Spaní rok a půl staré holcicky

74
25.4.26 10:14

Spaní rok a půl staré holcicky

Zdravím. Prosím vás, dcera rok a půl a už od malinka spinkala sama v postýlce je to tak půl ruku co i usíná sama krásně vubec neplace vypije mliko a spinka. Včera v noci měla úplný hystericky záchvat jen co jsem ji dala do postýlky, ani mliko vypít nechtěla a pokaždé co jsem ji položila tak si stoupla a hodně brecela. Pak jsem vždycky přišla vzala jsem si ji k sobě a byla v klidu a když u mě usnula hned co jsem ji dala zpátky tak se to pořad opakovalo a hrozny pláč. Každý večer mi usinala v klidu a do půl 8 spinkala. Včera usnula asi až ve 23:00. Nevíte čím by to mohlo byt takhle z ničeho nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1996
25.4.26 11:49

U syna se stalo něco podobného. Přišlo to z ničeho nic. Musela jsem ho večer uhladit. Ale v poledne ho uhladit nešlo. Zkusili jsme tedy pár dní bez posledního spánku, ale bylo na nem videt, ze ho potřebuje. Na řadu doktorky jsme v poledne začali dávat 1 lžičku sirupu sedalie. To usnul, ale také se to neobešlo bez řevu (asi 5 minut)
Ale koupili jsme mu medvidka, co povida pohadky a má světýlko, od té doby ho chce na usnuti (v poledne i v noci) a začalo to být zase bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.4.26 13:28
@ALIPELI píše: Více

Mohu se zeptat co přesně je to za medvídka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1996
26.4.26 07:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
26.4.26 10:06
@ALIPELI píše: Více

Dekuji moc, ja i zkoušela dat oblíbenou hračku do postýlky nebo usinacka ale jak mile ji tam dam tak nic nevnímá okamžitě začne strašně plakat a stoupá si, včera večer z toho i dvakrát blinkala jak plakala :( musím s ni ted ležet na posteli tam je v klidu čekat až tvrdé usne a přeložit ji do postýlky ale to je na více pokusu, většinou jak ji vezmu a chci ji tam dat tak se vzbudí a zase brečí :( Hlavně nechápu ze se to tak stalo z ničeho nic a ze dne na den. Víc jak půl roku fakt sama v postýlce krásně usinala bez problému a ted takové scény když jde spinkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.26 10:31

@Anicka776 tak už nechce spát sama odložena v postýlce 🫣 děti patří k rodičům, pak spí lépe…máme 2 nespavce a sama nechce spát ani 6,5letá, v roce a půl se obě kojily a potřebovaly maminku…teď starší občas jde do svého pokoje, ale šťastnější je se ségrou a aspoň s jedním rodičem…na nás sexuální život to nemá vliv, vždy si na něj čas a prostor najdeme :-)

• Citovat
  • Upravit
74
26.4.26 10:32
@Anonymní píše: Více

Ona prave ale vždycky byla spavec, spí celou noc ale vždycky byla radši sama v postýlce kde měla svůj klid to až ted se změnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí