Budoucnost je být single

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
27.8.26 17:16

No, já měla přítele, který když mě zaplatil minerálku za 50 korun tak jsem byla dle něj zlatokopka, já jemu koupila přitom dárky za desetinásobek toho co on mě a proto byl vyměněn a dnes mám úspěšného manžela co mě koupí na co ukážu, musím tedy přiznat že i já šla do manželství s pořádaným věnem, prostě nebude nikdy fungovat to že jeden jen bere a nedává a druhý se vydá ze všeho musí dávat a brát oba stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.26 18:53
@Diagnoza2 píše: Více

Tak je fajn, když víš, že by si tvá žena se vším poradila, kdyby tě zítra švihlo. :kytka:
Takhle by měl ve vztahu fungovat každý, dává to obrovskou svobodu.
Jinak ve vztahu je podle mě důležité, aby se v tom cítili oba dobře. Je úplně jedno, jestli jeden dělá tolik a druhý tolik, pokud jim to tak vyhovuje. Jsou ženské, co živí chlapa, táhnou celou domácnost a jsou v tom šťastné. Jsou chlapi, co vydělají dost peněz a po práci přiběhnou domů, nakoupí, navaří, vyvenčí děti a ještě po večerech žehlí. A taky jim to vyhovuje.
Není to vždycky o dělbě práce a o tom, jestli chlap dělá to a ženská to. Je to o tom, jestli ti s tím druhým je prostě a obyčejně dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí