Táta podvádí mámu

2
3.11.24 21:09

Táta podvádí mámu

Ahoj, dnes jsem vlezl do telefonu mého taťky a zjistil jsem, že podvádí mamku s nějakou jinou ženou. Dlouho už to mezi mámou a tátou nefunguje úplně dobře, občas se hádají ale nikdy jsem si nemyslel že to dojde až do tohodle bodu. Teď nevím co mám dělat, mohli by jste mi prosím poradit? Děkuji

Příspěvek upraven 03.11.24 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
3.11.24 21:20

Nedělej nic. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
3.11.24 21:25

Nevěra je bohužel častá věc a častý důvod rozkladu manželství. Někdy je nevěra příčinou rozpadu, že se rodiče kvůli tomu rozvedou, někdy si nerozumí ještě před tím a podvádějí se.

Musíš si uvědomit, co cítíš, jestli máš strach, že se rozvedou, nebo vztek na tátu, že to udělal. Každopádně, jsem máma. Chtěla bych, aby mi o tom syn řekl. Ale ne proto, že chci vědět, že mě manžel podvádí. Ale proto, že když se moje dítě trápí, tak to potřebuju vědět, abych mu pomohla. Neznám tvou mamku, takže mohu mluvit jen za sebe. S tou situací se vyrovnám mnohem lépe, než moje dítě. Pro mamku jsi jistě mnohem důležitější než táta a nechtěla by, aby ses trápil a nesl tohle břímě sám. Máš ještě někoho jiného, kromě rodičů, dospělého, kterému by ses mohl svěřit, komu důvěřuješ? Abys na to nebyl sám. Třeba babičku, tetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.24 21:25

Dělej asi že nic nevíš.. tohle je mezi tátou, mámou.. je taky možné že to tají před tebou, já bych se teda dětem nechlubila a myslím, že to dost možná máma sama ví.. a pokud neví, tak bys viděl doma jen hádky a míň to asi bolí, když by nevěděla.. maximálně jestli se chceš zeptat tak táty, ale ten ti zase nadá, že jsi mu lezl do soukromí.. můžeš říct omylem nebo se zeptat jestli se mají rádi..ale asi bych se radši do toho nemontovala. Ono v určitém bodě totiž se to stane většině lidí.. hlavně pokud se doma hádají, tak se necítí dobře, nevíš na čí straně je vina a asi bych se radši nesnažila nic zjišťovat.. bydlí spolu tak asi chtějí být spolu i přesto.. někdo to takto prostě má.. uvidíš jak budeš starší.. můj by nepodvedl, ale já začínám mít sklony a je to prostě jen přepětím, je toho hodně, nemusí to myslet vážně, třeba si jen píše a uvědomí si, že to byla chyba.. je to sice takto hnusné, ale realita taková prostě občas bývá.. nic s tím neuděláš a povahu nebo to co ho k tomu dovedlo? to nikdo neovlivní.. uvidíš, je to jen mezi nimi a věř, že pokud to neví, tak to zjistí i sama nebo se táta sám poučí.. vše bude dobré :hug:

• Citovat
  • Upravit
1394
3.11.24 21:31
@Ťarbík01 píše: Více

Má právo dělat to, co uzná za vhodné. Není mimino a trápí ho to. Je stejně důležitá součást rodiny, jako jeho otec a matka. Není důvod, aby si nechával tajemství, které se mu nelíbí. Tvá rada je dobrá pro dospělého samostatného člověka, ne pro jejich dítě. Má už své názory a své pocity a to všechno je důležité příliš na to, aby se tvářil, že NIC neví. Už to ví a nejde to vzít zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76405
3.11.24 21:32
@Lissima píše: Více

a proč leze tátovi do mobilu? to se přece nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
3.11.24 21:33

Záleží kolik je zakladatelka let. Jestli je už dospělá tak by se s tím mohla vyrovnat sama a nezasahovat. Jinak máš pravdu, taky bych nechtěla sby se dcera v pubertě s timhle trapila

• Citovat
  • Upravit
1394
3.11.24 21:35
@stinga píše: Více

Moje dítě mi taky leze do mobilu. Možná se to nedělá, ale určitě tam neleze proto, aby na mě zjišťovalo kompro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
3.11.24 21:36
@Cizinka 999 píše: Více

Je to syn a asi ještě žije s rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
3.11.24 21:38

To je jedno jestli dcera nebo sy a může mu být klidně už přes 20 let a žít s rodiči,

• Citovat
  • Upravit
2
3.11.24 21:40

Je mi 16 let pro upřesnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
3.11.24 21:43

A myslíš, že to máma neví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
3.11.24 21:52

To uz tu bylo, ne. Jen to byla holka a vlezla pry do mobilu mame. Chtelo by to neco noveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
3.11.24 21:53
@Anonim526 píše: Více

Ok, záleží jaký máš vztah s rodiči

• Citovat
  • Upravit
76405
3.11.24 22:36
@vokishka píše: Více