Modelace prsou v nízkém věku

41
4.2.23 00:29

Modelace prsou v nízkém věku

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda tady někdo z vás nemá podobnou zkušenost.

Nejprve nastíním situaci. Je mi 21 let a už nějakou dobu mě trápí moje prsa. Mám je sice trochu větší, ale oproti mým kamarádkám je mám hrozně pokleslá a nevypadá to vůbec pěkně. Dost mě to limituje ve volbě oblečení (bez pořádných ramínek nedám ani ránu) a celkově je mi to nepříjemný snad všude kde to jen jde (plavání, běhání, ba i samotné sezení bez podprsenky kde ty prsa pomalu cítíte na žebrech :D ).

Dost často přemýšlím nad modelací, kterou bych možná i spojila s augmentací (s mojí velikostí jsem sice spokojená, ale bojím se, že by to zas vše spadlo 😭), ale taková modelace si vyžaduje i poměrně velké jizvy tvaru T. Nemáte s tím někdo zkušenost? Případně jaké bylo hojení, jak moc velké jizvy vám zůstaly a jak to je vidět… je mi jasné, že oproti těm věšákům to bude prd, ale i tak z toho mám respekt abych nevypadala ještě hůř… :D

Dále bych se chtěla zeptat i na kojení… máte někdo zkušenosti s implantáty před kojením? Jak praa vypadala dětech? Je lepší mít anatomické nebo kulaté implantáty? Narazila jsem totiž párkrát na problémy s rotací implantátu, tak zda o tom něco nevíte…

Děkuju moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10135
4.2.23 04:07

Já bych si došla někam na konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
4.2.23 06:01

@Coriel Anatomické nebo kulaté implantáty ti pomůže vybrat lékař, stejně jako doporučí velikost Apod. Šla jsem na augmentaci ve stejném věku jako ty. Je to už 12 let a vypadají pořád dobře.
Reoperace budu muset 100% podstoupit minimálně 2. Neměnila bych.
Důvěřovala bych lékaři, nebyla jsem ani domluvená na velikosti dopředu, řekli jsme si, že se lékař rozhodne při operaci.
Probudila jsem se tedy s velkým rozdílem, než byl v plánu 8o, ale jsem za to ráda. :P
Pokud tě to opravdu limituje, tak jdi na konzultaci.
Modelace je, samozřejmě zákrok s větší jizvou, ale ta vybledne a nebude téměř vidět. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
4.2.23 07:42

@Bubllenka proč myslíš, že budou potřeba reoperace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
4.2.23 07:49

@kve-tinka Protože se doporučuje reoperace přibližně po 10-15 letech. V případě, že implantát nedělá žádné problémy, by k reoperaci mělo do 20 let od umístění implantátů dojit.
Zahraniční studie uvádějí, že není jasně definována míra možnosti karcinogenních působení implantátu po této době stáří.
Tuším, že když pohledáš na českých webech, bude i český překlad.
Samozřejmě, je spousta názoru, pokud implantát nedělá problémy, majitelka je pořád spokojená se vzhledem prsů, není potřeba reoperace.
To je na každém z nás, co si vybere. Já hodlám ten 20 letý rozestup dodržet.
A nikde není psáno, že, kdo má implantáty 40 let jedny, nemůže být spokojený a zdravý. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
4.2.23 07:53

@Bubllenka ptám se, protože mám implantáty něco přes rok, je mi přes 30. A nějak zatím nemám v plánu jít „na to“ znovu, pokud mi nebudou prsa dělat neplechu. Ano, i když s racionálním odstupem, asi by bylo vhodné jít kolem 50 znovu pod kudlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
4.2.23 08:08
@kve-tinka píše:
@Bubllenka ptám se, protože mám implantáty něco přes rok, je mi přes 30. A nějak zatím nemám v plánu jít „na to“ znovu, pokud mi nebudou prsa dělat neplechu. Ano, i když s racionálním odstupem, asi by bylo vhodné jít kolem 50 znovu pod kudlu :mrgreen:

Po roce bych říkala to samé. To si ještě pořádně ani nesedly, ne? :lol: U mě to je 12 let absolutni spokojenosti. Tak doufam, že dalsi dekáda pak bude stejne spokojena. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
4.2.23 08:37

Hele a nemas jen absolutne nevyhovujici velikost podprsenky? ja jsem mela v mladi podobne myslenky jako ty, nosila jsem podprsenky cca velikosti 80E, prsa az na brise, bolely me zada…no a pak jsem se nechala profesionalne zmerit v obchode s pradlem a zjistila ze moje velikost je 70H. od te doby nosim podprsenky, ktere mi krasne sedi, prsa mi drzi nahore klidne i bez raminek, nelimituje me to pri nicem, ani behu, skakani apod.
Pokud ti spravne sedi podprsenka, raminka temer nepotrebujes. Pokud ti prsa drzi raminka, je to jasny znak toho, ze mas strasne volny obvod pod prsy a ze potrebujes daleko mensi obvod a vetsi kosicek. Tak v prve rade zkus toto reseni - daleko prirozenejsi a prijemnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.2.23 09:44

@Jednablbka podprsenkou to urcite nebude, kupuju je ve vybranych obchodech, kde mi s tim taky pomahala pani… obvod jsem mela snad 65-70, ale stejne to trochu pada… nicmene nechci byt odkazana jen na podprsenky, bez nich se to momentalne neda a clovek by cas od casu chtel nosit treba hezky saty bez niceho 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.2.23 10:06

@Bubllenka tak pokud si byla čistě na augmentaci, tak si myslim ze moc jizev ani nemáš, ne? U té modelace musí dojít k redukci kůže a vytvoří ti takové Tčko, které je vidět i vepředu a kolem bradavek, jen nemám představu jak to může vypadat zahojené :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.2.23 10:06

https://www.facebook.com/…astikaprsou/?… tady se přidej :kytka:

Jinak já jdu cca za 14 dní na konzultaci. Zmenšení, páč už od školy mám prsa velký a s tím spojený pěkný chuťovky se zádama, krkem a rameny 🙄 Možná si pak konečně budu moct koupit na léto hezký šaty s tenčíma ramínkana (nebo bez nich) či poodhalenýma zádama 😁

• Citovat
  • Upravit
2637
4.2.23 12:51
@Coriel píše:
@Bubllenka tak pokud si byla čistě na augmentaci, tak si myslim ze moc jizev ani nemáš, ne? U té modelace musí dojít k redukci kůže a vytvoří ti takové Tčko, které je vidět i vepředu a kolem bradavek, jen nemám představu jak to může vypadat zahojené :/

Vím, že je potřeba vytvořit T řez, nicméně, zahojené, vybledlé jizvy jsou prostě téměř neznatelné. V rodině mám dvě modelace z důvodu odebrání kompletní žlázy. Tak tuším, jak to vypadá celkem přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
4.2.23 14:56
@Bubllenka píše:
Po roce bych říkala to samé. To si ještě pořádně ani nesedly, ne? :lol: U mě to je 12 let absolutni spokojenosti. Tak doufam, že dalsi dekáda pak bude stejne spokojena. :P

to ne, už jsou tam, kde mají být :mrgreen: možná jsem měla poslechnout operatéra a dát si i 50ml více, ale já, vždy plochý hrudníček, jsem se bála něčeho velkého :mrgreen: ale spokojená jsem, doporučuji všem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
4.2.23 14:58
@Jednablbka píše:
Hele a nemas jen absolutne nevyhovujici velikost podprsenky? ja jsem mela v mladi podobne myslenky jako ty, nosila jsem podprsenky cca velikosti 80E, prsa az na brise, bolely me zada…no a pak jsem se nechala profesionalne zmerit v obchode s pradlem a zjistila ze moje velikost je 70H. od te doby nosim podprsenky, ktere mi krasne sedi, prsa mi drzi nahore klidne i bez raminek, nelimituje me to pri nicem, ani behu, skakani apod.
Pokud ti spravne sedi podprsenka, raminka temer nepotrebujes. Pokud ti prsa drzi raminka, je to jasny znak toho, ze mas strasne volny obvod pod prsy a ze potrebujes daleko mensi obvod a vetsi kosicek. Tak v prve rade zkus toto reseni - daleko prirozenejsi a prijemnejsi.

To je odvážné tvrzení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
5.2.23 05:40
@kve-tinka píše:
To je odvážné tvrzení :mrgreen:

Proc? Myslis, ze zeny s velkyma prsama nemuzou behat :think:? V dnesni dobe se delaji kvalitni sportovni podprsenky, Panache apod. Myslim, ze vim lip nez ty, jestli chodim behat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová