Homeopatika na psychiku

12735
19.3.10 10:43

Homeopatika

Ahoj potřebovala bych poradit, jestli jste bral někdo homeopatika na psychiku a jaké? Na přehnanou úzkost a stres. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
19.3.10 11:04

Já mám dobré zkušenosti s těmito, a nejen u sebe -

http://www.boiron.cz/…datif-pc-reg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
19.3.10 11:05

Ahoj,

my doma užíváme homeopatika hlavně na rýmu, nachlazení, kašel, ale máme tedy na stres,nervozitu, úzkostné a emočně vypjaté stavy, lehké poruchy spánku - jmenují se SÉDATIF PC - akorát jsem je ještě nevyzkoušela, tak bohužel nemohu víc sloužit. Jinak s homeopatiky na léčení těch chřipkových jevů máme vynikající zkušenost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
19.3.10 11:10

Tak mám koupeno sedatif cp a ted koukám, že ho doporučujete super, snad to pomůže. Pořídila jsem ještě meduňku na uklidnění, tak snad to doplní ještě. Děkuji mockrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
19.3.10 11:14

ahoj více bych ti doporučovala návštěvu kineziologa který tit yto stavy pomlže odblokovat, mně tedy dost pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
19.3.10 12:12

Ahoj,
my na psychické stavy s úspěchem používáme Bachovy květové esence (www.bachovky.cz). Sédatif mám doma, ale ještě jsem ho nepoužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.3.10 19:47

Pokud ti Sedatif nezabere, doporučuji navštívit klasického homeopata, aby ti předepsal lék přímo na míru. Sedatif je složený z několika homeopatických léků, pokud nevykazuješ aktuálně symptomy ani jednoho z nich, tak ti nezabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.4.10 18:53

Ahojik,
tak ja jsem kdysi homeopatika brala a věřila jim, ale když se mi v těhotenství začaly rozjíždět úzkostné, strachovačné stavy, tak jsem začala chodit k psychoterapeutovi.
Jenomže ten mě někdy v 5. nebo 6. měsíci těhotenství doporučil přestat, a začít zase až po porodu. Nevím, jestli to bylo proto, že prý v těhotenství žena zažívá takové stavy, které by byly v normálním stavu připsány k patologickým. Asi to teď nemá cenu zjišťovat. Pomalu se smiřuji s tím, že je ze mě napůl fakt blázínek.
Až teď někdy jsem našla alespoň trochu utěšující článek Jiný stav přináší i jiný svět na rodině.cz a alespoň trochu jsem si řekla, že některé strachy a úzkosti jsou asi trochu normální. No prý ještě další období je šestinedělí.
Jsem teď ve 31.tt a úzkosti a strachy mám pořád, kéž by manžel mohl říct, že už je to menší. No to bych byla fakt ráda. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
17.5.12 15:10

Zdravimdcerka má autismus má záchvaty myslíte že by nám mohla homeopatika pomoct? máte s tím někdo zkušenosti? už si opravdu nevím rady ubližje si bije se škrábe se kope se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
March7
19.9.12 15:59

Ahoj, doporučovala bych, abys s dcerou zašla k dobrému Homeopatovi. Třeba tady na Frýdecko-Místecku je super Paszanda z Českého Těšína. Doufám, že se dceři brzy uleví, ale osobně mám dobrou zkušenost a vím, že k němu chodí hodně rodičů, kteří mají dítě s postižením.

• Citovat
  • Upravit
14.12.12 02:56

Zdravím… chtěla bych poprosit o info o zkušenostech s léky pro dítě na zklidnění
syn 3roky je ADHD a Dr. mi doporučila zakoupit homeo. SEDATIF PC
rozmýšlím zda pořídit a zkusit synovy dát…
nejsem si jistá zda udělám dobře.?
Moc děkuji za info…
Vše vzniklo z popudu MŠ a toho jak se tam choval,
nezvládá se ovládat,
přehnané až nebezpečné reakce na ostatní děti a i sám sebe poškozuje,
velmi nevyrovnaný atd.
díky za info hezký den Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mariannnka - anon.
18.12.12 20:57
@Hankascholze píše:
Zdravím… chtěla bych poprosit o info o zkušenostech s léky pro dítě na zklidnění
syn 3roky je ADHD a Dr. mi doporučila zakoupit homeo. SEDATIF PC
rozmýšlím zda pořídit a zkusit synovy dát…
nejsem si jistá zda udělám dobře.?
Moc děkuji za info…
Vše vzniklo z popudu MŠ a toho jak se tam choval,
nezvládá se ovládat,
přehnané až nebezpečné reakce na ostatní děti a i sám sebe poškozuje,
velmi nevyrovnaný atd.
díky za info hezký den Hanka

U takové diagnózy je nutná návštěva homeopata a předpis konkrétního léku „na míru“. Sedatif je výrobek, který obsahuje více homeopatických léků naráz a není to moc ani homeopatické právě kvůli tomu. A zabere jenom v případě, že člověk zrovna potřebuje jeden lék ve směsi obsažený. Ale u diagnózy jako je tato bych se na to rozhodně nespoléhala. Najděte raději skutečného profíka v homeopatii, ať nemusíte být zbytečně zklamaní.

• Citovat
  • Upravit
2616
17.10.13 23:29

Ahoj holky, zkusila jsem to sedatif a boli me z toho za par hodin priserne hlava!! Co s tim?? Jeste kojim, tak do jinych leku nemuzu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
18.10.13 08:03

Pokud tě z nich bolí hlava, nebude to nejspíš to pravé ořechové. Osobně bych se spíš přikláněla k jednosložkovým homeo. Chce to ovšem přesnou diagnozu, tady pomůže zkušený homeopat. Nebo zkus autopatii, na psychický problémy působí téměř okamžitě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.10.13 08:43

@veny1 Ahoj a. Co je to autopatie? A jak poznam dobreho homeopata???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková