Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj maminky, máte některá zkušenost s epileptických záchvatem u batolátka, vyvolaném nějakou virózou(infektem)? Nám se to stalo: při gastroentitidě měl syn epilept.záchvat(nemocnice, vyšetření…) Neznám nikoho, kdo by měl podobnou zkušenost…Nevím, co se teď dá očekávat ![]()
Ahoj, nemám zkušenost v tomhle případě, ale stejně ti napíšu. Můj syn měl vadu střev, měl celkem asi 10 narkoz. Asi v 6 měsících začal mít třesy ručkama a hlavičkou, vždy když se polekal nebo leknutím vzbudil. Byli jsme na EEG, které epilepsii potvrdilo. Bral léky, po roce bez záhvatů byl znovu na EEG, které už měl v pořádku. Nakonec to všechno bylo z těch narkoz. Nyní vysazujeme léky ![]()
Tak to je dobrá zpráva, že to u vás spěje k lepšímu! Držím palce, ať jste brzy bez léků!
U nás se na EEG epi. nepotvrdila, ale jednou se objevil e. záchvat, tak nevím…
Díky.
No pokud má EEG v pořádku, tak to bude dobrý. Vím, že se záchvaty můžou objevit při horečkách.
A malý měl nějakou střevní virozu? Už je zdravý?
…ono to bylo celý takový divný! V nemocnici mu udělali vyšetření všeho co šlo včetně moz. moku, stolice. Žádný původce „něčeho“ se nenašel. Neměl teploty, púříznak nějaké virózy. Prostě nic. Jen den před zvracel, ale ráno normálně baštil. Ještě nás asi čeká CT, jestli to není nádor nebo tak něco…
Tak to je opravdu zvláštní. Nádor, proboha, to snad ne! Moc držím palce, ať to dopadnou vyšetření dobře ![]()
Já mám Epilepsii od necelého 1roku,ted mi je 20let a dostala jsem po 4letech znovu zacvat.leky beru,chodim na kontrroly a byla i v Prace nejaky ten rok na lečení.Doposud jsem nezaznamenala, jak to poznám že to na mě přijde.Ale zjistila jsem že když jsem hodně pracovně vytížená a ve stresu tak se dostaví.Nejhorší je, že pokaždé upadnu na tvář a to na silnici nebo z kola