Jak se tesite????
- Otevřená skupina
Mám pocit, že nás je celkem dost, co chce rodit v březnu v Neratovicích, tak jsem se rozhodla založit skupinu :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak se tesite????
Ahoj holky,
jak se tesite do Nera ![]()
Chodite uz do poradny, nebo se teprve chystate???
Ja mam zatim termin porodu podle me doktorky 18.3., podle posledniho UTZ z Nera 10.3.
mam v tom krasny hokej
ale snad nektery z tech dvou terminu vyjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Pájo
,
já jdu do poradny poprvé v pondělí a už se hrozně moc těším. Dlouho jsem nebyla na ultrazvuku, tak se těším, až zase prcka uvidím
. Hlavně v Neratovicích jsem už několikrát byla - na prohlídce apod a působí to tam na mě moc hezky. PA jsou hrozně milé a to dělá skvělou atomosféru. Navíc vím, že po první návštěve v poradně budu zase o krůček bliž k tomu tam rodit…
Já mam termín 6.3, ale trochu v kostech cítím, že by to mohlo přijít i dřív. Navíc včera jsem byla na poslední kontrole u svého doktora a říkal, že mimčo je už dost dole, takže tak. No uvidíme…
Jak říkala @Dreezy doktoři často hrozí předčasným porodem a nakonec člověk přenáší. Každopádně i moje sestra porodila o něco dřív, tak si říkam, že to budeme mít podobné. Uvidíme.
Holky, budete mít u porodu nějaký doprovod nebo PA? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kažopdáně podle všeho je teď porodnice v Neratovicích dost popularní a navíc mam pocit, že snad všechny maminy mají termín v březnu. Snad se tam vůbec dostaneme a bude pro nás místečko, ale věřím, že ano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já to tam ještě ani neviděla, rozhodla jsem se podle referencí
Taky jdu poprvé v pondělí 10.2., vážně myslíte, že i na poradnách v porodnici se dělá utz? No, byla bych ráda ![]()
Jinak, pokud nebudou na mě nikam spěchat, tak prozatím zůstanu u sví dr. a tam až po termínu nebo na porod
Já už bych strašně brala, kdyby se malé chtělo za ten týden a půl ven
Kdo se jí má taky dočkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Snad místo bude, moc se mi nechce řešit pak, kdo tady v okolí má volno.. Popřípadě bych asi zkusila Hořovice, Mělník, Příbram?
Ale do Podolí se mi moc nechce no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky ![]()
jo, co mi vcera potvrdila kamaradka, ktera tam rodila cca pred 1,5 rokem, tak ji UTZ delali, tak si myslim, ze to bude standard, aby se koukli jak prcek roste ![]()
Ja teda pevne doufam, ze se vejdeme, zadna dalsi varianta pro porod me ani nenapada
no osobne bych asi pak jela na melnik, ten mam jako 2., ale jako absolvovat Bulovku, nebo jinou porodku se mi vazne nechce
Myslim si, ze to Nera zvladnou, ze snad ten napor rodicek nebude tak hrozny, teda aspon v obdobi kdy budeme rodit my ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dreezy Jak píše @mandlicek to, zže v Neratkach ultrazvuk dělají, ale tak uvidíme v pondělí..Já bych byla teda jedině ráda..Kromě jiného bych docela ráda věděla váhový odhad - můj doktor mně ho dělal naposledy před měsícem…
Já se taky rozhodla podle referenci hlavně, ale právě jsme se tam byla i podívat a byla jsem z z té atmosféry a přístupu nadšená!!!
Já nad jinou nemocnicí ani nepřemýšlela, ale v Praze rodit nechci
Pak snad jedině ty Hořovice, tam je to taky dobrý, ale už to mam dál a Nerativice bych nejraději…
Osobně budu chodi na kontroly Neratovic. Sice to mam dál, ale zase je výhoda, že se tam potkám s PA a doktory, což se bude hodit
.
Taky bych se nezlobila, kdyby šel prcek dřív ![]()
@mandlicek Já jsem čím dál víc přesvědčená, že jsem si vybrala nejlépe a taky jinam nechci…Věřím, že se vejdeme. Musíme
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych klidně taky chodila do Neratek na monitory, ale ta představa, že se tam vláčím busem a ještě půl hoďky po Praze
Tohle pondělí si vzal přítel volno a zaveze mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dreezy Přítel má taky volno a poveze mě tam, tak jsem moc ráda. Pokaždé to ale asi nepůjde a pojedu vlakem
Taky mě to trochu děsí, ale snad to nějak zvládnu a třeba tam nebudu muset více než dvakrát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek To jak ta moje doktorka optimistka, si myslí, že hned týden po kontrole půjdu rodit nebo co
Prý zavolejte si a objednejte se až podle toho, co vám tam řeknou, že 37. týden už jsou krásná miminka
Tak jsem zvědavá, jak se jí to její předsevzetí splní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Tak jak dneska na kontrole? No já jsem ráda, že ještě budu chodit ke svojí dr., páč trmácet se hodinu a půl tam, abych hodinu čekala na monitor a pak se mnou doktor prohodil 3 věty
Mělas taky toho Slováka a vyšetřoval tě nějak? Takovej nerudnej, co toho fakt moc nakecá
Dělal mi jen stěry, jinak nic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
,
chtěla jsem Ti v neděli napsat, ze se treba můžeme nějak vidět ale nestihla jsem to. Škoda.
Mam podobně pocity a jsem taky trochu zklamaná. Nečekala jsem, ze budu muset čekat na monitor, kdyz jsem objednana na konkrétní hodinu. I když v Praze se čeká víc, tak to bych třeba ještě pochopila. Hlavne mě ale zklamalo to vyšetření. Ano, byla jsem taky u toho slováka. Kromě toho, ze mne nepodal ruku, to bych i přešla, tak nebyl celkové moc sympatický a hlavně dost odmereny!
Těšila jsem se na ten ultrazvuk a nakonec mne taky delal jen ten ster
.Ultrazvuk nedělal a ani jinak mě nevysetroval!!Byla jsem u něj sotva 5min.
Pak jen říkal ze zase příští týden v pondělí během dopoledne. Upřímně doufám, ze tam bude jiny doktor..a snad mne konečně udělají i ultrazvuk. Já už jsem řekla svému doktorovi, ze budu už budu chodit na kontroly do porodnice a taky tomu chci dat jeste šanci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Takže přesně stejné pocity
No, už jsem to rozdýchala, i když včera jsem prostě jen nechápala
Dneska se budu objednávat ke svojí dr., tak snad to bude v pohodě ![]()
A monitor jinak v pohodě? Nějaké kontrakce se neukázaly? Mně se malá hezky pravidelně vrtěla, ale kontrakce nula nula nic, škoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj stejné pocity…Přítel už byl ze mě hotovej, jak jsem si „stěžovala“. Já jsem možná rozmazlená, ale od svéhé doktora jsem zvyklá na úplně jiný přístup. Každopádně doufám a věřím, že ostatní doktoři budou milejší a hlavně PEČLIVĚJŠÍ!!!
No monitor nic moc…Vždycky jsem dítko strašně aktivní, ale asi se mu to nedělá dobře, protože pořád zdrhalo na pryč
Vžycky jsem na amonitoru chvíli a doktor je spokojený..Tentokrát jsem tam byla snad 45minut a možná tím zdžekl i Tebe
Ostatní holky tam byly jen kolem 20 minut, tak jsem trapně zdržovala.
PA byla s tím monitorem pořád nespokojená, tak mně různé přetáčela do jiné pozice a tak.. Nakonec Ddktor nic neříkal, tak snad to bylo v pořádku. Moje mimčo je hodně aktivní, takže mě dost kope a tak.
Konktrakce jsem taky asi neměla, nevím, jak se to pozná, ale doktor neříkal. To by asi zminil, že?
Ty si přišla akorát v 10h a šla jsi na řadu po s nebo po té černovlásce na krátko ostříhané, viď? No škoda, že jsme si nestihly vyměnit fotky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verculinek Byli jsme tam něco po 10., nemohli jsme nějak zaparkovat a i když jsme se Prahu snažili objet, stejně byla špička
Krátkovlasou paní už jsem možná ani neviděla, když jsem tam přišla, tak přede mnou na monitor byly ještě 4 těhule, takže jsem si hezky hodinu počkala
Ještě že jsme měli s sebou knížky ![]()
Myslíš, že ta v ordinaci byla příma jedna z těch asistentek? Mi to nějak nedošlo, já myslela, že je to třeba jen obyč. sestřička ![]()
Jako malá semtam taky utekla, ale pak se zas vrátila
Jinak hezké, zavrtěla se, tep vyletěl, jak to má být
Kontrakce jsou pak myslím vidět na té spodní části grafu
Mně tam nahoru tedy nic nelítalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- verculinek , 6.4.20 17:28
- poppaea , 30.3.17 11:27
- mandlicek , 24.2.17 08:46
- rozarkaaa , 4.3.15 13:33
- mishula , 18.4.14 21:48
- Dreezy , 24.3.14 20:11
- Peha86 , 20.3.14 07:11
- andytop , 17.3.14 11:03
- Monika2in1 , 17.2.14 21:21
- MarkétkaBeruška , 12.2.14 19:43
- Fraga , 8.2.14 09:17
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Natrzeni a suchost tam dole
- 19.9.26 22:39
- Markéta188
- 2
Práce pro Florcentrum Foltýnová -...
- 19.9.26 17:55
- Wer497
- 1
Ubytování pro VŠ studentky Alemanka -...
- 19.9.26 22:32
- jege
- 2
Pokračovali byste?
- 19.9.26 21:11
- Tlačenka-fuj
- 48
Zkušenost s MUDr. Dita Kilijánová Praha?
- 19.9.26 16:09
- Anonymní
- 6
AI a vypracování úkolů na 2 stupni ZŠ
- 19.9.26 23:54
- Lama Lama
- 11
Zcela bez menstruace - tipy na vyvolání
- 19.9.26 22:45
- safina
- 28
Nadváha u dvanáctileté
- 19.9.26 20:47
- stinga
- 171
Práce na poště - školení
- 19.9.26 22:30
- Yasmina21
- 39
Učitelky, kolik hodin průměrně strávíte...
- 19.9.26 23:30
- TiPt
- 102
Nové příspěvky
AI a vypracování úkolů na 2 stupni ZŠ
- 19.9.26 23:54
- Lama Lama
- 11
IVF - ET/KET 2026
- 19.9.26 23:43
- Marrixie
- 6869
Píšete učitelům do bakalářů i večer?
- 19.9.26 23:41
- Černá Madonna
- 110
Dětské chytré hodinky – jaké vybrat pro...
- 19.9.26 23:31
- Klmarik
- 3
Učitelky, kolik hodin průměrně strávíte...
- 19.9.26 23:30
- TiPt
- 102
Milenky sem nová diskuze
- 19.9.26 23:05
- stock
- 132817
Co dnes vaříte?
- 19.9.26 23:00
- KalamityJohn
- 66530
Změna VŠ