Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Na EFT jsem byla 4×, po počátečním nezvyku mi to připadalo docela fajn, ale na můj problém silných úzkostí a s tím spojeným psychosomatickým onemocněním to moc nezabíralo, takže jsem nakonec skončila u psychoterapie.
An 2
a na jakém způsobu to funguje? není to nepříjemné? Nedostane se člověk do ještě větších úzkostí? ![]()
Anonymní píše:
Chtěla jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti?
Zkušenosti mám, s definicí techniky bych úplně nesouhlasila, ale je to vážně fajn. Řeší se strachy, obavy, úzkosti, zasunuté emoce a mě to pomohlo moc.
janine24 píše:Anonymní píše:Zkušenosti mám, s definicí techniky bych úplně nesouhlasila, ale je to vážně fajn. Řeší se strachy, obavy, úzkosti, zasunuté emoce a mě to pomohlo moc.
No ale na jakém principu to je? ![]()
Definuješ si problém a pak si ťukáš na určitý místa na těle a u toho si opakuješ určitý svoje věty. Někdy mi to funguje, někdy ne… ale nebyla jsem na kurzu, mám to jen z knížky.
Lasicka píše:
Definuješ si problém a pak si ťukáš na určitý místa na těle a u toho si opakuješ určitý svoje věty. Někdy mi to funguje, někdy ne… ale nebyla jsem na kurzu, mám to jen z knížky.
A můžeš poradit tu knížku? ![]()
Lasičko a jakými způsoby se ťuká na ty místa? Já si koupila knížku a nevím jak začít ![]()