Jak si to vyřešit v hlavě

Anonymní
4.2.23 18:35

Jak si to vyřešit v hlavě

Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale nechci aby mě někdo poznal. Je mi 30 let a mám velký problém, který nikdo nechápe, vlastně ani jà sama. Dohodli jsme se s manželem, že se pokusíme o dítě a já jsem otěhotněla. Nebylo to, že bych dítě vyloženě chtěla, spíš jsem si říkala, že už je na čase. O co ale jde. Mám problém, že jsem závislá na cestování. Ale nemyslím tím, že bych chtěla jet na dovoloenou, ale chtěla bych neustále někde cestovat. Jedu někam, vrátím se a za měsíc bych zas jela. To dost dobře nejde, jednak kvůli práci a ani finančně. Mám to už od mládí a nevím co s tím. Žila jsem rok v zahraničí, s manželem jsme cestovali a já si připadám jak magor. Jakoby to byla jediná věc v životě, která mě dokáže nadchnout. :oops: Před těhu jsme cestovali několikrát do roka, ale jà pořád nemám dost :( Už si začínàm myslet, že mám nějakÿ problém. Co byste mi poradily?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4093
4.2.23 18:38

Jestli může manžel pracovat na HO, tak můžete v klidu procestovat celou rodičovskou dovolenou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.23 18:43

@Hibou nemůže

• Citovat
  • Upravit
Psylocke
4.2.23 18:53

Můžeš cestovat sama s dítětem nebo s kamarádkama. V čem je problém?

• Citovat
  • Upravit
30408
4.2.23 18:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale nechci aby mě někdo poznal. Je mi 30 let a mám velký problém, který nikdo nechápe, vlastně ani jà sama. Dohodli jsme se s manželem, že se pokusíme o dítě a já jsem otěhotněla. Nebylo to, že bych dítě vyloženě chtěla, spíš jsem si říkala, že už je na čase. O co ale jde. Mám problém, že jsem závislá na cestování. Ale nemyslím tím, že bych chtěla jet na dovoloenou, ale chtěla bych neustále někde cestovat. Jedu někam, vrátím se a za měsíc bych zas jela. To dost dobře nejde, jednak kvůli práci a ani finančně. Mám to už od mládí a nevím co s tím. Žila jsem rok v zahraničí, s manželem jsme cestovali a já si připadám jak magor. Jakoby to byla jediná věc v životě, která mě dokáže nadchnout. :oops: Před těhu jsme cestovali několikrát do roka, ale jà pořád nemám dost :( Už si začínàm myslet, že mám nějakÿ problém. Co byste mi poradily?

Jeden by řekl, že ve třiceti už je člověk dost starý na to, aby dospěl. Evidentně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
4.2.23 18:56

Chápu. Taky bych nejradši pořád někde jezdila/létala. Můžu tě ujistit, že se to dá i s dětmi. Menší se přizpůsobí tobě, větší už mají svou hlavu. Jednoduše - kdo chce cestovat, ten cestuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
4.2.23 19:02
@Anonymní píše:
řeknu ti tajemství, cestovat se dá i s dítětem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
4.2.23 19:06

Da se i s detmi😄 Mame 3 deti a minimalne jednou mesicne jsme v zahranici. A neni to ani tak financne narocne, jak by se zdalo. A doma se da s mimcem cestovat uplne v klidu, urcite mas v okoli spoustu krasnych mist, ktere jsi jeste nenavstivila😃 tak se s manzelem, s kamaradkou, s kymkoliv na dva tri dny sbalite a jedete😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.2.23 19:11

No tak cestujte těhotná a pak s dítětem.

jinak holt zkoumej před čím utíkáš - co se začne vynořovat když jsi v klidu a stálém místě a co raději chceš přehušit tím, že se vydáš někam, kde je to zajímavější a nové a nemusíš myslet na to na co nechceš.

Až tohle vyřešíš a srovnáš se s tím, tak budeš moc cestvoat jak budeš chtít, ale nebudeš „muset“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
4.2.23 19:14

Jak se to ale da resit, az zacne dite chodit do skoly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2588
4.2.23 19:18

Poradila bych ti přečíst si knihu: „Musíme si promluvit o Kevinovi“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.23 19:23

@Ou nejhorší je, že ká vlastně žádné problémy nemám, před kterými bych utíkala. S rodinou vycházím skvěle, manžel je úžasný, svoji práci mám ráda. Jsem prostě člověk, co potřebuje neustále něco poznávat. Byla jsem taková už jako dítě. :nevim: Nevím, kde se to ve mě vzalo. Všichni v mojí rodině jsou normální :D

• Citovat
  • Upravit
2721
4.2.23 19:25
@Leni_2019 píše:
Jak se to ale da resit, az zacne dite chodit do skoly?

víkendy, prázdniny, domácí vzdělávání, taky se může rodina pravidelně stěhovat :nevim:. ale jestli jsou finance problém, práce je problém, manžel nemá ani home office, tak to s tím cestováním stejně nebude tak horké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.23 19:25

@Sedmnactnulajedna No když já se bojím, že to možné nebude kvůli financím. Už tak budeme během RD brát z rezerv, které jsem si našetřila právě na tohle období.

• Citovat
  • Upravit
2721
4.2.23 19:27
@Anonymní píše:
@Ou nejhorší je, že ká vlastně žádné problémy nemám, před kterými bych utíkala. S rodinou vycházím skvěle, manžel je úžasný, svoji práci mám ráda. Jsem prostě člověk, co potřebuje neustále něco poznávat. Byla jsem taková už jako dítě. :nevim: Nevím, kde se to ve mě vzalo. Všichni v mojí rodině jsou normální :D

Poznávat můžeš i čtením, filmy, setkáváním se s lidmi. A nemusí to být je cestování. Může to být příroda a vesmír, lidské chování, matematika nebo třeba vaření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová