Jak uspáváte dvojčata?

1510
5.1.15 09:24

Jak uspáváte dvojčata?

Ahoj děvčata. Jak zní už název témata, hledám informace jak uspávat dvojčata a nezbláznit se. Moje holky mají přes tři měsíce a je to čím dál horší. Dneska brečím už od půl páte. V noci moc nespí, přes den taky nic moc. A když už spí tak honem odstříkám mlíko, umeju lahvičky a už jsou vzhůru jedna nebo druhá nebo obě a už je koncert. Jedna v noci spí už i tři hodinky, ale druhá se budi na krmení co dvě hodinky takže já nespím skoro vůbec. kRMÍM CCA 21 x DENNĚ:-) Pořád pláčou, nic je nezajímá-hračky, kolotoč nic. Když je manžel odpoledne doma tak každý máme na rukách jedno dítě a nosíme a nosíme aby neplakaly. Jedna už je po operaci tříselné kýly a navíc obě mají pupeční kýlu, takže není moc dobré aby pořád křičely, ale jak to udělat? Často se stává, že nám děti usnou v náručí, ale jak je položím okamžitě jsou vzhůru. Takže abych aspon chvíli spala mám jednu na hrudníku a trošku pospávám. Druhou má manžel, ale dovedete si to představit jaké to je spaní. A jak jsme samy doma tak se pomalu hroutím. Máte nějakou radu nebo alespon utěchu, že to brzy přejde :think: a holky začne něco zajímat. Díky a pěkný den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10952
5.1.15 09:31

@agneszka Teda já myslím, že to není uspávámím ale že i přes to, kolikrát kojíš ( a to je na zhroucení) mají hlad nebo jim vadí neco jiného jinak by chrupkaly…zkusila bych přikrmovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
5.1.15 09:46

Ahoj. Pevne nervy. Zname… predevsim zkus najet na pevny rezim a synchronizovat je. Poridit si tmave zavesy a nebo zaluzie. Urcite pomuze nositko a nebo satek. Aspon jedno muzes nosit a bude spat. Kdyz byla krizovka, jedno jsem mela vepredu, druhe vzadu, ale to uz drzeli hlavu. Kazdopadne koukni na dvojcata.org je to klub dvojcat a maji tam i psychologa i laktacni. Potrebujes to s nekym probrat na zivo nebo se zhroutis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.1.15 09:47

Taky mi přijde, jestli nejsou hladove.. Zkus přikrmit, jestli se to nezlepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
5.1.15 09:58

@Stevia @baramal zkouseli jsme davat na noc Hipp ale je to stejne..Laura chce proste jist co dve hodinky at se deje co se deje. Jinak krici a krici
Satek i nositko mame, nosim a nosim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.1.15 10:02

Ahoj, znám to velmi dobře a nezávidím. A ano líp bude, jednou, časem, za pár měsíců a možná i let, ale to jsi asi slyšet nechtěla, co?
U nás fungovalo lehátko na krmení a v něm jednoho nohou houpat a druhé třeba nosit. Houpávali a uspávali jsme tak nakonec oba dva ve dne v noci, nic jiného nepomohlo a trvalo to skoro až do jednoho roku dětí. A jako další vychytávku jsme si pořídili elektrickou houpačku, jedno šlo do houpačky a druhé v lehátku nebo v náručí. Podle situace.
Jinak dcera byla šílený nespavec, v noci se budila častěji jak syn a přes den vřískala také výrazně častěji. Takže tě chápu a úplně si dovedu představit v jaké jste situaci a jak se cítíte.
No a já vlivem nespaní a nervů přestala ve 3m kojit, což byla nakonec nesmírná úleva a noční směny jsme si rozdělili s manželem, kdy každý hlídal, houpal, krmil atd. půlku noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
5.1.15 10:03

@Stevia zkouseli jsme na noc, nebo davam kdyz dojde moje mlicko, ale nevypada to ze by byly vic syté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
5.1.15 10:05

@Laaja mame houpacku…zatim v tom moc nechteji byt, nic moc je zatim jeste nezajima. Krmici zidlicku pro mimi sem tsky koupila, taky se jim to nelibi…jedna krici vic, ta mensi…jsk rvou obe rvu s nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
5.1.15 10:06

@agneszka a zkoušeli jste i víckrát za sebou nebo jednorázově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
5.1.15 10:11

@Stevia jednorazove…mudr. rikal ze umelinu nepotrebuji tak se snazim jim davat svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.1.15 10:12
@agneszka píše:
@Laaja mame houpacku…zatim v tom moc nechteji byt, nic moc je zatim jeste nezajima. Krmici zidlicku pro mimi sem tsky koupila, taky se jim to nelibi…jedna krici vic, ta mensi…jsk rvou obe rvu s nima

To není židlička, ale lehátko. https://www.detskydum.cz/…ngle-665801/
třeba něco takového. Můžeš ho použít jako kolébku. Co koliky, netrápí je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10748
5.1.15 10:13

Máš v podpisu, že se narodily ve 33. týdnu, mohou být dráždivější, což u nedošených je častější. Podle popisu mi přijde, že jsou, pokud celé pláčou a špatně spí, vše je vzbudí. Já bych pořídila nějaké „uspávadlo“, ony také dost možná pláčou z přetažení. My měli hacku, ale na druhé jsem si říkala, že bych pořídila kolébku. Nebo možná nějaké houpací lehátko. Jinak ještě zavinování, bílý šum, vnutit dudlíka, pokud už neděláš. Osobně bych se asi vyprdla na odsávání, odsávala jsem jen pro jedno (byť velmi dráždivé a náročné) a bylo to šíleně časově náročné. Krát 2, to už si neumím představit vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10748
5.1.15 10:18
@agneszka píše:

Na našeho taky houpací lehátko nefungovalo, jedině, když se houpalo fakt hodně, ale třeba ta hacka už jo. A dál nosítko, ale v tomto věku jsme ho ještě neměli, ve 4M v něm ještě nechtěl moc být, to až tak od půl roku. Co ten Karp - zavinutí, šumění, dudlík, uhoupání - vše dohromady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
5.1.15 10:25

@Laaja se tam tu větší..třeba včera dostala umělinu a tři hodky sem měla o zábavu postaráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
5.1.15 10:36

Já teda mam jen jedno mimino. Já mam na dceru houpacku od fisher price a byla to moje veeeelka záchrana. Je možný že když se narodily tak brzo tak jsou dráždivé víc než jiné minina. Udf nezávidím ti, taky jsem měla mít dvě. Si to neumím představit, drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí