Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, to potřebuji. Už jsem slyšela, že prádlo ze sušičky se nemusí žehlit a tak docela vážně o sušičce uvažuji. Připadá mi totiž, že od té doby co máme Haničku jen žehlím a žehlím. A to v lednu budeme čtyři a to se už asi od žehlícího prkna nedostanu vůbec! Mohla bys prosím napsat typ sušičky, která je tak báječná? A musí to být samostatná sušička, nebo kombinovaná s pračkou?
Děkuji
Hanka
ahoj Hanko,
sušičku jsem měla kombinovanou a ted mám Bosch samostatnou. Doporučuju spíš tu samostatnou, rozhodně líp suší není pak třeba žehlit, a můžeš zároven prát i sušit. V ceně práce se cena sušičky vrátí asi za dva roky… když budete čtyři, tak bych jí určitě doporučila
další maličkost: odpadky dávám do speciální krabice na lince, abych nemusela dvacekrát denně otvírat linku a shýbat se ke koši
navíc to šetří záda
máme mezonetový byt, a abych pořád nepřenášela věci seshora dolů a naopak, tak jsem si v horním i dolním patře udělala spešl krabici na věci, které patří jinam… stačí ji pak jednou za den/týden vzít a roznést na správné umístění
Já se musím stydlivě přiznat, že bych ušetřila hodně času, kdybych neměla přístup na internet ![]()
O těch dalších tipech ještě musím popřemýšlet, ale ta krabička na přenášení věcí z patra do přízemí se hodí ![]()
Markéta