Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo vyzkoušel pomocí kineziologie odblokovat problém u malého dítěte - a to přes sebe (přes prostředníka). Snad jsem to napsala srozumitelně
Chtěla bych tak zkusit odblokovat strach z cizích lidí u mé 2 leté holčičky. A pokud by některá z vás měla nějaký kontakt na člověka z Plzně, který má dobré výsledky, byla bych ráda
Nevíte, jestli neexistuje nějaký seznam osvědčených kineziologů?
Díky moc za případné příspěvky a zkušenosti.
Ahoj,
s kineziologií mám osobní zkušenost od mé pediatričky. Ovšem s nevalným výsledkem (šlo o problém s jídlem). Nevím jak to přesně popsat, ale celé to na mě působí tak nějak divně - ještě virguli, přizvat šamana apod.
.
Věřím, že někomu tato „metoda“ může pomoci a vyhovovat, ale spíš bych řekla „víra tvá tě uzdravila“.
Zajímalo by mne proč chceš odblokovat strach z cizích lidí u teprve 2 letého dítěte? U takhle malých dětí je strach z cizích naprosto normální
. Ba navíc bych řekla, že jsou tím strachem vlastně „chráněny“ aby třeba nešly s někým cizím, neztratily se a pod…
My se se strachem v tomto věku potýkali taky a naprosto přirozeně to odplynulo samo. Prostě jak jsem řekla, přijde mi to u takového mrňouska normální
.
Tak hodně štěstí.
ahoj, pritel chodil k pani rutove a nemohl si vynachvalit, mel nejake zdravotni problemy, se kterymi si doktori nevedeli rady… muze jen doporucit
ahoj zkus se rozhlídnout či pozeptat na www.vedomematerstvi.cz
Moni - já nevím, jak je to s malými dětmi, já sama jsem kineziologii absolvovala a musím říct, že kinezioložka můj problém (zřejmě nechtěně) hodila na mého tátu, kterého jsem prostřednictvím toho sezení řešila. Pak ho 2 měsíce bolela kyčel. Takže radím najít opravdu kvalitního kyneziologa s dobrými referencemi. A ten už ti poradí, jak na věc. Kdybys nenašla v Plzni a měla bys zájem, vím o jedné dobré paní v Praze. Tak kdyžtak písni SZ. Bohužel jsem o ní nevěděla dřív.
Mony, a jak jsi na tom se strachem, přijímáním, kontaktem s cizími lidmi ty? Dvouleté dítě hodně přebírá z mámy. To jen tak na okraj, ono se totiž může stát, že přijdeš ke kinezioložce a vyjde najevo, že je potřeba řešit nejprve v tobě, až potom v dítěti.
Každopádně já sama jsem důkazem toho, že to funguje. Jak čištění problému přímo u matky, tak potom přeneseně přes ni nebo otce (podle toho, kudy běží energie) ten konkrétní problém u dítěte.
Jen jsme úplně od jinud, takže s Plzní neporadím.
Ahoj,
moje ségra chodila se svým synem ke kineziologičce dost pravidelně. Nejdřív pracovala přes ségru a když byl Šimon větší, tak napřímo. A musím říct, že Šímovi to obrovsky pomáhalo. Ale chce to opravdu kineziologa na doporučení.
(ségra jezdila někam do Příbrami, můžu ti když tak sehnat kontakt, kdybys chtěla)
Holky, moc všem děkuju za rady, zkušenosti… ![]()
xreni: díky za kontakt na paní Rutovou
Agaato: jako malá jsem prý byla stydlín, s nikým jsem se jen tak nebavila. Tak to má asi malá po mě…
Ale s tím rozdílem, že já jsem prostě jen nekomunikovala, ale malá, když se jí někdo nelíbí, tak začne hystericky řvát, šplhat se po mě… To samé je u lékaře (ještě že je zdravá a chodíme tam jen na prevence a očkování
Návštěva obchodů atd… jí nevadí, ale jakmile přijdeme k někomu na návštěvu a zavřou se dveře, začne brečet a chce pryč. Když byla menší, tak tohle nedělala
A když nad tím tak přemýšlím, tak je možný, že to už asi přenáším na ní, protože když máme někam jít, tak už mám dopředu hrůůůzu, jak bude zase vyvádět ![]()
Monitschko - to co popisuješ u malé mi přijde celkem normální. U nás se to nedávno také zlomilo, z dr má hrůzu a ječí, když někam přijdeme, tak se mě drží několik minut jak klíště a tváří se vyděšeně… než zjistí, že jsou ti druzí přátelští a my z toho taky nic neděláme. Zkus zachovat klid hlavně ty. Můžeš zkusit i třeba nějaká homeopatika nebo bachovky, aby jste se obě uklidnily. Držím palce!
Ahoj, mohu poprosit o kontakt na kineziloga v Příbrami. Děkuji moc.
Chtěla bych se zeptat, jestli již někdo víte o dobrém kineziologovi v Plzni.
Předem děkuji za odpověď
Jak bylo už napsáno dříve, tak je v Plzni paní Rutová , která je snad v ČR nejlepší. Dcerka se k ní taky chystá kvůli malému synkovi.
Ahojte. Nemáte náhodou někdo zkušenost s koktáním a Kineziologem? Je vůbec možném aby pomohl 12-ti letému klukovi od koktání? Už si nevím rady co se synem a tak sháním co se dá a dostala jsem do ruky letáček s touto metodou, ale nevím, jestli stojí za to ty peníze dát. A pokud to opravdu stojí za to, nevíte o někom dobrém v Olomouci? Moc děkuju za odpovědi ať už jakékoliv.
ahoj Marti Kineziolog by si měl poradit i s koktáním u nás v Hranicích je kinezioložka, která odblokovala koktání téměř 50-ti letému pánovi. propaguje to i na svých stránkách. MMCH já byla na kinezce včera se synkem, 6.5. jdeme znova. Uvidíme uvidíme, ale musí se zkusit všechno ![]()