Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
budeme se, kvůli práci, stěhovat do Pardubic. Ráda bych znala Vaše pocity z města - jak se Vám v něm žije? Jste spokojené, je dostatek zeleně, školek, lékařů, hřiští pro děti, obchodů, výletů do okolí atd? Poradíte mi vhodnou lokalitu na postavení či koupení menšího domečku s dobrou dostupností do centra? (jenom ne žádný satelit, stará zástavba to jistí ![]()
Moc Vám všem předem děkuji!
Ahoj, tak to ti moc závidim. Já jsem s Pardubic, ale až budeme mít mimčo, tak jdeme přechodně do přítelova bytu a to je 180km daleko. Pak se sem budeme vracet a stavět ![]()
Pardubice jsou super. Je tady všechno. Školky, školy, hřiště, lékaři, nemocnice, pohotovost, vše co srdce žádá
Navíc v Praze jsi za hodinku a Hradec je 25 minut. Výletů je tu dost ale je tady samo o sobě spoustu vyžití. Já jsem moc spokojená. Přítel nadává na Paramo, ale díky průmyslu je tu bohatý kraj a to je vidět právě na nabídce města. Tam kde nic není je sice čistší vzduch, ale bída!!!
Jinak doporučuju bydlení na Slovanech, ve Studánce nebo Dubina, Pardubičky. Je tady klid, bydlení u lesa, do města pěšky 20 minut a jezdí sem autobusy. Jsou tady lékaři, školy, restaurace, obchody, všechno!
Jinak až budete hledat pozemek, vykašlete se na realitky. My jsme teď hledali a je to bída. Lepší je se po dané části projít a jakmile narazíte na pozemek nebo starý barák, který bude vypadat neobydleně, tak se ptejte. Je tady spousta lidí s velkou zahradou nebo barákem po rodičích, kteří ale akutně nepotřebují peníze tudíž aktivně se prodat nesnaží, ale když uvidí zájem, rádi prodají.
cauky, do pardubic jsem chodila na vejsku a nemohu si je vynachvalit. mas tam opravdu vse co potrebujes a jeste na malem prostoru. ja jsem z prahy a tak jsem to zklidneni uvitala ![]()
me se libi treba moc dukla- ale to asi spis byty. ja bydlela ve vesnici par kilaku od pardubek a take to slo
mas kousek i lazne bohdanec
jinak moc nedoporucuji svitkov, tam je moc citit paramo prestoze pardubaci rikaji ze ne, nas z toho dost boli hlava ![]()
mame tam babi a pulku rodiny tak se tam vzdy moc tesim ![]()
stastnou ruku pri vyberu domku.
My bydlíme na Dubině, je to sídliště, jsou tu i domečky. Jinak my přemýšlíme nad koupí domku a chtěli bychom ho ve Spojile. Dle mého názoru nejlepší lokalita (ale taky jedna z nejdražších
)
Spojil je hezkej, ale drahej. Navíc tam jezdí jen min. autobus. Ale to se může za pár let změnit. Přibudou domy a lidi si to vydupou:)
Do Pardubic jsem jezdila do školy i do práce.Mě se to město líbí ![]()
Ahoj holky, pro nás do roka-dvou aktuální diskuse. Taky bychom se rádi přesídlili k Pardubicím (od Prahy). Bydlíme v domě, takže taky nejspíš do domu. Díky za tipy na lokality k k bydlení či nové výstavbě
Co říkáte na větší města (s výbornou či alespoň dobrou dostupností veř. dopravou) v okolí Pardubic? Nějaké tipy kam raději nee? ![]()
Zvažujeme s manželem a dětmi přesun mimo Prahu do nějakého města s dobrou občanskou vybaveností. Do Pardubic jsem chodila na VŠ a nějak mi k srdci nepřirostly. Ale znám v podstatě jen cestu od univerzity k nádraží a přes Polabiny ke Kauflandu
Je to tam na mě dost placaté, mám raději kopce, ale zase se tam dá docela dobře jezdit na kole. Jinak je v Pardubicích asi vše, co člověk potřebuje a docela dobré kulturní vyžití.
Velká výhoda Pardubic je pro nás výborné železniční spojení do Prahy (kvůli práci) i k mým rodičům, kteří bydlí na Valašsku.
Jakou lokalitu v Pardubicích nebo okolí byste doporučili pro bydlení s dětmi v rodinném domě (poblíž MŠ, ZŠ, kroužky)? Ideálně s dobrou dostupností na vlak, kvůli občasnému dojíždění do Prahy, a blízko přírodě nebo pěkného místa na procházky.