Táta podvádí mámu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18149
4.11.24 10:40

Prosimvás a už nepodsouvejte tomu klukovi, že on může být zdrojem konfliktů nebo příčinou toho, že má tata milenku a že vztah rodičů nefunguje kvůli němu. Za každý takový názor bych sázela jednu ránu bičem, to je pro mě neodpustitelné, házet vinu ještě na vyplašeného puberťáka, který už musí být sám z toho zjištění v rozkladu.
Sama mám stejně starého syna a říct mu, že je zodpovědný za něco takového, co se mezi mnou a manželem děje, tak ho to může rozložit na několik dalších let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.11.24 10:43
@bigl píše: Více

Souhlasím, je to hnus, tohle byť jen naznačovat. Děti nemohou, nikdy!, za problémy rodičů. Jestli si někdo myslí, že pokud je dítě vzorné, učí se, poslouchá rodiče, neodmlouvá atd., tak musí být dobrý i vztah jeho rodičů, tak je jednoduše hloupý. I kdyby byl satan největší, opravdu to nedává rodičům větší právo podvádět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.24 11:01

Blbě, nelíbí se jí to. Je na mě hnusná, odsekává, uráží se. A to si myslím, že jsem s ní měl lepší vztah než matka. Zatím jsem. Moc to nepomohlo.

• Citovat
  • Upravit
989
4.11.24 11:05

@Ahep proč hned takhle agresivně? Mě třeba do mobilu může kdokoli, ať už děti nebo manžel,..když se dětem vybije telefon nebo si chtějí něco najít na netu, tak si půjčí můj telefon..máme to tak nastavené, ne všude se mobily střeží jak poklad světa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
4.11.24 11:24

Dle toho co píše, tak je mu šestnáct, ne šest. Na internetu sleduje hambaté stránky, kouká po holkách. Třeba už má i nějakou tu romantickou zkušenost za sebou. :nevim:

Rozhodně to není jeho chyba, ale taky je součástí rodiny a hluboce se ho to dotýká.
Neovlivní přímo vztah mezi rodiči, ale má možnost ovlivnit svoje vztahy s jedním i druhým. A myslím, že minimálně podvědomě teď začne dělat to, že se začne víc stavět na stranu matky.

PS: i tvůj syn je už v podstatě dospělý, nemá ještě zkušenosti, cloumají s ním hormony, asi ještě trochu povyroste :). Ale základ chlapa už tam je a kdyby na to došlo, tak bez máminých knedlíků už přežije :think: S těmi knedlíky od mámy to bude mít samozřejmě jednodušší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
4.11.24 11:24

@KáťaKašpi

Ahep reaguje takto agresivně velmi často,
stačí si najít pár jejích reakcí na jakékoliv téma…je to osoba s empatí betonového kvádru, jen její pravda je ta správná…prostě nic nového :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
4.11.24 11:30
@Anonymní píše: Více

Bohužel jsi dopustil, že jsi nedořešil jeden problém (manželství)
A do toho přišel druhý, stejně obtížný.

Vztah s dcerou vyřešíš jen s podporou partnerky, tím, že spolu budete upřímně komunikovat. Pokud to bude sabotovat nebo přiživovat - což není vyloučené.
Ono se může stát, že když společně narovnáte vztah s dcerou, vyřeší se i problém mezi vámi.

Pokud nebude chtít spolupracovat, nezbude než nejdřív vyřešit manželství.
Pak už bude narovnání vztahu s dcerou jen na tobě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.24 15:13
@Anonim526 píše: Více

Taky znam, sveho casu pred hodne lety jsem hledala neco v mamine skrini, bezne jsem si tam neco pujcovala a vypadly dopisy co mame psal amant.. precetla jsem jeden, cvaklo co jsem si jen myslela. Rekla jsem to jen brachovi. A ten taky..nic nikomu nerekneme. Nerekli, skoncilo to, nez se to provalilo a pak uz to mama nedelala. Ale stava se to casto. Muj znamy pristihl jako pubos mamu s nejakym kolegou z prace. Bylo mu zle a sel ze skoly drive. Taky to nikdy tatovi nerekl, oni to nezaregistrovali, ze je objevil. A taky se to neptoflaklo.

• Citovat
  • Upravit
13954
6.11.24 17:07
@Anonymní píše: Více

Nevíš nic, našla jsi nějaké dopisy a to je vše.
Těch možností co se mezi rodiči stalo před tím, potom.

Jen je škoda těch milostných dopisů, to nějaká srdíčka prostě nenahradí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria