Jak udělat příkrm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
590
26.6.12 09:08

jak udělat príkrm

Ahoj, bude nám 8 a příkrmy už nám lezou do peněz. můžete mi poradit jak udělat doma ovocné příkrmy? mám ovoce dusit a nebo stačí v 8 m jen ovoce nastrouhat? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
26.6.12 09:11

Jablko nebo hrušku jsem zpočátku povařila trochu, syrové nechtěl. Jinak banán atd. jen rozmačkat třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
26.6.12 09:11

Jestli zvládá kousky, tak určitě stačí nastrouhat, příp. rozmačkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
26.6.12 09:23

Já ovoce strouhám nebo mačkám, záleží co to je. Dávám syrové, smíchám s jogurtem nebo se sušenkou a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
26.6.12 09:37

Ahoj, já jsem si většinou domácí přesnídávky dělala ve větším množství a pak zavařila. A někdy jsem nastrouhala jen pár jablek, krátce podusila a ve skleničkách šoupla do mrazáku - měla jsem jich tam třeba 5, takže jsem pak vždycky ráno vytáhla a rozmrazila. Jinka když si dělám ty domácí přesnídávky, dám vždycky jako základ jablka a k tomu ostatní ovoce - hrušky, nebo jahody, nebo merunky, ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.6.12 09:41

Ja lehce asi 3 min povarim jabko nebo hrusku a ruzne to micham dohromady. Vcera jsem udelala samotnou hrusku, hrusku s jabkem, samotne jabko, mrkev s jabkem, samotnou mrkev. Zamrazila a mam klid:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
26.6.12 09:59

My jíme nejčastěji ovoce syrové (jablka, třešně, jahody, maliny,..), ale máme ho z farmářských trhů, pokud kupuješ v obchodě, vařila bych to, na jídlo jsem hrozně háklivá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
26.6.12 10:02

Je to na tobě, syrové, vařené…
Já vařila i zeleninu-pak rozmixovala s kouskem masa a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.6.12 10:21

Ahoj, a jak dlouho to můžu nechat v mražáku? Jsou nám tři měsíce, že bych si to připravila dopředu děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25083
26.6.12 10:42

Já mám udělané jablečné výživy - jen povařená a rozmixovaná jablka. Dělali se na jaře, tak nebyly třeba meruňky nebo broskve, ze kterých to taky jde. Ale tvoje je už dost velká - naše je stejně a zrovna teĎ dojedla nastrouhané syrové jablíčko.
Já jsem ji kupovaného ještě nedala nic, protože jsem měla strach, že by mi nejedla domácí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.6.12 10:59

Přikrmovai jsme od 5,5 měsíce, na ovoce jsme najeli někdy tak v sedmi měsících. Vařené jsem nedávala nikdy, jen čerstvé - nejdříve banán, pak jablíčko, hrušku apod. Uvařené ovoce nemá žádnou hodnotu, tak proč to cpát miminku? Smysl má vařit zeleninu, protože může být těžko stravitelná, ale ovoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
30.6.12 10:43

A dělaly jste je do zásoby? jak jste je uchovávaly a skladovaly a rozmrazovaly? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí