Jak slavit narozeniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1030
10.12.09 19:32

ahoj,u nás je to taky blázinec-
11.12: narozky mama a tchán(jsou i stejný rok-náhoda :lol: )
pak manžel svátek,mikuláš,vánoce,
leden-narozky 23. já,švagr 24.-taky stejný rok :mrgreen: ,30. tchyně,.....¨
Takže se spojují všechny dohromady,holky mají březen a květen-ty to mají zvlášť-by jinak byly smutné.
Takže asi tak :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
10.12.09 20:07

Tak já bych jednoznačně slavila zvlášť vždyť to není taková práce a myslím,že si to dětičky zaslouží,vidět ty rozzážený očička je k nezaplacení.Navíc v den narozenin při oslavě si dítko připadá jedinečné,takhle se musí dělit se sourozencem,jiné to je u dvojčat apod,ale takhle by mi dítěek bylo líto.My to máme následovně 25.11 ségra,4.12.manžova ségra,5.12.mikuláš,7.12.neteř,9.12.švára,17.12. manžel,pak vánoce a 30.12.Davča svátek vše slavíme zvlášť.Dortík,jednohubky,nějaká buchta,dá se to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
27.2.11 21:31

Dcera je narozená 25.12. a teď řeším jak za rok budeme slavit narozky s příbuznýma.Starší vždy děláme velkou oslavu kdy pozveme babičky a příbuzné tak mladší nechci ošidit.
Jak to řešíte Vy maminy Vánočních dětí?Napadlo mi udělat velkou oslavu vždy víkend před Vánoci a pak přímo ten den jen mi sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.2.11 21:40

Ahoj, u nás teda průběžně slavíme skoro celý rok :mrgreen: Ale od září je to u nás jako, když hrom bije :lol: - Davidovy narozeniny + Věrka, Míša, Ondra a Simča mají svátek, Mikuláš, pak Vánoce - Míšovy narozky + Davidův svátek. Je toho hodně, ale slavíme zvlášť, jediné, co mě na tom ničí, je to, že se mi na Míšovy narozky (28.12. nechce péct dort, když je cukroví :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
27.2.11 21:48

My máme s bráchou narozeniny 14 dní od sebe a skoro vždy jsme je slavili společně a vůbec nám to nevadilo. Brácha má narozeniny dřív než já, tak mu dali naši na dort svíčky, on je sfouknul, pak tři přidali a sfoukla jsem si já.
Jediné období, kdy jsme slavili narozeniny zvlášť bylo období oslav s kamarády na druhém stupni základky. To jsme mívali i každý svůj dort, ale mi to teda máme v dubna a nejdou nám do toho ještě ty vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
9.3.11 00:02

To mi budeme letos řešit poprvé …

Syn má 21.5. třetí narozeniny a
dcera má 27.5. první narozeniny.

Letos to asi uděláme každé zvlášť, protože to krásně vychází na sobotu a hned pak pátek :-)
Ale do budoucna přemýšlím o společném slavení … vždyť jde o šest dní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
28.3.11 12:17

Děti mají narozeniny 14dnů od sebe(jeden před vánocemi,druhý hned na začátku ledna), slavíme dohromady,ale každé má svůj vlastní dort.
Jednou slavíme v prosinci a podruhé v lednu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.16 13:01

Zdravím, mám dvě dcery, jedna má narozeniny 8. května a ta druhá 2. července, myslíte, že by bylo trapné, kdybych jim udělala společnou oslavu?

• Citovat
  • Upravit
6638
3.5.16 13:03

Ne, dělej tak, jak vám to vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.5.16 13:07
@Anonymní píše:
Zdravím, mám dvě dcery, jedna má narozeniny 8. května a ta druhá 2. července, myslíte, že by bylo trapné, kdybych jim udělala společnou oslavu?

ten rozestup už je dost velký… Tobě by se líbilo, kdybys měla slavit narozeniny s někým, kdo je má dva měsíce od tebe? Mně teda ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.16 13:11
@lucenka píše:
ten rozestup už je dost velký… Tobě by se líbilo, kdybys měla slavit narozeniny s někým, kdo je má dva měsíce od tebe? Mně teda ne.

Tak mne osobně by to asi nevadilo, nikdy jsem narozeniny až tak neprožívala…ale spíše mi jde o všeobecný názor.

• Citovat
  • Upravit
27263
3.5.16 13:13
@Anonymní píše:

Kolik jim je? Dokud to snesou, tak budiž, ale pokud se to jedné z nich nebude líbit…
Mimochodem jak to děláte s dárky dáte v den narozenin nebo až na oslavě? My totiž narozeniny slavíme v den narozenin, tedy jen v rámci rodiny a babičky a spol přijdou až po dohodě, ale nedokážu si představit, že mám 8. května narozeniny a dárky dostanu já nevím v půlce června…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.5.16 13:13

Tak možná třeba v červnu by to šlo udělat společně.. Ale já osobně bych to udělala každé zvlášť. Ať mají obě svůj den.. Kdyby to bylo třeba dva tři týdny, tak budiž, ale tohle mi přijde už docela dost.
Každopádně je to na vás ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
3.5.16 13:17

Tak nepouzila bych slovo „trapne“, ale bylo by mi lito, ze neslavi v dobe, kdy narozeniny fakt maji :nevim: jako slavit o mesic pozdeji a o mesic driv, to mi prijde u deti hooodne dlouha doba :nevim:

a jako nedat detem darek v dobe, kdy narozeniny maji mi prijde divne, na druhou stranu nedat jim nic na oslave o mesic pozdeji, mi pridje divne taky, takze s darkama, pranim a dortem si to nejak vubec neumim predstavit. to by se v den narozenin delalo uplne jakoze nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.16 13:22
@lleennttiillkkaa píše:
Kolik jim je? Dokud to snesou, tak budiž, ale pokud se to jedné z nich nebude líbit…
Mimochodem jak to děláte s dárky dáte v den narozenin nebo až na oslavě? My totiž narozeniny slavíme v den narozenin, tedy jen v rámci rodiny a babičky a spol přijdou až po dohodě, ale nedokážu si představit, že mám 8. května narozeniny a dárky dostanu já nevím v půlce června…

Ne, děláme to tak, že dárky jí dáme toho 8. května, taky jí upeču menší dort a potom v červnu pozveme rodinku a dostane už jen dárky od nich a upeču větší dort oběma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin