Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sestra si na to musí přijít sama. můžeš jí říkat cokoli, ale dokud jí to samotné nedojde, tak to bude k ničemu. neřešila bych…
Souhlasím s tím, že když ty ho máš za tůt, tak to tak ještě nemusí být. Mě třeba vždycky dostane tchýně, když se začne neteře ptát, kdy se s tím jejím rozejde (ten její sedí na pohovce vedle ní, když se jí ptá)
Prostě si vzala do hlavy, že ten vztah je špatně a čeká, kdy to dojde i neteři. Neteři je 26, s tím klukem bydlí ve společné domácnosti 6 let, já spíš čekám, kdy tchýni dojde, že jí do toho nic není, na rozchod to teda moc nevidím
Každopádně to těžký je, ale každej má právo si vybrat partnera sám, prostě tam buď až a jestli to špatně dopadne a buď jí oporou
Dva měsíce po mojí svatbě se švagr ožral na rodinné solavě a veřejně mému muži oznámil, že kdyby se ho byl býval zeptal, tak by mu poradil, aby si takovou krávu nikdy nebral (jako mě
). Výsledek - šest let s ním můj muž nemluví. Ať uděláš proti příteli sestry cokoli, budeš ta špatná ty ![]()
Ahoj, když jsem byla zamilovaná a rozhodnutá se vdát za partnera, který byl takový jaký byl, říkali mi mí nejbližší i přátelé ať si ho neberu, že není zralý pro manželství. Já je neposlouchala…po 5letech s tikem a pouhými 50kg jsem požádala o rozvod. Vrátila jsem se do rodného města(těhotná s jiným) k rodině, která mi nic nevyčítala.
Takže radím pokud o to bude stát mluv s ní narovinu, ALE pouze pokud o to bude stát. A až na to přijde, že ten její „není to pravé ořechové“ poplač si sní. Nevyčítej, rozpřáhni svou náruč a jen tiše naslouchej.To je to nejlepší co pro ní můžeš udělat.