a dnes mám úspěšného manžela co mě koupí na co ukážu, musím tedy přiznat že i já šla do manželství s pořádaným věnem, prostě nebude nikdy fungovat to že jeden jen bere a nedává a druhý se vydá ze všeho musí dávat a brát oba stejně
@Diagnoza2 píše: Více
Tak je fajn, když víš, že by si tvá žena se vším poradila, kdyby tě zítra švihlo. ![]()
Takhle by měl ve vztahu fungovat každý, dává to obrovskou svobodu.
Jinak ve vztahu je podle mě důležité, aby se v tom cítili oba dobře. Je úplně jedno, jestli jeden dělá tolik a druhý tolik, pokud jim to tak vyhovuje. Jsou ženské, co živí chlapa, táhnou celou domácnost a jsou v tom šťastné. Jsou chlapi, co vydělají dost peněz a po práci přiběhnou domů, nakoupí, navaří, vyvenčí děti a ještě po večerech žehlí. A taky jim to vyhovuje.
Není to vždycky o dělbě práce a o tom, jestli chlap dělá to a ženská to. Je to o tom, jestli ti s tím druhým je prostě a obyčejně dobře.