Jak ukončit kojení během 6N?

Anonymní
31.1.22 06:39

Jak ukoncit kojeni během 6N

Ahoj, prosim o radu jak ukoncit kojeni aby nedoslo k zanetu. Prsa mam plna a maly ani odsavacka to ze me nedostane. Delaji se mi boule..Akorat se s malym trapime. Chtela bych plny prechod na umele a rada bych se od vas dovzvedela jak jste to udelaly vy na mem miste? Jake leky jste na to brali (nazev) nebo tak. Moc dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36315
31.1.22 06:43

Zkoušela jsi laktacni poradkyni? Kdyz mas hodne mleka tak by to byla škoda, ale je to tvoje vec samozřejmě. Léky jsou na predpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 06:46

@JancaS84 zkoušela..

• Citovat
  • Upravit
5133
31.1.22 06:48

Nazev uz si nepamatuju. Ale je to na predpis, me uz se teda moc mleka nedelalo…a tak mi to zastavilo celkem hned. Boule se snaz pod teplou sprchou rozmasirovat, ja takhle lezla pod sprchu kazde rano, abych si ulevila a predesla nejakymu zanetu. Zavolej si na gyndu a optej se na ty prasky. Nemusis nic vysvetlovat, rekni ze chces zastavit laktaci.. ;)

Edit.; uz jsem si vzpomnela, napsal mi tenkrat Dostinex.

Příspěvek upraven 31.01.22 v 06:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
31.1.22 06:49

Léky ti předepíše gynekolog kdyžtak. Jinak teda nekojit, odsávat fakt jen do úlevy, prsa hodně chladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 06:55

@Kriss Tina mate s tim osobni zkusenost? Nazev leku jaky jate mela vy? Dekuji moc

• Citovat
  • Upravit
5133
31.1.22 06:56
@Anonymní píše:
@Kriss Tina mate s tim osobni zkusenost? Nazev leku jaky jate mela vy? Dekuji moc

Ja s tim zkusenost mam. Ja mela Dostinex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
31.1.22 06:57

Me pomohlo rozmasirovat zatvrdliny ve sprse, leky jsem nebrala. Samo se to vyresilo cca do tydne, zatvrdliny obcas pobolivaly, ale to rozmasirovani pomahalo + jeste ty studene obklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
31.1.22 06:57
@Anonymní píše:
@Kriss Tina mate s tim osobni zkusenost? Nazev leku jaky jate mela vy? Dekuji moc

Lékař bude vědět. Léky jsou na předpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 08:14

@Konys dekuji. A bylo vam po nem dobre?

• Citovat
  • Upravit
5133
31.1.22 08:16
@Anonymní píše:
@Konys dekuji. A bylo vam po nem dobre?

Bylo. Jen se musi dodrzet ty pokyny… nestimulovat prsa, neprikladat dite, neodsavat atd… ale to Vam rekne vsechno dr, ja uz si uplny detaily nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 11:47

@Konys dekuju a do kolika dnů jste byla bez mleka?

• Citovat
  • Upravit
5133
31.1.22 12:56
@Anonymní píše:
@Konys dekuju a do kolika dnů jste byla bez mleka?

Kecala bych presny pocet dnu, ale dyl jak tyden to netrvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 22:02

@Konys tak uz mi gynekoložka poslala erecept. A píše ze prsa se nemaji mackat, odsavat a tak..tak nevim zda si to pred tim praskem odstrikat nebo si vzit podprsenku i s boulema a nalityma prsama a nechat to byt?

Starala jste se o dite normalne? Pry mleko stimuluje i plac a je vhodne aby se o miminko staral nekdo jiny.. :?

• Citovat
  • Upravit
5133
31.1.22 22:14
@Anonymní píše:
@Konys tak uz mi gynekoložka poslala erecept. A píše ze prsa se nemaji mackat, odsavat a tak..tak nevim zda si to pred tim praskem odstrikat nebo si vzit podprsenku i s boulema a nalityma prsama a nechat to byt?Starala jste se o dite normalne? Pry mleko stimuluje i plac a je vhodne aby se o miminko staral nekdo jiny.. :?

Tak ja bych pred nasazenim rozmasirovala pod sprchou ty boule…a pak nasadila ten prasek.
Jasne ze jsem se starala o malou, do klokanku ji na tyden nechteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna