Jak udělat příkrm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jak udělat príkrm
Ahoj, bude nám 8 a příkrmy už nám lezou do peněz. můžete mi poradit jak udělat doma ovocné příkrmy? mám ovoce dusit a nebo stačí v 8 m jen ovoce nastrouhat? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jablko nebo hrušku jsem zpočátku povařila trochu, syrové nechtěl. Jinak banán atd. jen rozmačkat třeba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli zvládá kousky, tak určitě stačí nastrouhat, příp. rozmačkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ovoce strouhám nebo mačkám, záleží co to je. Dávám syrové, smíchám s jogurtem nebo se sušenkou a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem si většinou domácí přesnídávky dělala ve větším množství a pak zavařila. A někdy jsem nastrouhala jen pár jablek, krátce podusila a ve skleničkách šoupla do mrazáku - měla jsem jich tam třeba 5, takže jsem pak vždycky ráno vytáhla a rozmrazila. Jinka když si dělám ty domácí přesnídávky, dám vždycky jako základ jablka a k tomu ostatní ovoce - hrušky, nebo jahody, nebo merunky, ap.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja lehce asi 3 min povarim jabko nebo hrusku a ruzne to micham dohromady. Vcera jsem udelala samotnou hrusku, hrusku s jabkem, samotne jabko, mrkev s jabkem, samotnou mrkev. Zamrazila a mam klid:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jíme nejčastěji ovoce syrové (jablka, třešně, jahody, maliny,..), ale máme ho z farmářských trhů, pokud kupuješ v obchodě, vařila bych to, na jídlo jsem hrozně háklivá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to na tobě, syrové, vařené…
Já vařila i zeleninu-pak rozmixovala s kouskem masa a bylo to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, a jak dlouho to můžu nechat v mražáku? Jsou nám tři měsíce, že bych si to připravila dopředu děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám udělané jablečné výživy - jen povařená a rozmixovaná jablka. Dělali se na jaře, tak nebyly třeba meruňky nebo broskve, ze kterých to taky jde. Ale tvoje je už dost velká - naše je stejně a zrovna teĎ dojedla nastrouhané syrové jablíčko.
Já jsem ji kupovaného ještě nedala nic, protože jsem měla strach, že by mi nejedla domácí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přikrmovai jsme od 5,5 měsíce, na ovoce jsme najeli někdy tak v sedmi měsících. Vařené jsem nedávala nikdy, jen čerstvé - nejdříve banán, pak jablíčko, hrušku apod. Uvařené ovoce nemá žádnou hodnotu, tak proč to cpát miminku? Smysl má vařit zeleninu, protože může být těžko stravitelná, ale ovoce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A dělaly jste je do zásoby? jak jste je uchovávaly a skladovaly a rozmrazovaly? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit