Jak ušetřit čas pro rodinu

103
13.6.22 23:02

Jak ušetřit čas pro rodinu

Milé dámy, jsem nový nick, ale dlouholet. čtenář ka emimina. Rozhodla jsem se vnést více radosti do vašich domovů a nabídnout tipy, jak ušetřit čas pro vaši rodinu nebo koníčky. Tedy. NEŽ SE ROZHODNETE POLOŽIT DOTAZ, PAMATUJTE NA TYTO MOUDRÁ SLOVA, KTERÁ JSOU ODPOVĚDÍ NA VĚTŠINU POLOŽENÝCH DOTAZŮ:
1.Pokud si muž potřebuje odpočinout od Vás nebo Vašich dětí, pokud Vám nyvě nehledí do očí, pokud nečte Vaše myšlenky, pokud tráví mnoho času koníčky, pokud tráví málo času s tchýní, a pokud se prostě jakkoli vymyká Vašim představám - MÁ MILENKU :oops:
2. Až budete přemýšlet, jestli se rozhodnout pro muže A nebo muže B, mějte na zřeteli, že hlavní předností muže je PRACOVITOST A FINANČNÍ GRAMOTNOST. Také si musí samozřejmě najít čas i na péči o dítě, na péči o domácnost, sex, společné výlety a dlouhé rozebírání vašeho vztahu a také musí SÁM přijít na to, že jeho matka musí konečně pochopit, že rodina je na prvním místě.
3. Pokud dosud neznáte odpověď na svůj problém, pomyslete na pravidlo 4A, tedy 4 nejčastější odpovědi emimina: ANTIKONCEPCE, ANTIDEPRESIVA, ANTIBIOTIKA, ALIMENTY.

Čím méně dotazů, tím méně času tu budeme trávit a tím více nám ho zbude na rodinu, společné výlety nebo sklenku dobrého vína.

Vlastně ještě musím položit nějaký dotaz: No třeba jaký největší zážitek máte z dnešního dne?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6532
13.6.22 23:16
:mrgreen:

Dnešní zážitky: na gyndě my potvrdili, že NEjsem těhotná ani nemocná. Jupí. Že ty bolesti způsobuje nadměrně narostlá sliznice, která vzniká v důsledku toho, že nemám ms (nikdo neví, proč).

Pak přišla nejlepší kámoška (38) oznámit první těhotenství. Jupí!

Večer jsme s dcerou mrkly na Farmáře a tulily se na gauči.

A teď jsem tady a čekám, že se mi zanedlouho budou zavírat oči.

Stačí? :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.6.22 23:18

@MeloryNox Krása :kytka:Teda pokud jsi nechtěla být těhotná, v tom případě je to samozřejmě :cert: Ale každopádně napsáno je to s laskavě vtipnou ironií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5703
14.6.22 07:56

@Kobzola889 Došly ti léky? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
14.6.22 09:31

@Kobzola889 Ale jó, pobavilo, díky za zlepšení dne.
Dnes byl zatím největším (a ne veselým) zážitkem pozdní příjezd do firmy z důvodu nehody na dálnici, která nevypadal dobře :-/. Kéž se všichni ze zranění vyléčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
14.6.22 14:34
@Kobzola889 píše:
@MeloryNox Krása :kytka:Teda pokud jsi nechtěla být těhotná, v tom případě je to samozřejmě :cert: Ale každopádně napsáno je to s laskavě vtipnou ironií.

Pochopila jsi to dobře. Třetí dítě nechci. Zato kamarádka bude mít první. Všechno, jak má být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.6.22 13:41
@Lil Kitkatt píše:
@Kobzola889 Došly ti léky? 8)

Ne, děkuji za optání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.6.22 13:41
@MeloryNox píše:
Pochopila jsi to dobře. Třetí dítě nechci. Zato kamarádka bude mít první. Všechno, jak má být :)

Tak to je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.6.22 13:49
@Premek_Orac píše:
@Kobzola889 Ale jó, pobavilo, díky za zlepšení dne.
Dnes byl zatím největším (a ne veselým) zážitkem pozdní příjezd do firmy z důvodu nehody na dálnici, která nevypadal dobře :-/. Kéž se všichni ze zranění vyléčí.

Tak to je ošklivý zážitek. :( Já jsem zase v den příspěvku byla svědkem napjaté dopravní situace, kdy došlo ke slovní potyčce mezi cyklistou a řidičem a docela mě šokovalo, když řidič ze zadního sedadla auta vytáhl velkou basebalovou pálku. Ale dopadlo to co se zdraví týče nakonec dobře, jen budou mít asi účastníci popotahování s policií, která tam pak dorazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
15.6.22 14:06

@Kobzola889 To musí být pro přihlížejícího nepříjemné, protože vědomě či podvědomě začne přemýšlet, jak reagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.6.22 14:26
@Premek_Orac
@Premek_Orac píše:
@Kobzola889 To musí být pro přihlížejícího nepříjemné, protože vědomě či podvědomě začne přemýšlet, jak reagovat…

Tak v tom jsem měla naštěstí jasno. Jakmile by došlo k napadení, tak bych volala policii. Telefon už jsem měla připravený v ruce. A asi bych o tom útočníka informovala, že policie je na cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová