Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
ahoj,
potřebovali bychom zjistit, jestli v bytě máme geopatogenní zóny. Nemáte zkušenosti+ kontakt na nějakého proutkaře na Moravě? Nechci žádnou firmu, která mi za x-tisíc nabídne nejakou pyramidu, která mi GPZ v bytě odstíní, protože vím, že to je naprostá hloupost. Jde mi o klasického proutkaře.
Geopatogenní zóny si můžeš zjistit i sama, na netu je spousta návodů, na to nemusí být člověk nijak výjimečný.
Já kvůli tomu šoupla postel v ložnici a bylo po problémech se spaním…
Naše malá se nám v noci pořád budila a brečela. Sousedka říkala, že ji v noci slyšívá a že je to budí, ale že to chápe atd… ALE prý bývalí majitelé našeho bytu měli taky problém, že se v té místnosti nedalo spát, tak tam šoupli obývák a ložnici si dali místo obýváku a vše se vyřešilo. Zkusila jsem. Přestěhovala jsem postýlku o pár metrů dál a bylo po pláči. Něco na těch zónách asi bude.
A zkusit hledat zóny sama? To bych ráda zkusila. Pošlete odkaz, máte-li
Díky!!! ![]()
Pudlo nevim, proste na ty zony verim jako jiny veri v Boha, nezakladala jsem diskuzi, jestli zony jsou nebo nejsou hloupost, ale zkusenosti lidi…
sama nevim jestli bych to zvladla najit ![]()
jde o to, ze partner ma od doby, kdy jsme se sem nastehovali neustale zdrav. problemy, mozna to s nejakyma zonama nesouvisi, ale nejaka lecba bohuzel taky moc nezabira ![]()
Bohužel proutkaře ti nedoporučím žádnýho, jsem odjinud. Ale spíš než abys to zkoušela sama, bude lepší ten odborník. Nebo někdo, kdo to dobře umí s virgulí nebo kyvadlem.
Hanulko, myslím, že byst to zvládla
Kyvadlo/virgule reaguje na chvění tvé ruky a tam, kde se necítíš dobře se ti ta ruka podvědomě zachvěje aniž bys to vědomě ovlivnila. Když je někdo poleno, tak se mu chvět nebude, ale když jste citliví (což asi jo vzhledem k těm problémům) tak vám to půjde.
Já na zóny taky nevěřím, ale v tom pokoji může být něco, co vám vadí, to zas tak nereálné není. Třeba nějaké elektromagnetické pole, nebo radon, nebo skrytá plíseň
a virgule mi přijde jako efektivní způsob, jak to vypátrat. Naopak si myslím, že je lepší, když si zapátráte sami, než proutkař, kterému vadí úplně jiné věci než manželovi. Leda že by vás to naučil.
Sama jsem mívala virguli ze svářečského drátu dle nějakého návodu z netu, tak večer zkusím pohledat jestli najdu ještě ten návod.
Milá paní, odkloním Vám GPZ a to zdarma a na dálku. Konaktujte mě prosím na e-mail: roland43@atlas.cz
Roland píše:
Milá paní, odkloním Vám GPZ a to zdarma a na dálku. Konaktujte mě prosím na e-mail: roland43@atlas.cz
lulje píše:Roland píše:
Taky jsem včera zírala. ![]()
Nelisa píše:lulje píše:Taky jsem včera zírala.Roland píše:
Prosím vás, co je to za pitomost - odkklonění geoptogenních zon na dálku? Škodlivé zˇony nemusí být jen geo, ale i elektrického nebo magnetického původů a iz dalších příčin. Samozřejmě, že to lze na dálku změřit,ale odklonit? To je jako kdyb řekl,že umí odklonit silnici od vašeho domu. Blbec a podvodník.
Píšu sice pozdě, ale přece. S tímto pracuju, jestli chceš, napiš mi zprávu. Zkontroluju Ti to tam a vypíšu všechno k tomu a vysvětlím všechno. Jestli ju, tak mi do zprávy rovnou vypiš adresu, celé jméno a adresu, prostě jak na obálku, akorát PSČ nepotřebuju. A slibuju, že hned po kontrole a odepsání údaje mažu.
Jo a jen dodatek, nebudu Ti nutit žádnou kravinu za 8000kč jako vnutil jeden pitomec mojí mámě na důchodu, protože on přece musí vědět víc než její blbá dcera, která s tím roky pracuje.
Jestli chceš, mám i stránky www.elata.estranky.cz Abys věděla kdo a co jsem. ![]()
@Elata píše:
Píšu sice pozdě, ale přece. S tímto pracuju, jestli chceš, napiš mi zprávu. Zkontroluju Ti to tam a vypíšu všechno k tomu a vysvětlím všechno. Jestli ju, tak mi do zprávy rovnou vypiš adresu, celé jméno a adresu, prostě jak na obálku, akorát PSČ nepotřebuju. A slibuju, že hned po kontrole a odepsání údaje mažu.