Oblečení muž/žena/dítě … kamenná prodejna/e-shop

AnetaNovakov
3.2.23 22:21

Oblečení muž/žena/dítě … kamenná prodejna/e-shop

Ahoj holky, vím, ze už tu podobných diskuzi je nespočet, ale přeci jen, otázka zni jasne, kde nakupujete (nebo muž nebo pro dítě) oblečení? Dáváte přednost kamenným prodejnám nebo E-shopum? Prosim konkrétní názvy obchodu pro inspiraci. Líbí se mi trendy oblečení, ale co si budeme povídat, je to poměrně finančně náročné. Jak byt hezká i za par korun? Děkuji za vaše tipy. :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
654
3.2.23 22:37

Kamenne obchody mam radsi. Pro sebe a pro deti nakupujeme nejcasteji v Zara, TK Maxx, River Island, Marks & Spencer, H&M, Reiss, Vans, Mango, Hollister. Prvni ctyri zminene maji ted u nas mega vyprodeje.
Manzel nakupuje zase radsi online, Jack and Jones, Flannels, Duluth, Brown Thomas, Harrods, Diesel. Sportovni veci mame vetsinou Adidas, Champion, Nike a to kupujeme taky spis v kamennych obchodech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
4.2.23 00:40

@alynch :lol: … a bydlis kde?? :lol:
Jinak, zakladatelko, jelikoz je to u nas v kamennych bida, nakupuji online. Drive Esprit, ted hodne Zalando lounge. Tam vybiram podle filtru kasmir, hedvabi, merino atd… ted jsem tam koupila moje vysnene bezecke boty na eshopu top4running za 6000, na Zalando lounge za 2600. Ale ja nic nutne nepotrebuji, tak jen ciham na neco skveleho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
4.2.23 00:58

@MadGirlNancy V Dublinu, ale myslim, ze aspon pulka z tech kamennych, co jsem vyjmenovala, jsou i v Cesku😅 🙏 a nejake eshopy budou urcite dorucovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.2.23 09:49

Ani už nepamatuju, kdy sem si naposled něco koupila v obchodě, možná tak gaťky nebo fusky. Jinak frčím About You/Zalando. Chlap je řemeslník, takže monterky atp. si bere buď online nebo někde ve spešl obchodech. Civil jako takový různě. No a pro děti mám hodně věcí od kamarádky, takže chodím případně sem tam do H&M a Sportisimo většinou zajistí botky 😊

• Citovat
  • Upravit
1
7.7.23 09:38

Ahoj všem,

Hodně doporučuji navštívit Milano Outlet v Opletalově ulici. Velmi pěkný Butik italské módy, mají tam krásné a dobře padnoucí šaty, kalhoty, halenky a hlavně že jsou vyráběné z přírodních materiálů a přímo v Itálie! Žádná Čína! Mají tam také krásné panské oblečení! Panské kalhoty jsou naprosté boží🤌🏻 🤩
Opravdu velmi doporučuji tuto prodejnu👌🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová