Spaní rok a půl staré holcicky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
25.4.26 10:14

Spaní rok a půl staré holcicky

Zdravím. Prosím vás, dcera rok a půl a už od malinka spinkala sama v postýlce je to tak půl ruku co i usíná sama krásně vubec neplace vypije mliko a spinka. Včera v noci měla úplný hystericky záchvat jen co jsem ji dala do postýlky, ani mliko vypít nechtěla a pokaždé co jsem ji položila tak si stoupla a hodně brecela. Pak jsem vždycky přišla vzala jsem si ji k sobě a byla v klidu a když u mě usnula hned co jsem ji dala zpátky tak se to pořad opakovalo a hrozny pláč. Každý večer mi usinala v klidu a do půl 8 spinkala. Včera usnula asi až ve 23:00. Nevíte čím by to mohlo byt takhle z ničeho nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1833
25.4.26 11:49

U syna se stalo něco podobného. Přišlo to z ničeho nic. Musela jsem ho večer uhladit. Ale v poledne ho uhladit nešlo. Zkusili jsme tedy pár dní bez posledního spánku, ale bylo na nem videt, ze ho potřebuje. Na řadu doktorky jsme v poledne začali dávat 1 lžičku sirupu sedalie. To usnul, ale také se to neobešlo bez řevu (asi 5 minut)
Ale koupili jsme mu medvidka, co povida pohadky a má světýlko, od té doby ho chce na usnuti (v poledne i v noci) a začalo to být zase bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.4.26 13:28
@ALIPELI píše: Více

Mohu se zeptat co přesně je to za medvídka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí