Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj potřebovala bych poradit, jestli jste bral někdo homeopatika na psychiku a jaké? Na přehnanou úzkost a stres. Děkuji moc
Ahoj,
my doma užíváme homeopatika hlavně na rýmu, nachlazení, kašel, ale máme tedy na stres,nervozitu, úzkostné a emočně vypjaté stavy, lehké poruchy spánku - jmenují se SÉDATIF PC - akorát jsem je ještě nevyzkoušela, tak bohužel nemohu víc sloužit. Jinak s homeopatiky na léčení těch chřipkových jevů máme vynikající zkušenost. ![]()
Tak mám koupeno sedatif cp a ted koukám, že ho doporučujete super, snad to pomůže. Pořídila jsem ještě meduňku na uklidnění, tak snad to doplní ještě. Děkuji mockrát
ahoj více bych ti doporučovala návštěvu kineziologa který tit yto stavy pomlže odblokovat, mně tedy dost pomohl.
Ahoj,
my na psychické stavy s úspěchem používáme Bachovy květové esence (www.bachovky.cz). Sédatif mám doma, ale ještě jsem ho nepoužila.
Pokud ti Sedatif nezabere, doporučuji navštívit klasického homeopata, aby ti předepsal lék přímo na míru. Sedatif je složený z několika homeopatických léků, pokud nevykazuješ aktuálně symptomy ani jednoho z nich, tak ti nezabere.
Ahojik,
tak ja jsem kdysi homeopatika brala a věřila jim, ale když se mi v těhotenství začaly rozjíždět úzkostné, strachovačné stavy, tak jsem začala chodit k psychoterapeutovi.
Jenomže ten mě někdy v 5. nebo 6. měsíci těhotenství doporučil přestat, a začít zase až po porodu. Nevím, jestli to bylo proto, že prý v těhotenství žena zažívá takové stavy, které by byly v normálním stavu připsány k patologickým. Asi to teď nemá cenu zjišťovat. Pomalu se smiřuji s tím, že je ze mě napůl fakt blázínek.
Až teď někdy jsem našla alespoň trochu utěšující článek Jiný stav přináší i jiný svět na rodině.cz a alespoň trochu jsem si řekla, že některé strachy a úzkosti jsou asi trochu normální. No prý ještě další období je šestinedělí.
Jsem teď ve 31.tt a úzkosti a strachy mám pořád, kéž by manžel mohl říct, že už je to menší. No to bych byla fakt ráda. ![]()
Zdravimdcerka má autismus má záchvaty myslíte že by nám mohla homeopatika pomoct? máte s tím někdo zkušenosti? už si opravdu nevím rady ubližje si bije se škrábe se kope se…
Ahoj, doporučovala bych, abys s dcerou zašla k dobrému Homeopatovi. Třeba tady na Frýdecko-Místecku je super Paszanda z Českého Těšína. Doufám, že se dceři brzy uleví, ale osobně mám dobrou zkušenost a vím, že k němu chodí hodně rodičů, kteří mají dítě s postižením.
Zdravím… chtěla bych poprosit o info o zkušenostech s léky pro dítě na zklidnění
syn 3roky je ADHD a Dr. mi doporučila zakoupit homeo. SEDATIF PC
rozmýšlím zda pořídit a zkusit synovy dát…
nejsem si jistá zda udělám dobře.?
Moc děkuji za info…
Vše vzniklo z popudu MŠ a toho jak se tam choval,
nezvládá se ovládat,
přehnané až nebezpečné reakce na ostatní děti a i sám sebe poškozuje,
velmi nevyrovnaný atd.
díky za info hezký den Hanka
@Hankascholze píše:
Zdravím… chtěla bych poprosit o info o zkušenostech s léky pro dítě na zklidnění
syn 3roky je ADHD a Dr. mi doporučila zakoupit homeo. SEDATIF PC
rozmýšlím zda pořídit a zkusit synovy dát…
nejsem si jistá zda udělám dobře.?
Moc děkuji za info…
Vše vzniklo z popudu MŠ a toho jak se tam choval,
nezvládá se ovládat,
přehnané až nebezpečné reakce na ostatní děti a i sám sebe poškozuje,
velmi nevyrovnaný atd.
díky za info hezký den Hanka
U takové diagnózy je nutná návštěva homeopata a předpis konkrétního léku „na míru“. Sedatif je výrobek, který obsahuje více homeopatických léků naráz a není to moc ani homeopatické právě kvůli tomu. A zabere jenom v případě, že člověk zrovna potřebuje jeden lék ve směsi obsažený. Ale u diagnózy jako je tato bych se na to rozhodně nespoléhala. Najděte raději skutečného profíka v homeopatii, ať nemusíte být zbytečně zklamaní.
Ahoj holky, zkusila jsem to sedatif a boli me z toho za par hodin priserne hlava!! Co s tim?? Jeste kojim, tak do jinych leku nemuzu..
Pokud tě z nich bolí hlava, nebude to nejspíš to pravé ořechové. Osobně bych se spíš přikláněla k jednosložkovým homeo. Chce to ovšem přesnou diagnozu, tady pomůže zkušený homeopat. Nebo zkus autopatii, na psychický problémy působí téměř okamžitě. ![]()
@veny1 Ahoj a. Co je to autopatie? A jak poznam dobreho homeopata???