Jak si vydělat s dítětem?

Anonymní
21.9.20 10:53

Jak si vydělat s dítětem

Nemáte někdo nějaký tip na práci z domu? Něco kde není potřeba vysokoškolské vzdělání atd.. přítel chodí do práce, dělá i přesčasy, ale je v insolvenci, takže nám moc peněz nezbývá. Já bych do práce klidně šla, ale žádný zkrácený úvazek tady není a i kdyby byl, nemá mi kdo pohlídat malou.. rodinu žádnou nemám (jsem z dětského domova) a naši přátelé mají své povinnosti. Navíc je na mě malá dost fixovaná.. bydlíme v nájmu a to taky stojí docela dost (12000, což je celý můj rodičák). Snažím se přivydělat si vyráběním různých dekorací do bytu, věnců na dveře atd, ale na trhy nemohu, protože nemám živnost, takže moc nevydělám.. pokud někdo o něčem ví, prosim poraďte.. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2330
21.9.20 10:56

V siemens - na dohodu i hpp.
https://jobs.siemens.com/jobs/65981?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14916
21.9.20 10:56

Napadá mě nabidnout hlídání dalsiho dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22864
21.9.20 11:03

A co letáky? Kamarádka taky chodí s dítětem a vydělá si asi 4000,–, chodí 1× týdně, tuším v neděli, v malém městě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.9.20 11:04

No, v ČR zrovna nejsou částečně úvazky ze strany státu vůbec podporovány, takže to tak jednoduché asi nebude. Obzvlášť, když nemáš určitě zaměření. Co pečení na zakázku a podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
21.9.20 11:09

Zkus roznášení, to můžeš dělat i s dítětem v kočárku.
https://www.pns.cz/…ilek-po-cele-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
21.9.20 11:21

Tak si tu živnost založ, ne, pokud to co tvoris ma odbyt, tak je to nejrozumnější řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.20 11:22

Právě letáky jsou zde zabraný, jedině roznáška objednaných časopisů atd, což se dělá v noci.. cca od 4 rána, což přítel už vstává do práce a v 5 odchází.. takže by zas neměl kdo hlídat malou..
Pečení na zakázku dělat nemůžu, jsem na to levá.. teď se učím péct chleba, takže jedině prodávat chleby a pečivo, ale to až se to naučím.. hlídání dalšího dítěte mě nenapadlo, zkusím to.. moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.20 11:23

@j.a.n.i1 právě že nevím, jestli by se na trzích něco prodalo.. věnce jsou to průměrné, není to žádný luxus.. nevím vůbec ani jak to s živností chodí.

• Citovat
  • Upravit
6419
21.9.20 11:24

Podívej se na web fajn-brigady.cz, hledá se tam podle bydliště, třeba něco najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.9.20 11:26

A co umíš? že bys pracovala z domu z pc, třeba večer? jazyk, grafika, hudební nástroj… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.9.20 11:27

Venčení psů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
21.9.20 11:53

Opravdu nejjednodušší je dělat to, co umíš. Takže si vyřiď ŽL a prodavej věnce a dekorace. Blíží se vánoce, lidi to budou kupovat jak blbí… no a ldyby odbyt nebyl, o co hur nez ted bys na tom byla? O nic, prostě to zkus, za to nic nedáš. Teda jo, tu tisícovku za založení živnosti, ale to se ti určitě vyplatí. Já takhle šiju, málo, ale aspoň něco. Bez zivnosti by to nešlo a ta tisícovka se mi už dávno vrátila a nejen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.9.20 11:56

Až budeš mít živnost, zkus fler :nevim: fb bazarky ve tvem městě/kraji :nevim: u věnců mě napadlo dát nabídku někam k hřbitovu, že vyrobíš věnec na přání s různýma pičičákama, co kdo bude chtít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
21.9.20 12:29

Co zehleni na zakazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie