Jak uspat přes den?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
27.5.12 21:38

@MuffinkaM To by u nás asi neklaplo, já když ho k sobě „přitisknu“, tak je úplně na nervy a začne hystericky řvát. :nevim: On na ty pusinky a tulení moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.5.12 21:39

@Hodaka Bych musela smýkat kočár po schodech do třetího patra. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
27.5.12 21:41
@lovesmile píše:
@Hodaka Bych musela smýkat kočár po schodech do třetího patra. :roll:

no jo, to je situace teda :think: nevím jak velký máte byt, co koupit nějaký starý kočárek a ten nechat v bytě, pokud ani toto nepůjde, tak jedině prášky na spaní :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3361
27.5.12 21:42

Nejlepší je naučit dítě odzačátku, aby usínalo v postýlce. Pokud se naučí spát v kočáru, tak není vždy čas jít ven. Já tak učila obě děti, zavrtala jsem je, dala dudlíka, plenu, s kterou si děti mnuli obličej. Jen jsem na ně z dálky mluvila,nebo u nich chvíli seděla, ale žádné houpání a drkotání. Někdy byly ještě chvíli protivné, ale většinou zachvíli zabraly. Ale chce to tak učit od začátku. Je to pak velká výhoda, mít 2 hodiny doma čas sama na sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
27.5.12 21:42

Přesně tohle jsem měla já. přes den uspávat v koši a vozit a vozit i když spí, jinak se vzbudí a v noci usne v postýlce sama, jenže taky je jí koš už malý. Tak jsem razantně zamítla uspávat, prostě jsem dala do postýlky a nechala trošku pořvat, sem tam jsem dala dudlík a pak usla, praktikovala jsem to tak a teď už pěkně usíná sama v postýlce, někdy je sice kravál, ale to už vyjíměčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
27.5.12 21:43

U nás se taky dma přes den samo neusíná :zed: Buď uspávám venku v kočáře nebo manduce a taky jsem si pořídila hacku, ta je teda docela účinná. Někdy si ještě zanadává než usne, ale dneska usnul do minuty 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
27.5.12 21:43

@lovesmile Což to náš malej taky vyvádí, jakmile ho omezím v pohybu. Nešmudlám ho, jen ho čapnu. A jo, chvilku sebou mlátí, ale pak toho nechá, jak je unavenej. Chce to vychytat tu dobu, kdy už opravdu usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
27.5.12 22:11
@Hodaka píše:
Co kočárek? prostě uvozit v bytě :think:

Jojo přesně tohle dělam jeden kočar mam na balkoně druhy v ložnici třeti ve sklepě jsem jak nějaky blazen :zed:bez něj by asi neusla ted zkoušim uspavat v kolibce ale zatim bez uspěchu a spani v postylce se vubec nechyta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
27.5.12 22:31

naše malá taky večer v pohodě … do zavinovačky, 5 minut skákat na míči a je tuhá. přes den mi nespala za nic na světě. ale jak ji v poledne vezme na uspávání manžel tak je tuhá do 5 minut … já bych se mohla po**at a nic. už jsem zkoušela oblíknout si jeho triko … bezvýsledně. jenže manžel je v poledne doma tak jednou dvakrát v týdnu.

• Citovat
  • Upravit
11565
27.5.12 22:55

@ivodička HA HA HA. Musím se smát, protože třeba moje malá přes den spala dvě hodiny naposledy pravidelně ve dvou měsících, a teď jen občas omylem po špatný noci nebo tak. To jen tak na okraj, že plán dobrej, ale u někoho nezabere ;)

@lovesmile Napadlo mě, co to zkusit obráceně? Naše malá dopoledne celkem usne doma, ale odpoledne už je tak přetažená, že musíme s kočárem - doma můžu dělat psí kusy, a nic. Občas ji zlomím, a je pak celý večer protivná jak činže. Možná by i Tobě pomohlo zkusit uspat dopoledne a kočár si nechat na odpo - my chodíme tak mezi čtvrtou pátou, a obvykle spí dobře (teda je fakt, že dneska jsme drndali od čtvrt na pět a usnula ve třičtvrtě na šest ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.5.12 22:56
@Anonymni píše:
Ahojky,

my jsme měli něco podobnýho. Taky vůbec nemohla v postýlce zabrat, ale jakmile jsem ji dala do kočárku, tak po pár minutách usla. Jednou, už ani nevím jak, jsem jí zkušela různě hladit a bylo vidět, že se hned uklidnila a přišlo mi, jako by získala nějaký takový pocit bezpečí. Te´d to vypadá tak, že ji položim do postýlky, chytnu jí ručička (každou rukou jednu její ručičku) a tu jí v tý mojí ruce žmooulám. Děláme to takhle asi 14 dní a můžu říct,. že je tak během 1 minuty tvrdá, ale musim počkat, až úplně „vytuhne“, jinak zase pátrá ručičkama, kde jsem.

No, třeba by to mohlo pomoct i u Vás, ještě jí někdy u toho říkám potichounku a co nejklidněji „pst“ a pomáhá to :)

Tak ať to zvládnete, pro mě to taky byly noční můru :)

Petra

Já jsem to začala taky tak časem dělat to že jí držim za ruku.Nemohla mi usnou a jakmile se držela tak byla klidná a usnula.No jen časem si zvyklaže se i v noci budila a chtěla se držet za ruku.Jen párkrát se mi stalo že jsem tak usnula a po chvilce se vzbudila s mrtvou rukou.Jo a přišlo mi že se i začala víc budit.Kolem 20 měsíce jsem to odnaučila a mam klid,ale stejně bych to už nedělala jinak.Dost pomáhalo i šimrání na obličeji :kytka: Šátek byl taky skvělej jen jsem nemohla kvůli bolesti zad.No a nejlepší je jízda čimkoliv autobu,tram…ale je jasný že nebudeš kvůli uspání jezdit někam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
27.5.12 23:46
@MishaSAD píše: . ale jak ji v poledne vezme na uspávání manžel tak je tuhá do 5 minut … já bych se mohla po**at a nic. už jsem zkoušela oblíknout si jeho triko … bezvýsledně. jenže manžel je v poledne doma tak jednou dvakrát v týdnu.

:mrgreen: :mrgreen: S tím tričkem jsi mě pobavila. To mě nenapadlo, ale jinak jsem na tom stejně. Můžu konejšit jak chci a nic - chlap si ho vezme, promluví na něho a v tu ránu je tuhej. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
28.5.12 06:52
@A-lexa píše: :mrgreen: :mrgreen: S tím tričkem jsi mě pobavila. To mě nenapadlo, ale jinak jsem na tom stejně. Můžu konejšit jak chci a nic - chlap si ho vezme, promluví na něho a v tu ránu je tuhej. :zed:

jj, je nás víc … a myslím, že je to přííííšerně nespravedlivé, že ti naši chlapi takhle slíznou smetanu.
To stejný, jako když někam jdu a manžel malou hlídá, sednou si na gauč, chvilku koukají na telku a pak tři hodiny chrápou nebo si manžel dělá něco na počítači a malá na něj hodiny kouká jak na svatý obrázek a ani nepípne.
A pak si ze mě dělá srandu, proč že jsem pořád unavená, když si s tím miminkem tak krásně odpočinu :evil: No prostě na zabití :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
28.5.12 07:57

Malá mi doma usne v podstatě jen u prsa.. Jinak jí totiž nemůžu zastavit, pořád se zvedá, ze sedačky slézá a tak.. :zed: :mrgreen: Takže teď zrovna už asi 15 minut spinká.. Ale hádám, že za dalších 10 minut bude vzhůru.. A znovu usne (tak na půl hodiny) až po o v kočárku.. A pak si hodí ještě jeden krátkej šlofíček kolem čtvrtý nebo pátý.. Co já bych dala za dítě, který spí alespoň hodinu v kuse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
28.5.12 10:32

No, je pravda, že mi malá přes den krásně spí. Ale je pravda, že máme astma a že noci jsou probdělé, to jsem trochu zapomněla dodat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí