Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No dala jsem asi jenom 3× pred kojenim k večeru a nezdalo se ze by to pomohlo, cely den jsem ještě nezkousela vy davate pořád?
@men0037 no jo tak to je jasný že to není hned zkuste cely den
Já dávám před každým kojením i v noci ![]()
A neni naopak pretazene? Takhle mala miminka potrebuji spat. Koupani je rychle vycerpa. Budite pres den? To je v tomhe veku blbost. Naopak, dobry spanek pres den dela dobry dpanek v noci. Zluste nechat pres den vyspat a koupejte brzy. Nebo nekoupejte vubec. Nebo treba rano. A houpat nosit chovat.
A nevyspanim to určitě není spí od té doby co ji uspim a prospi celý den budi se jenom na krmeni
@men0037 jako u nás to funguje a myslím, že když to budete dávat před každým kojením tak už zítra uvidíte rozdíl, my je začali kapat jeden den okolo 16 hodiny a druhý den už prděl jako divej ![]()
Dneska jsme koupali dřív tak uvidime jinak moc děkuji za rady doufam že některá pomůže
@ElucaK měli jsme to stejné, teď má malá 10 týdnů a krásně spinká sama, večer vykoupu, kojím v leže a buď u toho hned usne nebo se pustí, položím ji do postýlky a ležím vedle ní v posteli a do pěti minut spí. Myslím že nám nic konkrétního nepomohlo, jen čas aby si na tom světě trochu zvykla ![]()
@Latty přesně
u nás už je to taky lepší v noci spí krásně i když třeba a ve 3 ráno si chce povídat ![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
@Latty přesněu nás už je to taky lepší v noci spí krásně i když třeba a ve 3 ráno si chce povídat
Haha, s tou třetí to máme úplně stejně!
Pravidelně +- pár minut se ve tři vzbudí, oči jak baterky, směje se od ucha k uchu a vykládá
Tak jí pustím kolotoč ať to říká zvířátkům, dám pod ní nepromokavou podložku a sundám plínku aby se prokopala (než jsem to začala dělat tak ráno brečela jak ji tlačilo bříško) a na půl hodiny můžu usnout, pak ji dám plínku, nakojím a dal spí
Ale každou noc to má takhle, asi se jí zdá tolik snů že se o ty zážitky potřebuje podělit
Ale nijak mi to nevadí, spí 13-14 hodin tak takovouhle přestávku neřeším… ![]()
@Latty no u nás to je v rozmezí tak hodiny no někdy 2:30 někdy až 3:30 ale přesně vytlemenej od ucha k uchu a kouká tak ho jdu prebalit nakojim u toho dost často usnu tak vrátím do postýlky a když si povídá dál tak ho nechám mě to nevadí a manžela už to nebudí tak ať si povídá
No na prdy jsme taky trpěli ale bylo jedno jestli zabalenej nebo rozbalenej furt se kroutil a tlačil hrozným způsobem až jsme museli dát Esspumisan a od té doby se krásně vyprdí a je mu líp ![]()