Jak ségře otevřít oči?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.12.12 10:21

Ahoj, když jsem byla zamilovaná a rozhodnutá se vdát za partnera, který byl takový jaký byl, říkali mi mí nejbližší i přátelé ať si ho neberu, že není zralý pro manželství. Já je neposlouchala…po 5letech s tikem a pouhými 50kg jsem požádala o rozvod. Vrátila jsem se do rodného města(těhotná s jiným) k rodině, která mi nic nevyčítala.
Takže radím pokud o to bude stát mluv s ní narovinu, ALE pouze pokud o to bude stát. A až na to přijde, že ten její „není to pravé ořechové“ poplač si sní. Nevyčítej, rozpřáhni svou náruč a jen tiše naslouchej.To je to nejlepší co pro ní můžeš udělat.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
20.12.12 10:38

Sestra si na to musí přijít sama. můžeš jí říkat cokoli, ale dokud jí to samotné nedojde, tak to bude k ničemu. neřešila bych…

• Citovat
  • Upravit
novo123
20.12.12 11:17

Souhlasím s tím, že když ty ho máš za tůt, tak to tak ještě nemusí být. Mě třeba vždycky dostane tchýně, když se začne neteře ptát, kdy se s tím jejím rozejde (ten její sedí na pohovce vedle ní, když se jí ptá) :mrgreen: Prostě si vzala do hlavy, že ten vztah je špatně a čeká, kdy to dojde i neteři. Neteři je 26, s tím klukem bydlí ve společné domácnosti 6 let, já spíš čekám, kdy tchýni dojde, že jí do toho nic není, na rozchod to teda moc nevidím :nevim: Každopádně to těžký je, ale každej má právo si vybrat partnera sám, prostě tam buď až a jestli to špatně dopadne a buď jí oporou :palec: Dva měsíce po mojí svatbě se švagr ožral na rodinné solavě a veřejně mému muži oznámil, že kdyby se ho byl býval zeptal, tak by mu poradil, aby si takovou krávu nikdy nebral (jako mě :lol: ). Výsledek - šest let s ním můj muž nemluví. Ať uděláš proti příteli sestry cokoli, budeš ta špatná ty :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky