Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
našli jsme, že v Čelákovicích se na ulici Na výsluní prodává dům
Vypadá moc hezky, jenom se děsím toho, že je to už okrajová část Čelákovic a obchod je poměrně daleko, nežijete někdo v té části? ![]()
Nejblizsi obchod je smerem k nadrazi, myslim, ze ul. Zizkova? „vietnamec“ zakladni potravimy.
Mozna se ti budou hodit i tyto informace:
Albert je na namesti; Penny, Tesco a Billa u benzinky - krizovatka Tousenske a Sokolovske.
Pak jsou na namesti farmarske trhy. V ulici Masarykova je dobry obchod s cajem (a jine obchody - prijde mi to jako hlavni obchodni trida)
Pobliz jezdi: https://www.mlekozfarmy.cz/…ozove-trasy/
(tip v ul. 28 rijna - taky blizko nadrazi - u obchudku s rybarskymi potrebami prodavaj dobrou zmrzku
)
Po ceste do Celakovic pres Nehvizdy je sikovne i Lidl
@Xymena Moc ti děkuju
projížděli jsme to autem, ale bylo večer a už jsem toho moc právě neviděla, jenom ty velké obchody a žádnou sámošku
jsi zlatá ![]()
Ahoj,
uvažujem o koupi domku v Celakovicich. Máme dvě malé děti. Jsme z Prahy. Proto mě zajímá, jak se vám toto místo pro život líbí. Je tam hezká příroda, procházky, klid apod.? Díky moc všem za postřehy ![]()
Před dvěma měsíci jsme se odtamtud přestěhovali, ale bydleli jsme tam 10 let. Za tu dobu se to tam neskutečně zvedlo, z nic moc města, je prominentní městečko, kde bydlí líp situovaní, ceny nemovitostí jen kopírují trend a obrovský převis poptávky po nemovitostech. Prodali jsem náš byt 3kk, a to za vysokou cenu, ale na barák bychom tam nedosáhli, takže jinam
Je tam všechno, veškerá občanská vybavenost, kousíček od Prahy a příroda pěkná. Je to tam pro ty, co mají rádi pohodu vybaveného města a Prahu „za rohem“ naprosto ideální. ![]()
Děkuju za reakci a postřehy
Zajímá mě hlavně, jestli je tam klid a hezká příroda na procházky. Přeci jen je to velký krok, tak bych si pak nerada vyčítala, že jsem si vše nezjistila. Určitě se tam ale pojedem podívat, ať zjistíme, jak se tam cítíme.