Jak ukončit kojení 15m?

108
10.5.26 12:08

Jak ukoncit kojení 15m

Ahoj, malá ma 15 měsíců a kojí se na spánek po obědě. Na noc a pak hoooodne často od půlnoci do rána. Jako ani nevím zda je to 1 nonstop kojeni nebo 20 mini kojeni. Ano je to návyk. Vím…

Dudel nechce a nikdy nechtěla. Syn s ním spaval a kojeni se nedozadoval.

Poslední měsíc je pro me extra náročný, protože dokoncujeme stavbu a stěhujeme se. Uz to fyzicky nedávám a jsem rozhodnuta pro pozvolný odstav. Poraďte mi jak na to?

Asi přestanu nejdřív ten denní a uspavat budu v nositku. Pak asi nocni a nakonec to na uspavani večer? Jen nevím jak v noci ji v polospanku vysvětlit at nehledá prso :D jestli ji dát napít vody a přežít pláč..protože jakmile nedostane hned prso natahuje. Co vam pomohlo? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.5.26 14:16

Tenhle dotaz tu je každou chvíli, dej si to vyhledat…za mě je malá, naše obě děti se odstavily po 2.roce domluvou, jedna 2 roky a 2m a druhá ve 2,5letech, ta mladší byla nedonošená a bezdudlíková a jen Ti povím, že to na spánek neměli vliv a stejně se v noci budí s pláčem nebo na čůrání, potřebuje nás u sebe, jediné se změnilo, že už zvládne noc s manželem nebo u našich…

• Citovat
  • Upravit
32895
10.5.26 14:36

Prvního jsem odstavovala ve 13 měsících a druhého v 15 měsících. Večerní a noční jsem nechávala na konec. Večerní před spaním bylo poslední. A u nás teda odstav na spaní vliv měl. Místo kojení jsem nabídla vodu, ono to vycházelo u obou na červen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.5.26 19:10

Diky za rady. Chápu ze se bude budit a budu nabízet vodu chovat atd. Ale kojeni mi uz neni příjemné a neusnu u toho ona jen duda…a co jsem slyšela bude hůř cim bude starší. Me uz došla síla a jelikož mam dvě děti musim tu byt pro oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.5.26 19:11

@andelka83 a spali potom lepe? Kdyz se v noci vzbudili a hledali plakali…jak dlouho to trvalo nez zase usnuli bez place?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32895
11.5.26 06:38

@Eruwie89 pár dni. Asi tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.5.26 10:51

Super dneska začínám v nechávat odpo spanek a nahradíme uspavabi v nositku snad se hned nevzbudi jak ji položím uvidime. Az si to sedne začnu tou noci a večer si nechám jako poslední :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí