Jak trávíte prázdniny v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
24.6.14 13:57

Jak trávíte prázdniny v Praze

Ahoj,
Tyto prázdniny budeme několik týdnů trávit v Praze a tak sháním pro své 2 dcerky 6let a skoro 2 roky) nějaké parťáky na společné aktivity (výlety vlakem, Gutovka atd..) Jsme z Prahy 10. Budeme se na vás těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
876
24.6.14 14:27

Ahoj
taky řeším tohle. Přes týden budeme vždy nějaké dni v praze a tak nějak nevím co s holkama. mám 4,5 letou a 20 měsíční. Bydlíme na Hájich. Výlet vlakem bych klidně dala ale samotný se mi nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.6.14 15:07

Ahoj

Tak můžeme klidně vyrazit společně :-) Na Háje to nemáme busem tak daleko.
Budete tady 1. týden v červenci? My jo - kdyžtak mi napiš SZ a můžeme se domluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.6.14 15:18

Ahoj, já budu aky o prázdninách v Praze a někam bych vyrazila, děti mám 6 a rok(větší tu ale moc nebude)Jsem z Chodova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.6.14 11:58

Ahoj,
tak klidně můžeme společně vyrazit :-) Máš holku nebo kluka? A jaká oblíbená místa máte? Klidně mi napiš SZ a můžeme se domluvit konkrétně, příští týden jsme v Praze, tak akorát vymýšlím program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.14 14:40

Ahoj všichni, ráda bych s malou (8)přes léto chodila na koupaky, ale bydlíme tady teprv od ledna, nikoho tady neznáme, ani město pokud by tady byl někdo kdo řeší podobný problém, nebo jen hledá společnost můžeme se domluvit a zabít nudu společně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová