Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Máte někdo zkušenosti s akupunkturou? Na co všechno působí, a za jak dlouho zabírá?
Ahoj Lindo, záleží asi na co bys jí chtěla použít.
Já na ní chodím kvůli migrénám a docela mi pomohla. Po prvních jehličkách mi moc dobře nebylo a teď už o.k.
Jinak se prý používají snad na všechno od různých bolestí k hubnutí a tak…
Mně akupunktura moc pomohla na problémy se zády, vyhřezlá plotýnka. V podstatě hned po první aplikaci jsem cítila zlepšení. Na nic jiného jsem ji zatím zkoušet nepotřebovala.
meduleinka píše:
zítra ráno zrovna na ně jdu, tak se Ti zeptám.
jak kde.
První vyšetření, co Ti je a tak…
Pak klidná místnost, křesílko, lůžko,kde se uvelebíš a píchnou Ti jehličky. Pak půl hodinky relaxuješ. Vyndat a domů ![]()
linda: tak přítel na to teď chodil kvůli alergii (9× sezení tak po 30min) stálo to 1500kč a nepomohlo mu to teda:( alergie ho chytla jako vždy a snad ještě hůř
ale řekla bych že je to individuální
tak uvidíš jak to bude u tebe
Ahoj Lindo, ja na akupunkturu chodim a pomohla mi dat dohromady zada i po dobu tehotenstvi jsem na ni chodila, abych se udrzela ve forme
meduleinka píše:
zítra ráno zrovna na ně jdu, tak se Ti zeptám.
Medu: ptala jsi se? ![]()
Ahoj Lindo,
ptala.
Odpověď byla: že někteří psychiatři to dělají ale ona sama by tomu moc šancí nedávala. Těžko říct.
Já dávám za sezení 100, tak kdyby mi to nepomohlo, tak zas do toho tolik nevrazím. Taky jsem to prala jako pokus, protože mi žádné léky nepomáhají a chceme druhé dítko…