Kineziologie a děti

30
22.3.10 13:57

Kineziologie a děti

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo vyzkoušel pomocí kineziologie odblokovat problém u malého dítěte - a to přes sebe (přes prostředníka). Snad jsem to napsala srozumitelně :roll: :-) Chtěla bych tak zkusit odblokovat strach z cizích lidí u mé 2 leté holčičky. A pokud by některá z vás měla nějaký kontakt na člověka z Plzně, který má dobré výsledky, byla bych ráda :kytka: Nevíte, jestli neexistuje nějaký seznam osvědčených kineziologů? :-) Díky moc za případné příspěvky a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.3.10 14:19

Ahoj,
s kineziologií mám osobní zkušenost od mé pediatričky. Ovšem s nevalným výsledkem (šlo o problém s jídlem). Nevím jak to přesně popsat, ale celé to na mě působí tak nějak divně - ještě virguli, přizvat šamana apod. :roll: .
Věřím, že někomu tato „metoda“ může pomoci a vyhovovat, ale spíš bych řekla „víra tvá tě uzdravila“.
Zajímalo by mne proč chceš odblokovat strach z cizích lidí u teprve 2 letého dítěte? U takhle malých dětí je strach z cizích naprosto normální :nevim: . Ba navíc bych řekla, že jsou tím strachem vlastně „chráněny“ aby třeba nešly s někým cizím, neztratily se a pod…
My se se strachem v tomto věku potýkali taky a naprosto přirozeně to odplynulo samo. Prostě jak jsem řekla, přijde mi to u takového mrňouska normální :wink: .
Tak hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
11408
22.3.10 14:21

ahoj, pritel chodil k pani rutove a nemohl si vynachvalit, mel nejake zdravotni problemy, se kterymi si doktori nevedeli rady… muze jen doporucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
22.3.10 14:42

ahoj zkus se rozhlídnout či pozeptat na www.vedomematerstvi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
22.3.10 15:12

Moni - já nevím, jak je to s malými dětmi, já sama jsem kineziologii absolvovala a musím říct, že kinezioložka můj problém (zřejmě nechtěně) hodila na mého tátu, kterého jsem prostřednictvím toho sezení řešila. Pak ho 2 měsíce bolela kyčel. Takže radím najít opravdu kvalitního kyneziologa s dobrými referencemi. A ten už ti poradí, jak na věc. Kdybys nenašla v Plzni a měla bys zájem, vím o jedné dobré paní v Praze. Tak kdyžtak písni SZ. Bohužel jsem o ní nevěděla dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Agaata
22.3.10 16:03

Mony, a jak jsi na tom se strachem, přijímáním, kontaktem s cizími lidmi ty? Dvouleté dítě hodně přebírá z mámy. To jen tak na okraj, ono se totiž může stát, že přijdeš ke kinezioložce a vyjde najevo, že je potřeba řešit nejprve v tobě, až potom v dítěti.

Každopádně já sama jsem důkazem toho, že to funguje. Jak čištění problému přímo u matky, tak potom přeneseně přes ni nebo otce (podle toho, kudy běží energie) ten konkrétní problém u dítěte.

Jen jsme úplně od jinud, takže s Plzní neporadím.

• Citovat
  • Upravit
5044
22.3.10 16:20

Ahoj,
moje ségra chodila se svým synem ke kineziologičce dost pravidelně. Nejdřív pracovala přes ségru a když byl Šimon větší, tak napřímo. A musím říct, že Šímovi to obrovsky pomáhalo. Ale chce to opravdu kineziologa na doporučení.
(ségra jezdila někam do Příbrami, můžu ti když tak sehnat kontakt, kdybys chtěla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
22.3.10 16:21

Aha, nevšimla jsem si, že chceš někoho z Plzně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.3.10 08:39

Holky, moc všem děkuju za rady, zkušenosti… :kytka:

xreni: díky za kontakt na paní Rutovou

Agaato: jako malá jsem prý byla stydlín, s nikým jsem se jen tak nebavila. Tak to má asi malá po mě… :oops: :-) Ale s tím rozdílem, že já jsem prostě jen nekomunikovala, ale malá, když se jí někdo nelíbí, tak začne hystericky řvát, šplhat se po mě… To samé je u lékaře (ještě že je zdravá a chodíme tam jen na prevence a očkování :roll: Návštěva obchodů atd… jí nevadí, ale jakmile přijdeme k někomu na návštěvu a zavřou se dveře, začne brečet a chce pryč. Když byla menší, tak tohle nedělala :think: A když nad tím tak přemýšlím, tak je možný, že to už asi přenáším na ní, protože když máme někam jít, tak už mám dopředu hrůůůzu, jak bude zase vyvádět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
23.3.10 13:43

Monitschko - to co popisuješ u malé mi přijde celkem normální. U nás se to nedávno také zlomilo, z dr má hrůzu a ječí, když někam přijdeme, tak se mě drží několik minut jak klíště a tváří se vyděšeně… než zjistí, že jsou ti druzí přátelští a my z toho taky nic neděláme. Zkus zachovat klid hlavně ty. Můžeš zkusit i třeba nějaká homeopatika nebo bachovky, aby jste se obě uklidnily. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.12.10 20:45

Ahoj, mohu poprosit o kontakt na kineziloga v Příbrami. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.2.11 17:54

Kineziologie

Chtěla bych se zeptat, jestli již někdo víte o dobrém kineziologovi v Plzni.
Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
8.3.11 20:58

Jak bylo už napsáno dříve, tak je v Plzni paní Rutová , která je snad v ČR nejlepší. Dcerka se k ní taky chystá kvůli malému synkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.4.11 21:01

koktání

Ahojte. Nemáte náhodou někdo zkušenost s koktáním a Kineziologem? Je vůbec možném aby pomohl 12-ti letému klukovi od koktání? Už si nevím rady co se synem a tak sháním co se dá a dostala jsem do ruky letáček s touto metodou, ale nevím, jestli stojí za to ty peníze dát. A pokud to opravdu stojí za to, nevíte o někom dobrém v Olomouci? Moc děkuju za odpovědi ať už jakékoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
15.4.11 22:19

ahoj Marti Kineziolog by si měl poradit i s koktáním u nás v Hranicích je kinezioložka, která odblokovala koktání téměř 50-ti letému pánovi. propaguje to i na svých stránkách. MMCH já byla na kinezce včera se synkem, 6.5. jdeme znova. Uvidíme uvidíme, ale musí se zkusit všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková