Jak se tesite????

• Otevřená skupina

Mám pocit, že nás je celkem dost, co chce rodit v březnu v Neratovicích, tak jsem se rozhodla založit skupinu :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

952
4.2.14 21:04

Jak se tesite????

Ahoj holky,

jak se tesite do Nera :)

Chodite uz do poradny, nebo se teprve chystate???

Ja mam zatim termin porodu podle me doktorky 18.3., podle posledniho UTZ z Nera 10.3. :D :mrgreen: mam v tom krasny hokej :) ale snad nektery z tech dvou terminu vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1105
5.2.14 13:32

Ahoj Pájo :hug:,

já jdu do poradny poprvé v pondělí a už se hrozně moc těším. Dlouho jsem nebyla na ultrazvuku, tak se těším, až zase prcka uvidím :). Hlavně v Neratovicích jsem už několikrát byla - na prohlídce apod a působí to tam na mě moc hezky. PA jsou hrozně milé a to dělá skvělou atomosféru. Navíc vím, že po první návštěve v poradně budu zase o krůček bliž k tomu tam rodit…

Já mam termín 6.3, ale trochu v kostech cítím, že by to mohlo přijít i dřív. Navíc včera jsem byla na poslední kontrole u svého doktora a říkal, že mimčo je už dost dole, takže tak. No uvidíme…

Jak říkala @Dreezy doktoři často hrozí předčasným porodem a nakonec člověk přenáší. Každopádně i moje sestra porodila o něco dřív, tak si říkam, že to budeme mít podobné. Uvidíme.

Holky, budete mít u porodu nějaký doprovod nebo PA? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
5.2.14 13:34

Kažopdáně podle všeho je teď porodnice v Neratovicích dost popularní a navíc mam pocit, že snad všechny maminy mají termín v březnu. Snad se tam vůbec dostaneme a bude pro nás místečko, ale věřím, že ano :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
5.2.14 13:37

Ahoj, tak já to tam ještě ani neviděla, rozhodla jsem se podle referencí :) Taky jdu poprvé v pondělí 10.2., vážně myslíte, že i na poradnách v porodnici se dělá utz? No, byla bych ráda :lol:
Jinak, pokud nebudou na mě nikam spěchat, tak prozatím zůstanu u sví dr. a tam až po termínu nebo na porod :lol: Já už bych strašně brala, kdyby se malé chtělo za ten týden a půl ven :* Kdo se jí má taky dočkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
5.2.14 13:38

@verculinek Snad místo bude, moc se mi nechce řešit pak, kdo tady v okolí má volno.. Popřípadě bych asi zkusila Hořovice, Mělník, Příbram? :nevim: Ale do Podolí se mi moc nechce no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
5.2.14 13:53

Ahoj holky :)

jo, co mi vcera potvrdila kamaradka, ktera tam rodila cca pred 1,5 rokem, tak ji UTZ delali, tak si myslim, ze to bude standard, aby se koukli jak prcek roste :)

Ja teda pevne doufam, ze se vejdeme, zadna dalsi varianta pro porod me ani nenapada :D no osobne bych asi pak jela na melnik, ten mam jako 2., ale jako absolvovat Bulovku, nebo jinou porodku se mi vazne nechce :zed: Myslim si, ze to Nera zvladnou, ze snad ten napor rodicek nebude tak hrozny, teda aspon v obdobi kdy budeme rodit my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
5.2.14 19:58

@Dreezy Jak píše @mandlicek to, zže v Neratkach ultrazvuk dělají, ale tak uvidíme v pondělí..Já bych byla teda jedině ráda..Kromě jiného bych docela ráda věděla váhový odhad - můj doktor mně ho dělal naposledy před měsícem…

Já se taky rozhodla podle referenci hlavně, ale právě jsme se tam byla i podívat a byla jsem z z té atmosféry a přístupu nadšená!!!

Já nad jinou nemocnicí ani nepřemýšlela, ale v Praze rodit nechci :nevim: Pak snad jedině ty Hořovice, tam je to taky dobrý, ale už to mam dál a Nerativice bych nejraději…

Osobně budu chodi na kontroly Neratovic. Sice to mam dál, ale zase je výhoda, že se tam potkám s PA a doktory, což se bude hodit :).

Taky bych se nezlobila, kdyby šel prcek dřív :)

@mandlicek Já jsem čím dál víc přesvědčená, že jsem si vybrala nejlépe a taky jinam nechci…Věřím, že se vejdeme. Musíme :) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
5.2.14 20:03

Já bych klidně taky chodila do Neratek na monitory, ale ta představa, že se tam vláčím busem a ještě půl hoďky po Praze :roll: Tohle pondělí si vzal přítel volno a zaveze mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
5.2.14 20:14

@Dreezy Přítel má taky volno a poveze mě tam, tak jsem moc ráda. Pokaždé to ale asi nepůjde a pojedu vlakem :jazyk: Taky mě to trochu děsí, ale snad to nějak zvládnu a třeba tam nebudu muset více než dvakrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
5.2.14 20:37

@verculinek To jak ta moje doktorka optimistka, si myslí, že hned týden po kontrole půjdu rodit nebo co :lol: Prý zavolejte si a objednejte se až podle toho, co vám tam řeknou, že 37. týden už jsou krásná miminka :mrgreen: Tak jsem zvědavá, jak se jí to její předsevzetí splní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
10.2.14 19:41

@verculinek Tak jak dneska na kontrole? No já jsem ráda, že ještě budu chodit ke svojí dr., páč trmácet se hodinu a půl tam, abych hodinu čekala na monitor a pak se mnou doktor prohodil 3 věty :lol: Mělas taky toho Slováka a vyšetřoval tě nějak? Takovej nerudnej, co toho fakt moc nakecá :D Dělal mi jen stěry, jinak nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
11.2.14 11:53

Ahoj :hug:,

chtěla jsem Ti v neděli napsat, ze se treba můžeme nějak vidět ale nestihla jsem to. Škoda.

Mam podobně pocity a jsem taky trochu zklamaná. Nečekala jsem, ze budu muset čekat na monitor, kdyz jsem objednana na konkrétní hodinu. I když v Praze se čeká víc, tak to bych třeba ještě pochopila. Hlavne mě ale zklamalo to vyšetření. Ano, byla jsem taky u toho slováka. Kromě toho, ze mne nepodal ruku, to bych i přešla, tak nebyl celkové moc sympatický a hlavně dost odmereny!

Těšila jsem se na ten ultrazvuk a nakonec mne taky delal jen ten ster :(.Ultrazvuk nedělal a ani jinak mě nevysetroval!!Byla jsem u něj sotva 5min.
Pak jen říkal ze zase příští týden v pondělí během dopoledne. Upřímně doufám, ze tam bude jiny doktor..a snad mne konečně udělají i ultrazvuk. Já už jsem řekla svému doktorovi, ze budu už budu chodit na kontroly do porodnice a taky tomu chci dat jeste šanci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
11.2.14 12:20

@verculinek Takže přesně stejné pocity :lol: No, už jsem to rozdýchala, i když včera jsem prostě jen nechápala :mrgreen: Dneska se budu objednávat ke svojí dr., tak snad to bude v pohodě :)
A monitor jinak v pohodě? Nějaké kontrakce se neukázaly? Mně se malá hezky pravidelně vrtěla, ale kontrakce nula nula nic, škoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
11.2.14 12:28

@Dreezy

Jj stejné pocity…Přítel už byl ze mě hotovej, jak jsem si „stěžovala“. Já jsem možná rozmazlená, ale od svéhé doktora jsem zvyklá na úplně jiný přístup. Každopádně doufám a věřím, že ostatní doktoři budou milejší a hlavně PEČLIVĚJŠÍ!!!

No monitor nic moc…Vždycky jsem dítko strašně aktivní, ale asi se mu to nedělá dobře, protože pořád zdrhalo na pryč :roll: Vžycky jsem na amonitoru chvíli a doktor je spokojený..Tentokrát jsem tam byla snad 45minut a možná tím zdžekl i Tebe :oops: Ostatní holky tam byly jen kolem 20 minut, tak jsem trapně zdržovala.

PA byla s tím monitorem pořád nespokojená, tak mně různé přetáčela do jiné pozice a tak.. Nakonec Ddktor nic neříkal, tak snad to bylo v pořádku. Moje mimčo je hodně aktivní, takže mě dost kope a tak.

Konktrakce jsem taky asi neměla, nevím, jak se to pozná, ale doktor neříkal. To by asi zminil, že?

Ty si přišla akorát v 10h a šla jsi na řadu po s nebo po té černovlásce na krátko ostříhané, viď? No škoda, že jsme si nestihly vyměnit fotky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
11.2.14 13:28

@verculinek Byli jsme tam něco po 10., nemohli jsme nějak zaparkovat a i když jsme se Prahu snažili objet, stejně byla špička :roll: Krátkovlasou paní už jsem možná ani neviděla, když jsem tam přišla, tak přede mnou na monitor byly ještě 4 těhule, takže jsem si hezky hodinu počkala :mrgreen: Ještě že jsme měli s sebou knížky :)
Myslíš, že ta v ordinaci byla příma jedna z těch asistentek? Mi to nějak nedošlo, já myslela, že je to třeba jen obyč. sestřička :)
Jako malá semtam taky utekla, ale pak se zas vrátila :-D Jinak hezké, zavrtěla se, tep vyletěl, jak to má být :lol: Kontrakce jsou pak myslím vidět na té spodní části grafu :) Mně tam nahoru tedy nic nelítalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny