Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, jmeunji se nick a je mi 18 let poprvé mám vážný vztah a jsem s přítelkyní kterou opravdu miluji… jde o to že ona už není pana ale já byl když jsme to začínali…já vím že je toto hodně osobní téma ale chci se teď zeptat hlavně vás holky..přiznávám že mi to je trapné ale na tyhle otázky mi kamarád doporučil tuto stránku
má ráda když se jí dotýkám na bradavkách, ale když jsem to zmáčknul příliš tvdě…no není s tím spokojená, jak to mám udělat tak aby se jí to líbilo?
Neexistuje žádný univerzální návod. Každá žena je jiná a každé se líbí něco jiného.
Budeš muset zjistit, jak na tu tvojí. Sleduj na co reaguje a na co ne.
Kdybys byl starší asi bych ti doporučil aby ses jímprostě zeptal, co má ráda. Ale holka v 18 se nejsíš bude stydět a neřekne ti to. ![]()
Tady máš i pohled od muže. Většina žen má ráda ze začátku doteky, které sotva cítí. Zkus ji v tomto směru trochu dráždit a provokovat. Souběžně s jejím vzrušením můžeš trochu přidávat, ale ty zůstaň vždy tím méně vzrušeným…prostě ona musí být krok napřed. V den kdy se budete chystat se milovat buď galantní, pohodový, upřímný a hlavně nemachruj 😁 Ale takový můžeš být koneckonců pořád.
A rada na závěr…dívej se jí do očí
Jestli si musí kluci v 18 doporučovat tenhle server, tak je to už fakt špatný. Musíš se zeptat jí, ne nás. k čemu ti to bude, když ti napíšu, že mi můžeš bradavky přišpendlit k nástěnce a jsem z toho happy?
Noo, tak dotýkat se a mačkat, je opravdu hodně velký rozdíl…
Ještě navíc v určité fázi cyklu, jsou bradavky daleko citlivější než v jiných dnech.
Ale to všechno, ti už musí říct nejlíp tvoje slečna, co je jí zrovna v tu danou chvíli příjemný a co ne. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Tak s tím ti musí pomoct partnerka když ti chybí ty doteky
![]()
OK. ![]()
Chybí… "Nějak mi tu chybí doteky na klitorisu. Jemě!
"
Njn. ![]()
Příspěvek upraven 06.11.24 v 20:25
Zkus YT kanal Podcast na téma sex, intimita, orgasmus, od influencera Charlie Greenberg
odkaz Podcast na téma sex, intimita, orgasmus,