Homeopatika na psychiku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.10.13 09:45

@Kamka33 Ahoj Kamko, SÉDATIF PC je polykomponentní (vícesložkové) homeopatikum obsahující v tomto případ hned 6 homeopatických složek najednou (Aconitum, Belladonnu, Calendulu, Chelidonium, Abrus a Viburnum), z nichž pravděpodobně některá z nich Ti spustila onu bolest hlavy… Ano, psychické obtíže se dají řešit homeopaticky, nicméně stanovení té správné léčby by měl předcházet pohovor u homeopata, který na základě získaných informací o Tvém zdravotním stavu (po psychické stránce teď a v minulosti, po fyzické stránce teď a v minulosti, plus rodinná anamnéza aj.) stanoví přesnou léčbu. Takový pohovor většinou trvá 1-2 hod. a před výběrem homeopata se ptej na jeho homeopatické vzdělání (např. klasičtí lékaři v podstatě žádné homeopatické vzdělání nemají, školí je jen firma Boiron…), zkušenosti a důležitý je též Tvůj subjektivní pocit ze vstupního rozhovoru. Držím palce a opatruj se. Katka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.10.13 10:22

Chce to poradu. Třeba takový univerzální lék po porodu, co nám doporučovali na školení, je Sepia officinalis-měla jsem trochu po porodní splín, měla jsem bolesti po šítí a zad od konečníku atd, to mě ničilo, a k tomu jsem užívala Arniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
18.10.13 13:57

@Kamka33 http://www. autopatie. cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
19.10.13 00:56

Holky diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n-air-a
14.11.13 18:50

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli neznáte dobrého homeopata v okolí Olomouce-Prostějova, nebo aspoň někoho, kdo dělá vstupní pohovory po skypu…Díky

• Citovat
  • Upravit
2616
15.11.13 01:27

Holky- zacala jsem ty homeopatika sedatif zase sem tam uzivat, jelikoz jsem zjistila, ze me hlava tresti i po lecich na zklidneni, tak to muzu brat radsi ty homea :)) navic, po prascich jsem byvala jak zdrogovana!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.7.14 09:14

Homeopatika

Homeopatika jsou jeden obrovský podvod a byznys založený na lži a zneužívání lidí. Není snad takový problém najít si na webu informace o tom, jaký je to nesmysl. Takzvané vědecké studie, které dokazují účinnost, ve skutečnosti vědeckými studiemi nejsou.

Jestli chcete něco na stres, začněte chodit. Denně tak hodinu ve svižném, ale přirozeném a nepřerušeném tempu. Dostatečně spěte, jezte dost zeleniny, ryb, málo sladkého, meditujte, užívejte Pangamin a hořčík. Změňte postoj k tomu, co vás stresuje. Věnujte se sportu a sexu.

A naučte se pracovat s informacemi, ať neskáčete na takové kraviny jako homeopatika, která fungují maximálně jako placebo. Psychika dokáže zázraky. Dáváte vydělat šarlatánům a podvodníkům. Pokud někomu psychické potíže výrazněji ovlivňují život, má vyhledat psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková