Jak se zbavit ucpaného nosu?

87
4.5.10 13:21

Jak se zbavit ucpaného nosu?

Máte náké rady tipy..jak se zbavit ucpaného nosu…napařuju..ale nepomáhá…Není to úplně ta zelená rýma…myslíte,že bych měla jít k dr.? Už mě to zlobí delší dobu..asi to alergie nebude..protože to mám to mám ucpaný jenom na jedné straně..a jde mi to až k uchu…Tak poradte..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
4.5.10 13:27

my používáme mořskou vodu ve spreji, jmenuje se to stérimar, stojí to kolem 200 kč, a je to opravdu perfektní věc, malý to stříknu do nosu, trochu víc aby jí to jako šimralo, a ona si z toho pšíkne a všechny nudle jí vylítnou ven, a můžeme to používat několikrát denně, a když si nepšíkne tak to vysaju odsávačkou a má zase nosík čistej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emimi
4.5.10 13:55

Taky trpím pořád pocitem suchého a ucpaného nosu, používám sprej (vodu s mořskou solí) kupovanou v DM, stojí málo kolem 50 Kč.

• Citovat
  • Upravit
104
4.5.10 14:09

Ahoj já se v lázních z klukama naučila nos proplachovat.Je nato v lékarně speciální konvička.Tato metoda je ale pro větší děti a dospělé.Ohledně těch spreju.Je to vyhazování peněz.Platíš hlavně značku.Nejlevnější je koupit si VINSENTKU v obchodě,tu si dát do rozprašovače od nosních kapek.Udělá to stejnou službu.Pomáhá to stejně.Poradil mně to obvodák.Ta vincentka se dá koupit i ve spreji v lékárně ale jako vše je to kolem 70,–kč.Je vtom ta samá jako ve flašce z obchodu ale ta stojí litr 30,–.Určitě to zkuste a napište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hozy
4.5.10 14:11

A to má rýmu mrně nebo Ty?/snad neva že tykám/,já na rýmu trpím hodně,v těhotenství jsem ji měla 3 měs,a teď taky pořád,úplně zabetonovaný nos,nejvíc mi pomohl olynth,je to úplný zázrak,bez kapek do nosu to nejde,aby sis trochu oddychla,když je pořád plnej nos,je to o nervy,a jestli marodí mrně,tak pořád odsávat/osvědčil se nám ten balonek/,a existuje i olynth pro děti,ale je lepší v kapkách,ne rozprašovač,to nemaj rády,přeju pevné nervy,když mrňousci ještě neuměj smrkat,je rýma fakt hrůza a trvá dlouho,a nakonec to spadne na průdušky je to pak ještě horší,my už s tím válčíme od února :twisted:

• Citovat
  • Upravit
8179
4.5.10 14:26

Taky nedám dopustit na Vincentku a mmch, lepší je zahřívat suchým teplem než napařovat.
Zkus reflexní koupele, ponořovat ruce po předloktí střídavě do studené a teplé (co sneseš) vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.5.10 14:29

to mám já ne mrně…a já to mám ucpaný fakt hodně..vincentka mi nepomáhá ani napářky, takže fakt musím ten olympht..aspon 3× denně..jenže ten se nesmí dýl jak týden…ale to už jsem porušila..protože to bez toho nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.5.10 14:30

ve vaně taky zkouším ponořovat ty lokty…ale taky nic..ještě zkusím to suchý teplo.....to jsem ještě nezkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
4.5.10 14:32

mně na ucpaný nos minulý týden zabral dětský otrivin - sprej nebo kapky. nic jiného doma nebylo :mrgreen: 3× denně jsem si stříkla a nos se rychle uvolnil a i to vydrželo. určitě se dělá i pro dospělé :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
4.5.10 14:36

No pokud už ho používáš tak dlouho, tak můžeš mít nežádoucí reakci a asi ti napuchla sliznice :nevim: A jinak jsou taky výborné kapky nebo tabletky Sinupret - pomáhají při dlouhé rýmě, zánětu dutin …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.5.10 14:36

ještě mě napadlo jestli nedělají náký mentol/eukalypt do nosu? Ne jako do napářky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
4.5.10 14:37

Alfi tak mě pomohli od ucpaného nosu až v nemocnici :roll: Rengen-totálně zacpaná půlka hlavy,takže průplach,byl to mazec,ale výsledek stal za to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.5.10 15:01
Katka86 píše:
Alfi tak mě pomohli od ucpaného nosu až v nemocnici :roll: Rengen-totálně zacpaná půlka hlavy,takže průplach,byl to mazec,ale výsledek stal za to :dance:

No nestraš mě…to musí jít nák ven…a takže jsi s tím byla u dr..?Mě se tam fakt moc nechce…já ještě zkusím ten eukalypt..prej léčí rýmu…tak uvidím..ale fakt už mám i bolesti hlavy…a děsný tlaky…hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.5.10 15:03
Knoflice píše:
No pokud už ho používáš tak dlouho, tak můžeš mít nežádoucí reakci a asi ti napuchla sliznice :nevim: A jinak jsou taky výborné kapky nebo tabletky Sinupret - pomáhají při dlouhé rýmě, zánětu dutin …

já se to snažím dost střídat..ty kapky..i tabletky už jsem si koupila…ale to byly náký jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.5.10 15:07

Ahoj mám zkušenost z pinosolem.
Název PINOSOL nosní kapky 10ml
Cena s DPH 54,00 Kč Účinná látka Pini etheroleum 0,3752 g, Menthae piperitae etheroleum 0,1000 g, Eucalypti etheroleum 0,0500 g, Thymolum 0,0032 g, Guaiazulenum 0,0020 g, Tocoferolum alfa acetas 0,1700 g v 10 g
Těhotenství a kojení Přípravek mohou bez rizika užívat těhotné a kojící ženy. Nevím jestlis myslela zrovna tohle.Ty nejsou špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze