Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní Nechci tě děsit - ale není možné, že bys byla třeba pár dní těhotná? Já na začátku těhotenství měla vždycky šílený nálady. Anebo to třeba brzo dostaneš - premenstruační syndrom
no já jsem to dostala taky 10 měsíců po porodu, hrozně dlouhá doba ![]()
tak tehotna urcite ne, se 2 detma a myma naladama neni z ceho ![]()
ja mam prave menstruaci uz od 3 mesicu malyho, ale od te doby, co kojim uz jen tak 5× za den (nebo za noc, ach jo), tak jsou ty nalady k nevydrzeni… Proto myslim, ze proste blbnou hormony a potrebovala bych je nejak zklidnit. Ale nechce HA…
Zkus bachovy esence a reflexni terapii, no a sport, treba plavani
Blbá otázka se 2 malýma dětma, ale jsi dost najedená a vyspaná? (Odhaduji podle sebe
)
@Knihomyš píše:
Blbá otázka se 2 malýma dětma, ale jsi dost najedená a vyspaná? (Odhaduji podle sebe)
![]()
tak to je vlastne taky moznost
vyspala jsem se poradne naposled tak pre 3 rokama, takze vsechno je mozny ![]()
dik
@jitkabokule píše: Štítná žláza - nech si vzít krev!!!
tak to by me nenapadlo, ale je fakt, ze mi posledne zubar rikal, ze mam mirne zvetsenou stitnou zlazu - chjo ![]()
diky
Štítná žláza je dobrý nápad. Zrovna dnes mi švagrová říkala, že jí zjistili velký problémy se štítnou žlázou. Celý život v pohodě a najednou musí brat každý den prášky, má dokonce autoimunní reakci.
@Luci1986
no to jsi me docela vystrasila, ted budu mit strach jit k doktorovi, aby mi fakt neco takoveho nenasli ![]()
Nojo ale když to budeš vědět tak se s tím dá něco dělat, takže neboj ![]()
Ahoj, potrebuju poradit s pekelnym stridanim nalad… Myslim, ze mam rozhazene hormony - 10m decko, kojim jeste dost, ale uz ne „porad“, takze si myslim, ze proste moje telo nevi, jestli rozjet ovulace atd. nebo se jeste nechat brzdit kojenim…

Teda doufam, ze to je tak, protoze jinak asi casem zastrelim namzela a kazdeho dalsiho v dosahu
Napadlo mne prolevat se medunkou na uklidneni, ale treba by zabralo jeste neco jineho…
Diky za rady!!