Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nevím jak mám segře říct z jakym volem žije -nechapu to
nevidí jaky je?? nechci se sni kuli nemu pohadat ale nevim jak ji to rict
![]()
S tímhle je to těžké.
Musíš na rovinu. Šetrně to nejde, pokud to sama nevidí.
A pokud na to půjdeš šetrně, ženská to nepochopí.
Stalo se mi to.
Od začátku jednoho vztahu mi všichni nějak šetrně říkali, že s ním být nemám, jaký je a tak. jenže já na to nebrala ohled, než se to opravdu projevilo. Ale trvalo mi to dost dlouho.
Opustila jsem ho až po první hospitalizaci v nemocnici ![]()
A jakým způsobem je vůl? Každému vyhovuje něco jiného, tak třeba je sestra spokojená a jako vůl jí připadá tvůj partner ![]()
@omites asi nema cenu to za ní řešit-pak bych byla stejně špatná já - nebo jí to opravdu tak vyhovuje-ale tomu nevěřím
Já bych se do toho nepletla, je to sestřina věc… Jiná věc by bylo násilí či něco podobně vážného, tam bych ale zvažovala udání na policii…
@dadar máš pravdu je to její věc- nebudu se do toho montovat
No já nevím, záleží, jestli je to buran ve společnosti, pak je to jen jejich věc, nebo jestli se jako buran chová k sestře a třeba ji fyzicky napadá. Já bych se do toho vůbec nepletla. Kdyby mi každý měl předhazovat, jak se mu můj chlap nelíbí apod., tak to přece nejde. Pokud je opravdu hroznej, sestra na to časem musí přijít sama. Pokud nepřijde, tak jí to vyhovuje.
Mě všichni říkali, že ten můj se ke mně vůbec nehodí a babička mi normálně předním řekla, že doufá, že si ho nikdy nevezmu, že víc se ke mně hodil ten a ten. Neumí se chovat, je drzej, chytrej jak rádio ![]()
no vzala jsem si ho a jsme spokojení, jen k babičce moc nejezdíme ![]()
@Žirafátko jasný
chtěla bych tuhle diskuzi smazat, ale nevím jak,?
@lujziana píše:
@Kallkapa je to prostě buran, neumi se chovat
Tak, že je buran se dá vysvětlit taky spousty způsoby. Já si burana představuji jako člověka, který třeba nepoděkuje, neodpoví na pozdrav atd. Což není životu nebezpečné, takže je to každého věc, jestli se mu takový člověk líbí.
Nebo tím buran myslíš něco jiného?
Víš, tohle je strašně těžké. já jsem taky měla ne moc optimálního partnera. mamka mi docela citlivě řekla, co si o něm myslí, ale s tím, že je to můj život a musím si to rozhodnout sama. za půl roku jsme se rozešli. ale přišla jsem na to sama. podle mě není dobré se někomu montovat do partnerských vztahů, pokud v tom tedy není násilí a týrání atd. Pokud ho miluje, tak se s ní akorát pohádáš, budeš ta špatná. spíš dej sestře vědět, že jsi tu pro ni, kdyby byly jakékoliv problémy. Partner je její volba a okolí by to mělo respektovat, i když to je těžké. ale myslím, že za narušení vztahů se sestrou to nestojí.