Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Tyto prázdniny budeme několik týdnů trávit v Praze a tak sháním pro své 2 dcerky 6let a skoro 2 roky) nějaké parťáky na společné aktivity (výlety vlakem, Gutovka atd..) Jsme z Prahy 10. Budeme se na vás těšit
Ahoj
taky řeším tohle. Přes týden budeme vždy nějaké dni v praze a tak nějak nevím co s holkama. mám 4,5 letou a 20 měsíční. Bydlíme na Hájich. Výlet vlakem bych klidně dala ale samotný se mi nechce
Tak můžeme klidně vyrazit společně
Na Háje to nemáme busem tak daleko.
Budete tady 1. týden v červenci? My jo - kdyžtak mi napiš SZ a můžeme se domluvit
Ahoj, já budu aky o prázdninách v Praze a někam bych vyrazila, děti mám 6 a rok(větší tu ale moc nebude)Jsem z Chodova ![]()
Ahoj,
tak klidně můžeme společně vyrazit
Máš holku nebo kluka? A jaká oblíbená místa máte? Klidně mi napiš SZ a můžeme se domluvit konkrétně, příští týden jsme v Praze, tak akorát vymýšlím program.
Ahoj všichni, ráda bych s malou (8)přes léto chodila na koupaky, ale bydlíme tady teprv od ledna, nikoho tady neznáme, ani město pokud by tady byl někdo kdo řeší podobný problém, nebo jen hledá společnost můžeme se domluvit a zabít nudu společně. ![]()